Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

oppheng i gammel flamme

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

oppheng i gammel flamme

des 18 2012 - 22:49
hei.
er det flere som har totalt oppheng i en gammel flamme?? jeg klarer ikke å slutte å tenke på min, han er i hodet mitt 24/7, jeg googler han og leser alt som står om han, klarer ikke slutte. er sint på han og savner han og syns menn er noen svin! har ikke rasjonelle tanker, er helt oppslukt og følelsene tar helt overhånd. jeg hater at han dumpa meg.. hvorfor liker han meg ikke? føler det må være noe feil med meg når han ikke ville ha meg:(
er ca 9 mnd siden nå og jeg kommer ikke videre.. og vi var ikke sammen egentlig heller, bare møttes med jevne mellomrom i en lengre periode. følte vi kom nærmere hverandre og da var det plutselig slutt..:( uaansett sjønner jeg ikke hvordan jeg skal slutte å tenke på han???

noen som har hatt helt totalt oppheng og vært helt besatt av noen???
trenger råd!!
Avatar

hei

jan 5 2013 - 16:21
ja er jo kanskje seg selv man må jobbe med, bare klarer ikke konsentrere meg om noe annet,går rundt for meg. fire år er lenge, bra du du har finnet måter å takle det på da:) jeg vil aldri ha følelser for noen igjen, jeg klarer ikke bli avvist igjen:( hva er det som gjør at man tenker på samme hele tiden? han er da ikke så jæv... spesiell heller!
Avatar

ja!

jan 11 2013 - 18:01
ja man må ikke glemme seg selv! jeg lurer på om jeg bare så opp til han på en måte, at jeg romantiserte alt ved han.. han var så kul, og jeg hadde veldig respekt for han. egentlig tror jeg det bare var en illusjon, og at han egentlig ikke er så bra som jeg trodde heller.. jeg følte meg alltid nervøs og dum med han, fordi jeg ville at han skulle like meg like godt.. og det blir jo bare kleint da når man blir stiv og usikker, klarte ikke prate med han.. jeg klarte aldri spise med han engang. samtidig følte jeg meg trygg på han og at vi hadde noe sammen, at vi bare passet sammen:( kanskje om jeg hadde mer respekt for meg selv og en bedre selvfølelse ville jeg ikke følt meg så mindreverdig i forhold til han og ikke følt at jeg sitter igjen som taperen og han seirer videre
Avatar

Han ødela meg...

feb 14 2013 - 20:59
Jeg er fortsatt utrolig sint på eksen min, men jeg klarer ikke å glemme han. Han er den verste kjæresten jeg har hatt og måten han har behandlet meg på, har ødelagt mitt forhold nå. Jeg klarer ikke å bli glad i kjæresten min. Jeg har problemer med å knytte meg til den nye.
Han var utro mot meg og derfor vil jeg ikke knytte meg igjen, dette går veldig ut over forholdet mitt i dag.
Avatar

Hmm

feb 14 2013 - 21:27
Høres ut som om han forrige du var sammens med ikke var en særlig hyggelig type. Han har nok kun tenkt på seg selv og sine egne behov. Så fortell meg, hvorfor gir du han fortsatt kontroll over livet ditt? Han var ikke glad i deg (ellers ville han ikke ha behandlet deg som møkk), og pga det skal du forhindre at en annen en som faktisk kan være genuin kan bli det? Hvis du tillater det, da lar du han fortsatt styre deg. Han har lekt seg med dine følelser og bryr seg lillefingeren i hva det har påført deg. Er det en type fyr du vil ha? Vær heller glad det er over slik at du ikke ble mer ødelagt.

Bli glad i deg selv og si at du fortjener å ha det godt. Du fortjener å ha noe som er bedre enn han forrige. Gå videre med hevet hode. Du har mange gode egenskaper, er en god person som fortjener lykke.

Opp med hodet og gå med strak rygg. Her er det du som er sjef i ditt liv;)
Avatar

Hei

feb 15 2013 - 01:06
Han jeg trodde likte meg var også utro pluss at han tydeligvis genuint viste interesse for meg, selv om han egentlig hadde en annen et eller annet sted.
Synes Dakini83 har mange gode råd som vil være verdt å følge. Det er slutt på å la oss føle seg sviktet når det egentlig er de som ikke elsker oppriktig som svikter seg selv. Det vil komme lys til oss en dag når tiden er inne og da vil det være verdt denne tiden. Jeg synes ikke at man skal bli syk av kjærlighet men heller at det skal gi glede i livet, og om det ikke gjør det så er det ikke den rette å satse på.

Det finnes mange former for kjærlighet, men den aller viktigste er til vår egen indre sjel, og man skal og burde leve først og fremst oppriktig for seg selv, og mitt motto er å åpne hjertets ønsker for hva man vil her i livet, og bli tydelig og klar på sine grenser.
Avatar

love is gone

juni 5 2013 - 12:54
Har det samme problemet, bare at jeg har vanskeligheter med å komme meg over gamle flammer.. Har to stk som nesten har kjært ut hjertet mitt. Alt startet med den første fra 2010, en jente jeg elsket og forgudet. Var sammen i en lang periode, men jeg klarer fortsatt ikke å komme meg over denne jenta. Hun gikk fra meg ved å gå tilbake til sin ekskjæreste. Jenta nr 2 kom nesten rett inn i livet mitt og prøvde å få meg opp igjen. Jeg var i den perioden ikke over ekskjæresten min, noe hun selvsagt visste, og jeg var selvfølgelig aldri klar til å gå i noe forhold med henne. Men hun grein seg til det, og jeg som er svak for sånt gikk inn i forholdet. Det tok tid før jeg fikk ordentlig følelser for henne, men de kom etterhvert og jeg ble så glad i den jenta. Vi flyttet sammen og begynte å studere sammen, etter en tid kom mitt livs knekk, Hun begynte å bli overlegen, jeg begynte å forstå at noe ikke stemte. Vi hadde jo det tross alt så bra når vi flyttet sammen, jeg ga henne virkelig kjærlighet og tillit. Som tiden gikk ville hun regelrett ikke omgås med meg, hun begynte å hate meg for den jeg var uten grunn. Hun begynte å lyve og juge til meg.. Etterhvert kom sannheten fram, hun hadde affære med min studievenn bak min rygg, en som gikk i ryggen min og en som jeg omgås mye med. Det hadde vel gått i et halvtårstid der det var tegn på at noe ikke stemte. Jeg fant ut alt det her gjennom hennes telefon og meldinger de sendte hverandre. Livet er vanskelig og ikke minst tøft, det her skjedde for par år siden, men jeg klarer ikke å komme meg over det. Og de jentene jeg prøver å like vil ikke gå. Jeg er redd for å bli såret, jeg bruker heller de. Noe som går over samvittigheten min, for jeg er en flott fyr som virkelig gjør alt for kjærlighet
Avatar

Trist

aug 11 2013 - 21:26
Brokenboy,
føler med deg. Fikk hjerte mitt revet i fyller for 18år siden. Har ikke levd et normalt liv siden. Hater meg selv for å ha falt for en person som jeg aldri eksisterte for, men fortsatt så betyr hun alt for meg. Er redd jeg kommer til å tenke på henne til siste åndedrag. Du fortjener bedre, du har iallefall vist at du kan forelske deg igjen, noe som jeg ikke har. Keep the spirit up.
Avatar

broken boy

sep 8 2013 - 16:48
Vær glad for at du ble kvitt henne, hun er ikke verdt det.... Men prøv og gi kjærligheten en sjansje, ikke bruk samme kam på alle... Vet at "brent barn skyr ilden"
Avatar

Gammel flamme.

sep 16 2013 - 23:09
Hei! Klarer heller ikke å komme over eksen min,selv om det var et veeeeldig turbolent forhold. Tenker ofte tilbake på alle de herlige dagene vi hadde,og når vi ble foreldre for første gang:) Å få vite at hun fikk seg ny type,like etter at det var slutt var en ubeskrivelig følelse..
Til forsiden