Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

livet i endring

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

livet i endring

okt 5 2011 - 23:52
Jeg har så mye på hjerte, så mye jeg vil oppleve, så mange vakre opplevelser, så mye kjærlighetssorg og så mye frustrasjon.
For nesten tre år siden skrev jeg et innlegg her inne om Mamma sliter. Siden den gang har mye skjedd – i feil retning. Jeg følte meg som en overfylt ballong og begynte å skrive blogg for å slippe ut litt trykk. Det har fungert brukbart. Bloggen heter livet-i-endring.blogspot.com. Til tross for mange timer ved bloggen er det veldig kaotisk enda, men jeg er redd det går mot slutten for ekteskapet.
Avatar

Re: livet i endring

okt 6 2011 - 09:59
Hei,mitt 12 år gamle forhold havarerte for 8 mnder siden,men jeg føler jeg har funnet meg sjæl etterpå:) Hun gjorde seg så ynkelig for å få oppmerksomhet fra meg,og nå står hun mye sterkere på egene 2 ben.
Avatar

Re: livet i endring

okt 14 2011 - 23:12
Takk for mange svar. Ser at vi krysser våre veier her inne :-) Jeg tror jeg er på vei ut, men jeg mangler mot til å ta skrittet helt og fullt, selv om jeg gradvis blir mer og mer overbevist om at det er det eneste riktige. Det som holder meg igjen er jentene mine. De kommer til å bli knust. De er 12 og 14 år, en veldig sårbar alder.
Prøvde å manne meg opp i går, men mistet helt motet og ble veldig skuffet over meg selv. Kjente en tung sky legge seg over meg.
Av og til skulle jeg ønske at jeg var uten følelser og bare kunne bryte opp og tenke på de praktiske utfordringen. Men, men
Til forsiden