Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Anmeldelse.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Anmeldelse.

mai 29 2018 - 02:56
Hei!
Eg er heilt ny her, og dette er min første post. Eg går rett på sak tenker eg. I over ti år vart eg seksuelt misbrukt av ein person i nær familie. Dette vil eg nå ta eit oppgjør med, og i den anledning vurderar eg anmeldelse. Er det nokon her som har erfaring med å anmelde slike forhold i lang tid etter det skjedde?
Avatar

Re: Anmeldelse.

mai 29 2018 - 21:35
Kanskje du kan henvende deg til en krisesenter for missbruk. Det er diktige fagfolk.
Avatar

Annmeldelse

mai 31 2018 - 16:49
Hei! Du kan jo ringe politiet? Du kan snakke med en voksen person du stoler på som kan hjelpe deg og annmelde? Håper du får ordna opp i det og håper det går bra med deg! Lykketil videre;)
Avatar

Spor

juni 16 2020 - 12:53
Det er nok litt vanskelig å sikre seg fysiske spor etter seksuelt misbruk etter så lang tid, så sant ikke nye spor dukker opp i forbindelse med pågående misbruk. Det er også vanskelig å bevise at det ikke var samtykke om dere begge var over den seksuelle lavalder da det skjedde. Var eller er du under vil jo det være straffbart fra motpartens side samtykke eller ei. Krisesentre, legesentre og politiet vet nok mer om prosessene bak.
Til forsiden