Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

nedgang og hu var utro

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

nedgang og hu var utro

feb 4 2012 - 23:23
Jeg møtte på denne jenta etter et år fra mitt forrige forhold (hu ble forelsket i en annen). Før vi ble sammen hadde vi kjent hverandre i over 4 år, og vi har egentlig alltid hatt et fint vennskap til jeg fikk dame som ikke ville at vi skulle prate så mye sammen.

Når dama slo opp, tok hu kontakt etter en uke. Hun reddet meg rett og slett fordi jeg hadde hatt en forferdelig uke, fordi dama mi hadde fortalt at hu ville utforske livet mer(vi hadde hatt en pause midt forholdet og hu hadde hatt seg med noen), forstårlig men fortsatt vondt. Dermed startet den nye flammen.

Vi fikk veldig god kontakt med hverandre, pratet i tlf, tekstet og chattet nesten hver dag. Vi ble til slutt sammen.
Jeg var fryktelig forelsket i henne og vi bodde et stykke ifra hverandre men kontaktet hverandre ganske mye. Jeg ble nok den første skikkelige kjæresten hennes og ville at jeg skulle være den eneste. Denne "sannheten" varte ikke veldig lenge. 7 måneder etterpå når jeg fortsatt trodde at vi hadde d så bra, fikk jeg vite i mld at hu hadde vært utro.

Dette gikk hardt inni meg, verden min raste sammen, jeg knakk sammen og gråt. Det virket virkelig som om hu ikke brydde seg. Hu sa at hu følte at vi ikke hadde hatt det så bra sammen i d siste, noe som ikke jeg hadde merket engang.
Det var d eneste hu fikk ut, hu sa videre at hu ikke visste helt hvorfor hu gjorde det og dette var jo ikke nok for et svar for meg. Hu greide ikke engang si at hu ville slå opp...Så jeg måtte slå opp for henne. Hele greia var bare svakt...vi hadde d veldig fint sammen til hu gjorde dette...og jeg klarer ikke tilgi til sånne ting så slik ble det.

Men nå driver jeg bare å savner stundene vi hadde sammen på godt og vondt. Dette gjør vondt i hjertet mitt. Derfor har jeg brutt all mulig kontakt med henne for å være sikker at jeg ikke gjør en tabbe. Problemet er at det dukker fortsatt opp bilder av henne på facebook fra andre folk som kjenner henne....dette gjør vondt å se at hu har det så bra uten meg..
Til forsiden