Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

utviklet følelser for min beste venn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

utviklet følelser for min beste venn

jan 17 2021 - 21:53
jeg(m) utviklet følelser for min beste venninne(j).. verden raste litt sammen da det gikk opp for meg, etter at jeg måtte flytte lenger unna, og fikk vite at hun hadde begynt å treffe noen og bli kjent med noen rett etter at vi ikke kunne henge sammen like ofte, og at det kanskje var følelser inn i bildet fra hennes side, uten at hun var særlig sikker akkurat hva det er.

vet at hun ikke føler det samme for meg, og det var heller aldri menningen fra min side å la dette utvikle seg, men fordi vi har vært så tett på hverandre, brukt så mye tid sammen og blitt så godt kjent. og ikke minst fordi vii hadde en dynamikk som var veldig eksklusiv og spesiell, med masse flørting og kontakt på en måte som utenifra kunne fått det til å se ut som var allerede var ett par.

så skjedde det alikevel at følelsene oppsto for min del. og uansett hva jeg gjør nå, så vil ingenting forandre det her.

det her kom på et tidspunkt da jeg trodde vi skulle holde på kontakten over telefon/facetime, for så å se hverandre mer snart da hun også etter hvert flytter, men nå trenger jeg avstand hvis jeg skal klare å legge følelsene til side og beholde vennskapet, noe som hun har uttrykt sterkt ønske om å holde på.

jeg er utrolig glad i jenta, og hun betyr utrolig mye for meg på alle måter, og vil heller ikke gi slipp på vennskapet vårt, men tror jeg kommer til å ha vansker hvis dynamikken nå blir annerledes, og at jeg må se henne få den samme dynamikken med noen annen, som er lik den vi har hatt.

hun er veldig sår og lei seg for at jeg måtte flytte og at vi ikke kan treffes slik som før, så jeg vet at hun bryr seg om meg, og hun forstår at jeg trenger litt tid. for min egen del så er jeg nå redd, ikke bare for å miste en potensiell partner, men også min beste venn, i en tid som er krevende nok ifra før. og det at jeg ikke bare kan ringe henne slik som før spiser meg litt opp.

sitter nå veldig alene igjen på et nytt sted, uten å kunne prate med min beste venn fordi ting ble som det ble, og synes alt er litt håpløst. skulle ønske jeg kunne bli kjent med noen her jeg er nå for å flytte fokus og distrahere meg selv, men er vanskelig i korona tidene.

noen som har tips?Avatar

Men tenk om...

jan 20 2021 - 01:01
Hvor sikker er du på at dette ikke er gjensidig ?
Jeg ville vært ærlig med jenta jeg, siden du uansett trenger å holde avstand fra henne dersom det ikke er noen slike følelser tilbake. Da må hun få vite hvorfor, slik at hun ikke tror hun har gjort noe galt.

Jeg gikk i mange år og sa til alt og alle at jeg ikke hadde følelser for min beste venn, den eneste jeg endte opp med å såre var meg selv.

Dersom du har følelser nå, så forsvinner de ikke bare av seg selv, de vil nok alltid være der, og da er det bedre å legge kortene på bordet !
Til forsiden