Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

trenger råd..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

trenger råd..

des 16 2010 - 16:53
jeg og kjæresten min har vert sammen i 2,5 år nå og vi har hatt det veldig fint, vi har også bodd sammen i 1,5 år. såklart vi krangler, men vi har ikke noe spesielt å krangle om. det blir heller hverdagslige ting. Jeg trodde vi hadde det veldig fint, men nå for 2 uker siden sa han at han ikke hadde de følelsene for meg lengre. at han bare var glad i meg. Men han sier at jeg er for godt til at han vil gi opp. at han vil prøve å finne tilbake til følelsene.

men hva skal jeg gjøre? jeg føler eg gjør alt for at han sal få sølelsene tilbak igjen.. tar storrengjøringen av huset alene, kjøper roser til ham, lager klar matpakke til eksamen osvosvosv. jeg vet ikke hva mer jeg skal gjøre. når jeg spør om det blir han fort iriitert å sier at jeg maser. men er det mas å spøre noen ganger i uken om hvordan tilstanden er? han må da forstå at jeg er bekymret, jeg elsker han jo.
hva kan jeg gjøre for å hjelpe han å få følelsene tilbake?
Avatar

Re: trenger råd..

des 16 2010 - 23:05
Hei du

Jeg har en tendens til å være litt av og på i forhold, så jeg har sett problemet ditt fra den andre siden.

Jeg har tro på at det hjelper å gi kjæresten rom. Å konsentrere seg om andre ting en stund. Være mye opptatt, ikke alltid tilgjengelig. Det fungerer hvertfall for meg. Oppvarting og samtaler om fremtiden eller følelser kan oppleves som veldig masete, hvertfall for meg. Følelsene går jo litt opp og ned i et forhold. Neste gang kan det være deg.

Lykke til

Til forsiden