Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

knust hjerte

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

knust hjerte

feb 22 2011 - 10:37
Hei. Jeg sliter sånn med å komme meg videre etter brudd med samboeren min gjennom 5 år. Han møtte en annen jente i utlandet i fjor sommer, og han fortsatte å holde kontakten med henne, og besøke henne mens jeg var bortreist i 3 måneder. Da jeg kom hjem i begynnelsen av november ville han gjøre det slutt, pga henne, selv om han sier selv at det er fordi han ikke er glad i meg lengre. Han vil gjerne holde kontakt med meg har han sagt, og jeg ville også det fordi jeg ikke orket tanken på å ikke ha han i livet mitt mer. Men som oftest ender telefonsamtalene med at jeg begynner å gråte og blir sint og rent ut trygler han om å komme tilbake. Jeg føler jeg har mistet all verdighet og stolthet, jeg føler meg så dum, jeg er så forferdelig sint på han og jeg hater den nye kjæresten så intenst - enda jeg vet at det er dumt. Nå har jeg begynt å innse at jeg må kutte han helt ut, men det som nå har skjedd har knekt meg enda mer: jeg ringte han forrige uke og fikk vite at han var hos henne, og selvfølgelig ble jeg kjempesint og lei meg, særlig fordi jeg trodde vi hadde en avtale om at han skulle komme innom meg da. Nå har han bedt meg om å slette han fra livet mitt, for "mitt eget beste", og han har slettet facebookprofilen sin. Det som er så forferdelig vondt er at han mest sannsynlig har diskutert hva han skal gjøre med "problemet" - meg - med henne. Jeg kan se for meg at de prater om hvordan de skal få meg ut av livene sine, og om hvor desperat jeg er... Det er så vondt at han gjør det på denne måten, og at han virkelig ikke orker å rydde opp i det tidligere forholdet sitt, men heller velger å skyve meg vekk. Det var jo jeg som skulle si til han at jeg ikke ville ha mer kontakt, det var ikke sånn det skulle bli. Erdet noen som har oppmuntringer eller råd så blir jeg glad, jeg trenger hjelp til å slutte å være så rasende og hate særlig henne for jeg vil ikke ha det sånn. :( huff, det ble et langt klagebrev, men det er godt å få det ut..
Avatar

Re: knust hjerte

feb 22 2011 - 21:27
Lukter litt kontrollbehov og et snev av avhengighet i relasjonen. Ikke noe galt med det da for det er veldig vanlig.
Det vil jo være en bra ting å komme seg videre og det er egentlig ikke så mye man trenger å gjøre for å avslutte eller slikt siden det mest elementære er på plass. Det er nok lettere om begge er enige og det blir ofte mer trøbbel for den ene enn for den andre.

Det virker som at du forstår at det ikke er hensiktsmessig å ha for mye følelser relatert til exen og den tredje. Jeg har vel tro på at dette vil svinne med tiden og bli bedre. Fokuset bør ligge i hva DU skal gjøre videre herfra. Du står nå friere til å utfolde deg mer i livet. Nå aner jeg ikke hva du driver med eller har gjort tidligere men du kan ta dette som en mulighet til å få noen nye inntrykk i livet. Det gjelder å snu enhver situasjon til sin egen fordel.
Avatar

Re: knust hjerte

mars 22 2011 - 18:28
Hei.
Jeg er helt lik deg her, har opplevd det samme som du, og jeg ville ikke innse eller akseptere sannheten og hva som hadde skjedd.

Et veldig godt råd er faktisk å ikke ringe, sms, besøke, facebook osv. med eksen, glem han, glem han helt, få han helt ut av livet ditt, ut av tankene dine, slett han!

Det er jævli vanskelig, men skal du komme deg videre så MÅ du gjøre dette.
Til forsiden