Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

undende

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

undende

juni 15 2011 - 22:28
Hei!

Er det noen i dette forum som ka svare meg på hvorfor jeg har problemer med å gi av meg selv/problemer med å vise følelser for damer som jeg knytter bånd til?Dette har ødelagt alle forhold for meg og dette skal jeg til bunds i.har hatt mye med mine ulykksalige foreldres ekteskap og gjøre, som terapaut Kan dette være et psykisk problem og eller ha noe med barndomen og gjøre? Er takknemmelig for alle svar. MVH Roger.

– ranablaster
Avatar

Re: undende

juni 15 2011 - 23:46
Du kjenner nok til dette svaret selv men det vil kanskje hjelpe deg å få satt ord på det.
Kan tenkes at du har dårlig erfaring med tillit fra tidligere og det vil påvirke deg sterkt. Det kan være lønnsomt å tenke over hvilke ubehagelige situasjoner en har vært i for å identifisere en mulig grunn. Det er et sammensatt problem og en kan blande inn ganske mye i det.
Du kan jo tenke deg på hva som vil være ille med å slippe folk innpå deg og hvilke tanker du får om du ser dette for deg.

Jeg slipper ikke folk inn selv men har fått identifisert en god del av årsakene bak så finner at det er mulig å overstyre denne atferden til en viss grad.

Desto mer informasjon en har å gå etter desto lettere er det å identifisere hva som har ført til denne problematikken i dag.

Spørsmål er hvordan relasjoner til andre har vært tidligere.
Familie
Venner
Skole
Jobb
Alt vil ha en effekt i en eller annen retning men dine følelser vil nok være den beste guiden. Der du kjenner det skikkelig når du tenker på ting ligger svaret på mye av det du søker etter.
Til forsiden