Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

nok en gang.. forlatt...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

nok en gang.. forlatt...

okt 19 2019 - 15:47
Nok en gang.. sitter jeg her.. mens eksen har funnet ny.. nok en gang er jeg alene..

Nok et forhold som initiert fordi en annen likte meg, jeg ble sammen for å ikke såre.. så falt jeg pladask og han forlot meg.. igjen.. 7 år.. hvorav 3 år med bare fysisk misbruk.. nok en gang lot jeg meg lure.. nok en gang sitter jeg her med en stor klump i magen.. forlatt... denne følelsen er ikke ny, den er gammel..

farfar misbrukte meg som barn... flere gutter misbrukte meg.. venner.. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre av meg.. jeg vil bare bort. Ende alt.. dette er ikke kjærlighetssorg.. jeg lever i evig sorg. Grunnet tap etter tap,, venner.. familie.. kjærlighet.. noen til døden. noen grunnet krangler...
Avatar

Du er ikke alene.

okt 19 2019 - 17:58
Forstår du må ha det helt forferdelig. De som skal elske og bry seg om oss skal aldri skade oss på noen måter.
Du har blitt forlatt sier du, men kan ikke dette etterhvert bli sett på som noe positivt? Du sier jo du falt pladask og holdt ut med ting en person aldri burde trengt oppleve, det tilsier jo at du kanskje stadig og i mange år ville bli gjort alle disse forferdelige tingene mot deg. Nå har du mulighet til å kanskje reparer noe av den skaden som du har blitt utsatt for i livet ditt, kan ikke sette meg inn i hvor traumatiserende det må være som barn å oppleve misbruk. Er synd at det ofte resulterer i at vi finner mye av det samme i partnere:( Du fortjente og fortjener så ubeskrivelig mye bedre.

Jeg lover deg at de vennene og familiemedlemer du tror du har mistet, vil komme tilbake ved å faktisk fortelle dem hva som har skjedd med deg... Er så vanlig å miste dem vi bryr oss om når vi har det vondt, fordi vi skyver dem vekk.

Vil også si at jeg håper du kan se på muligheten til å anmelde, ikke nødvendigvis nå, men når du en gang føler deg sterk nok.
Ensomhet er en forferdelig følelse, så forstår alt føles helt håpløst nå. Men jeg er så takknemlig og glad du ikke lenger kan bli påført noe mer smerte av et menneske fysisk eller psykisk. Oppsøk alt du kan av hjelp, du fortjener at noen er der for deg. Gjerne bestill en legetime så de kan henvise deg til en psykolog. Jeg fikk det veldig mye bedre når ting var på sitt verste, fordi jeg begynte behandling hos det som heter DPS.

Håper du vet du aldri er alene i å føle deg ensom, vi er mange.

Avatar

Jeg prøver

okt 21 2019 - 00:24
Tusen takk for at du tok deg til å svare, det setter jeg veldig stor pris på.


Det er veldig vondt, selv om jeg vet hvordan forholdet og var og om alt han gjorde mot meg, så er det tøft og jeg savner han. Jeg vil ikke at han skal være med noen andre, det var meg han skulle være med. Jeg lengter etter oss, selv om oss 90% av gangene var mishandling, tortur og trakassering. Jeg har det så vondt. Jeg skrev nettopp en kjempe lang e-post til han med følelsene mine, og jeg føler meg naken. Føler meg snytt, nok en gang sitter jeg her helt alene. Ingen vil ha noe med meg å gjøre, jeg prøver - men folk er slitne. Jeg er kronisk syk, mye smerter og jeg er generelt veldig depressiv ofte. Angsfylt, veldig lite glede i å være venn med meg. Det eksen min også sa - "du er så negativ". Han visste om overgrepet, men tok lite hensyn til det. Jeg vil bare forsvinne, klarer ikke mer sorg og smerte. Ikke mer misbruk, mishandling..
Avatar

Hei

nov 7 2019 - 21:01
Huff veldig trist å høre at du at du hatt det sånn. Har ikke opplevd helt det samme men,ble bare forlatt og ble blokert på Facebook og telefonen. Min ex gikk tilbake til sin ex som jeg fikk vite. Var veldig vondt og hatt det veldig vanskelig selv. Ikke hatt noen særlig nettverk heller. Har ikke hatt så mye glede i livet. Bare levd livet for å eksistere. Du er ikke alene om å ha sorg. Hvordan går det med deg? Får du noen hjelp til å takle sorgen?
Til forsiden