Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

...

mai 19 2010 - 21:11
0kkk klarer ik meir nå, serr. hu knuste hjertet mitt, jævlig møkje denne gangen. hu var alt. jeg er virkelig lei meg for at jeg må bryte alle løftene, menja.
Avatar

Re: ...

mai 20 2010 - 22:23
egentlig...trenger du henne?
dette er den farlige siden med forelskelse, dessverre. men livet kan bli bra. start i dag med å ta vare på deg selv. gjør ting du likte å gjøre før hun ble en del av livet ditt. jeg sier ikke at du skal glemme henne, når du er klar for det vil du se tilbake på det dere hadde som gode minner.
Avatar

Re: ...

mai 22 2010 - 16:44
Ja, takk det skal jeg prøve : D
Men problemet er liksom det at hu sier jeg er en av hennes beste venner, jeg trenger en pause fra hu for å klare å liksom, komme over henne. Og jeg kan jo ikke akuratt bare si "hei, du knuste hjertet mitt. Jeg trenger en pause fra deg sånn at ting kan bli bra igjen." Jeg vil ikke såre hu liksom u__u
Avatar

Re: ...

mai 24 2010 - 21:11
viktig overfor deg selv å gjøre det som blir best for deg. kanskje det går å fortelle henne det, at du trenger litt tid? er jo mulig hun vil forstå.. håper du finner ut av ting.
Avatar

Re: ...

mai 24 2010 - 22:03
jamann, kan prøve. Takk! :]
Til forsiden