Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

utroskap,depresjon og ensomhet...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

utroskap,depresjon og ensomhet...

sep 20 2011 - 00:37
Jeg beskrev det siste året i tre ord som emne, jeg er 33 år og ny separert,fordi kona var utro, første gangen ble jeg så deprimert jeg orket ingenting, jeg trodde på unnskyldningene og ble boende med eksen, og en stund virket det som om ting var på rett vei,men så fant jeg ut at hun hadde bare lurt meg,og var med den andre mannen heletiden
Så nå har jeg flyttet fra hun og er fremdeles deprimert til tider,og veldig ensom, jeg har ingen venner og ingen å snakke med,bort sett fra ei jente som jeg har truffet,men jeg vil på en måte ikke dumpe alt på hun,siden jeg egentlig vil ha hun som kjæreste,
noe som gjør meg litt engstelig, hva skjer hvis jeg sier til hun hva jeg virkelig føler,og det ikke er gjensidig..
hvordan vil jeg ta den ned turen,eller min aller største skrekk,hva om hun også er utro mot meg...
hun hvet at eksen var det,og hun har sagt at hun ikke er sånn,kan man stole på det?? jeg vil ikke begyne et forhold med mistanker,som henger igjen etter eksen heller...huff jeg trenger råd fra noen..hvem som helst
Avatar

Re: utroskap,depresjon og ensomhet...

sep 20 2011 - 01:38
Hei i natten. =)
Utroskap å slikt jævelskap er istand til å ødelegge selv den tøffeste, det etterlater seg store sår som tar tid å helbrede. Hvis det noen gang lar seg reparere. En ting er sikkert, det tar tid desverre.

På den annen side sies' det vel at "alt som ikke dreper gjør en sterkere" ,selvom det ikke er lett å lese helt budskapet.

Jeg syns du skal prate åpent om ditt problem med noen du stoler på, men hvis du velger å ta det opp med hun du ønsker som kjæreste kan det falle begge veier, så trø forsiktig og ikke vær annklagende overfor eksen din til din nye "flamme" .Det fungerer sjelden bra og det kan skremme henne vekk. Blant annet fordi det kan oppfattes som du ikke er ferdig med fortiden, og det gir jo ikke gode signaler til en evt ny kjæreste.

Så mitt forslag, vær åpen om problemet ,men ikke anklagende overfor fortiden.
Og husk, det kommer sjeldent noe godt av å se seg tilbake på fordums' tid.

Mvh og lykke til :)

Avatar

Re: utroskap,depresjon og ensomhet...

sep 20 2011 - 12:54
Mange mennesker er faktisk sånn at de ikke kunne tenke seg å være utro. Det kan jo være at det er som hun sier: "hun er ikke sånn". Kanskje er hun en av dem (oss) som ikke driver med utroskap.

Jeg skjønner at det kan være vanskelig å stole på noen etter det du har opplevd. Men man må jo våge, ellers har man tapt før man har begynt. Den nye kjæresten din må jo få en mulighet til å vise at hun er alt det eksen din ikke var. En trygg partner må få rom og tillit.

Din forrige kjæreste har behandlet det utrolig stygt. Jeg føler virkelig med deg.

Håper du kan bygge et nytt forhold til et helt annet menneske som er solid og trygt.
Avatar

Re: utroskap,depresjon og ensomhet...

sep 22 2011 - 22:00
Hei, takk for gode svar, jeg har faktisk fortalt den nye jenta hva jeg føler for hun,og hva jeg frykter, og det gikk bra det, heldigvis :)
Hun har vært der jeg er, med utro eks og depresjoner, så hun er utrolig støttende for meg,men for det om depresjonene har tatt en pause, tror jeg at jeg bør gå til en psykolog,sånn at dem blir borte, hvis dem noengang kan forsvinne helt( jeg hvet ikke,har aldri vært oss en psykolog,heller ikke vært deprimert før, fastlegen min mener jeg har tilbakevennende depresjon....man kan bli kvitt det sant??)
igjen tusen takk for svar... :)
Avatar

Re: utroskap,depresjon og ensomhet...

sep 23 2011 - 17:44
Jeg vet ikke om det å bli kvitt det er selve målet. For meg er det viktige å lære å leve med depresjonen. Jeg trenger å lære mer om hva som forårsaker depresjonen min og hva jeg kan gjøre for å ta tilbake kontrollen.

Jeg innser vel at det alltid kommer til å være en del av meg, men jeg nekter å tro at den må styre livet mitt.

Du er smart og sterk som har tatt den samtalen med kjæresten.
Avatar

Re: utroskap,depresjon og ensomhet...

sep 23 2011 - 20:21
Utroskap er noe av det værste som finnes..skulle lynsja de som er utro.Uten tvil,hadde fortjent det.
Avatar

Re: utroskap,depresjon og ensomhet...

sep 23 2011 - 20:59
Er enig med vikingking. Synd at det liksom er så utbredt alt med sex og utroskap. Skal liksom være noe fint og privat mellom to mennesker for å binde det bedre sammen, ikke noe alle og enhver skal ta del i.
Avatar

Re: utroskap,depresjon og ensomhet...

okt 5 2011 - 01:46
Oi, jeg tror ikke jeg klarer å leve med depresjonen,men jeg har funnet ut at jeg er deprimert når jeg er alene,noe jeg egentlig er meste parten av tiden.
Så jeg har funnet ut at jeg skal begyne i en form for klubb,skyting kansje,depresjon og håndvåpen er vel ikke en så fin kominasjon,nå er jeg forbi selvmords tankene,så det går nok bra, jeg har ikke helt bestemt meg for vilken fritids sysler jeg skal begyne med,hunden er for gammel til noe bikkje kurs,men jeg får sjekke litt rundt.
hun jenta jeg nevnte er jeg kjæreste med nå,noe som er rart egentlig siden det er mange år siden jeg var nyforelsket,så det blir liksom første gangen igjen (ok...det ble rart)
jeg er enig med dere,som skreiv at utroskap burde straffet med lynsjing...det er vel kansje noe av det jævligste jeg har vært igjenom,mentale smerter varer lengere en fysiske smerter, en kjip liten lekse jeg har lært...
tusen takk for alle svarene :)
Til forsiden