Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

kraftig kjærlighetssorg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

kraftig kjærlighetssorg

mai 23 2016 - 20:15
Hei, jeg å kjæresten min slo op for flere måneder siden nå, og jeg sliter nesten hver dag... jeg har konsentrasjonsvansker og begynner å slite med skolearbeid.... hun var min beste venn, og jeg drømte om å dele livet mitt med henne. for å gjøre ting enda verre har jeg også lite venner siden jeg er dårlig til sosiale sammenhenger... jeg sliter kraftig med livslysten og vet ikke hva jeg skal gjøre
Avatar

Re: kraftig kjærlighetssorg

mai 25 2016 - 15:23
Hei. Det er så klart vanskelig for meg å se for meg situasjonen, siden jeg nesten ikke vet noe om den. Likevel vil jeg gjerne si noe, siden jeg tenker at det er bedre enn ingenting. :-) Jeg vet ikke om du har mistet håpet eller ei, eller om du i det hele tatt prøver å få henne tilbake. Uansett, så virker det som om du har sørget i noen måneder nå. Da er neste steg og komme seg over det! Uansett hvor vanskelig det kan virke, er det faktisk det eneste som hjelper. Hvis dere virkelig var ment for hverandre, så vil dere finne veien tilbake også. Så ikke tenk på det. :-)

Gjør noe som gjør deg lykkelig. Enten det er å være med familien eller venner, drive med en hobby/fritidsaktivitet eller noe annet. Uansett hva det er, gjør mye av det. Du kan også prøve å finne nye/flere venner, f.eks. ved sosiale sammenhenger. Jeg vet du sliter med det, men det skader ikke å prøve. Ta på ditt beste antrekk og stell deg pent. Finn din indre selvtillit, og snakk med en du ikke kjenner. Ellers kan du jo prøve over nettet. :-)

Jeg har selv slitet med kjærlighetssorg. Det gjorde forferdelig vondt, og jeg visste ikke hvordan jeg skulle klare å leve videre. Det var rett og slett tiden som hjalp. Det tok lang tid før det gikk over, men poenget er at; det går over. Uansett hvor vondt det gjør. Det som også hjalp meg, var å gjøre det jeg syntes var gøy. Jeg var med vennene mine, trente ute i frisk luft (hjelper veldig å trene, spesielt ute!), samlet tankene mine, skrev dagbok, hørte på glad-musikk og så fremover.

Jeg ønsker deg masse lykke til.
Til forsiden