Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

klarer ikke å komme meg videre

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

klarer ikke å komme meg videre

sep 9 2017 - 12:16
det hele startet for 1 mnd siden når eksen min etter 5 år dumpet meg over facebook når han var på guttetur. jeg har selvfølgelig prøvd å fått han tilbake skreve lange meldinger til han. 1 senest i går å svaret jeg får er at han er bitter på meg å kommer aldri til å ville prøve på nytt med meg igjen. noe som knuser hjerte mitt i 1000 bilter. jeg var ikke utro eller noe. vi hadde en tøff periode. jeg ble deprimert på gunn av jobb å stor mangel på b12 noe som gjor at jeg ikke var verdens beste kjæreste. jeg har selvfølgelig tatt tak i de problemene nå. men han hører ikke på meg. han bare nevner de negative tingen i forholdet når jeg snakker med han. å det fører til at han blir mer og mer sint når vi snakker sammen. jeg er desperat jeg vet ikke hvordan jeg skal komme meg videre uten han. det var han jeg ville ha barn med å tilbringe resten av livet mitt med. å han har også nektet å møte meg etter han dumpet meg når han var på tur.(han har sterk ADHD og går ikke på medisiner) jeg tar i mot all hjelp jeg er så sliten av å savne han. jeg har ikke spist på 1 mnd jeg klarer ikke å fungere i værdagen lenger føles ut som verden bare går videre uten meg.
Avatar

Re: klarer ikke å komme meg videre

sep 9 2017 - 17:10
Uff :(
Hvor holder du til hen?
Avatar

Re: klarer ikke å komme meg videre

sep 9 2017 - 23:47
jeg holder til i oslo
Avatar

Re: klarer ikke å komme meg videre

sep 10 2017 - 01:44
Hei.Du har det vondt akkurat nå...det er ikke lett å bli avist...men husk at du er ikke alene å oppleve det...du er verdt å bli forstått og vist omsorg til..ikke å bli dumpet på Facebook...det er hjerteløs og feigt..Prøv og ta litt avstand fra ...den vondte opplevelsen gjennom å prøve å gå ut...i frisk luft...en gå tur...sett deg på en benk og se menneskene rundt,se på barn leke i parken ..kjøp deg en is..og glem litt det vondte...Press deg ut i naturen,ta en sykkel tur ,gåtur med en god venn som du kan snakke med...lytt til musikk...og tving deg selv å la vare ringe han...Det finnes andre sjanser etterhvert...vær snill mot deg selv og tving deg ut av huset...i frisk luft ..gå på jobb..treff en god fortrolig venn...Ta tiden til hjelp..gå ut og spis en lunch ...Husk at du er verdifull og ..det blir bedre med tiden..,Daglige gåturer i frisk luft...er en start for å føle at du...lever og kom ut av den håpløse og sorgfulle tilstand...Lykke til og en trøsteklem .:):)
Avatar

Re: klarer ikke å komme meg videre

sep 10 2017 - 13:14
ja, jeg er bare så ekstremt sliten av å ha det sann å ikke se noe lys i enden av tunnelen. trodde virkelig jeg hadde funnet den rette
Avatar

Re: klarer ikke å komme meg videre

sep 10 2017 - 21:13
Du fortjenner ikke å bli dumpet på Facebook...ingen fortjenner det..og etter en rimelig lang forhold på 5 år..kunne man forvente mer modenhet og empati av han..å ta ansvar og snakke med deg..Ikke så barnslig avslutning på face ved en guttetur...Det er ikke noe å satse på , snille deg...Dump han i dine tanker og ikke ..ring han...ikke tillat noen å tråkke på din selvfølelse og din verdighet...ingen skal bli dumpet på face..Han beskriver seg selv....han dumper sin egen medmennesklighet foran din knuste sjel..men det skal du vare glad å opptage det ....Bruk tid for å reise deg...det blir bedre...tenk ..det er mange som opplever det...og kommer seg igjennom det....det klarer du og...etterhvert...Det er tøft..men kom deg ut av og til i frisk luft..Trøsteklem ...etter regn kommer solen...:):)You deserve much better...si det til deg selv ofte...for det blir virkelighets tanke til slutt...du er ikke verdt å bli dumpet på face..ingen burde gjøre det mot noen....Hjerteløs....You deserve much better!:):)
Avatar

Re: klarer ikke å komme meg videre

sep 12 2017 - 00:55
Tusen takk det hjalp virkelig å lese det du skrev :) setter stor pris på det :)
Avatar

Re: klarer ikke å komme meg videre

sep 13 2017 - 23:37
Så bra.:) :):):)Godt å høre det hjalp.Masse lykke til.:):) Hodet opp ..du er en erfaring rikere..og er helt sikkert ,neste gang,lærer du sette grenser ...ingen skal bli behandlet på denne måten..han har ikke ydmyket deg..men han har ydmyket seg..selv ...men han skjønner jo ikke det..for det er ikke mulig å synke lavere...i sin egen ydmykelse.;)
Avatar

.

sep 15 2017 - 00:49
nei jeg fant ut idag at han etter under 2 mnd av å ha dumpet meg har en ny dame. vil tro d var derfor han stresset sann med å dumpe meg da for å si det sann:/
Avatar

.

sep 15 2017 - 02:13
skjønner ikke hvordan han kan komme så fort over oss mens jeg henger så vidt sammens etter bruddet å har enda som en idiot håpet oppe om at han skal komme tilbake til meg. føler meg som en idiot å skjønner ikke hvordan jeg skal glemme han eller komme meg videre. vill bare være sint på han å ikke sann patetisk som savner noen som alerede har noen nye:/
Avatar

Re: klarer ikke å komme meg videre

sep 15 2017 - 12:19
Har selv vært i ca samme situasjon som deg, ble dumpet 1 april pga at jeg hadde "forandret" meg så mye etter at jeg fortalte om at jeg hadde slitt med depresjon...
Jeg har kanskje en litt annen måte å hjelpe deg med den gangen her, så du slipper å måtte leve med depresjon i flere år fremover slik jeg gjorde. Jeg kommer til å se på innlegget du skrev og dele det opp og kommentere individuelle ting.

"det hele startet for 1 mnd siden når eksen min etter 5 år dumpet meg over facebook når han var på guttetur."
Allerede her er det ikke vits i å prøve å få han tilbake, når en person man har vært sammen med dumper deg over face på guttetur etter å ha vært sammen i 5 år så ødelegger du bare for deg selv. For han så vil det se ut som om du er så desperat etter han når han bevisst har dumpet deg på den måten og til slutt kan det hende at han vil begynne og bruke deg fordi han ser hvor gal du er etter å få han.

"Jeg har selvfølgelig prøvd å fått han tilbake skreve lange meldinger til han."
Vil ikke anbefale deg dette, hvis han har dumpet deg, så er det fordi han trenger tid for seg selv. Det du heller kan gjøre er å kutte kontakten helt og leve ditt eget liv videre. Dette vil gjøre at han får tid for seg selv og begynner å savne deg. Jeg ville anbefale deg og slette nummeret hans, slette han på snap, så du ikke har så stor mulighet til å kunne snakke med han. Så tar du med deg noen venner og drar og gjør noe sammen så du får noe annet på tankene.

"...senest i går å svaret jeg får er at han er bitter på meg å kommer aldri til å ville prøve på nytt med meg igjen. noe som knuser hjerte mitt i 1000 biter."
Viser tilbake til det jeg tidligere har skrevet, han trenger tid for seg selv og ved at du oppsøker han hele tiden vil han ende med og bli sint fordi du ikke lar han være. Som igjen gjør at han sier sårende ting til deg som du blir enda mere lei deg av.

"jeg var ikke utro eller noe. vi hadde en tøff periode. jeg ble deprimert på gunn av jobb å stor mangel på b12 noe som gjor at jeg ikke var verdens beste kjæreste. jeg har selvfølgelig tatt tak i de problemene nå. men han hører ikke på meg. han bare nevner de negative tingen i forholdet når jeg snakker med han."
Det er jo åpenbart at det blir slutt fordi ting i forholdet er negativt, for ellers hadde det jo ikke vært noen grunn til å gjøre det slutt i det hele tatt. Den eneste måten å løse opp i det på er å se på det han sier er negativt i forholdet, så sette deg selv i tredje person og se om det han sier faktisk henger på grep og om du kan gjøre noe med det.

" å det fører til at han blir mer og mer sint når vi snakker sammen. jeg er desperat jeg vet ikke hvordan jeg skal komme meg videre uten han. det var han jeg ville ha barn med å tilbringe resten av livet mitt med. å han har også nektet å møte meg etter han dumpet meg når han var på tur."
Det kan hende at du hadde lagt mye større planer for fremtiden deres enn det han så for seg. Nå vet jeg ikke hvor gamle dere er, men om dere er 20 år så vil han alltid ha en større interesse for å utforske ting og ikke binde seg før han blir litt eldre.

"(han har sterk ADHD og går ikke på medisiner) jeg tar i mot all hjelp jeg er så sliten av å savne han. jeg har ikke spist på 1 mnd jeg klarer ikke å fungere i værdagen lenger føles ut som verden bare går videre uten meg."
Det at han har sterk ADHD og ikke går på medisiner viser veldig hvor uansvarlig person han er. Den siste personen jeg møtte som har sterk ADHD uten å bruke medisinene sine endte med å gjøre kjæresten sin blind, så ville anbefalt deg å holde deg unna.
Det å savne noen er en fæl følelse og du bruke lang tid på å komme deg videre om dere ikke skulle ende opp med å bli sammen igjen. Det at du ikke spiser er med på å forsterke depresjonen/sorgen du har nå, ville anbefale deg å spise litt mindre per måltid men flere måtlid enn det du gjorde før for å holde blodsukkeret stabilt så du ikke har berg og dalbane med følelsene dine.
Det med at du føler verden går videre uten deg, det er dessverre helt sant. For resten av verden har opplevd det før, eller kommer til å oppleve det i løpet av livet. Du må bare huske å ikke bli sittende igjen i fortiden. Det vil bare gjøre det verre for deg og ende opp med at du bruker utrolig lang tid på å komme deg på beina igjen.

Jeg håper du får bruk for noen av tipsene mine. Det er ikke så mye til trøst, men om vi alle skulle ha trøstet deg har ikke jeg tro på at du ville gjort noen fremgang.
Hilsen Gutt 24, Oslo
Avatar

.

sep 15 2017 - 14:28
tusen takk
Avatar

Re: klarer ikke å komme meg videre

sep 15 2017 - 20:35
Veldig utrolig og lese dette her over.. o.o
Avatar

Re: klarer ikke å komme meg videre

sep 16 2017 - 10:54
Her ..har du hatt oppskriften på..en stor egoist...den nye damen...kommer å få samme behandling ..når det passer han ..å gjøre ...slutt ...på Facebook....Det er ....absolutt mye bedre..å ha sett ..hans side nå...for han er virkelig ikke noe..å satse på....Han har ikke selvrespekt en gang....var bare ....trygg på at det er ikke noe du kan klandre deg for...You deserve so much better.:)
Avatar

Re: klarer ikke å komme meg videre

sep 16 2017 - 11:00
Så klokt av deg Larsen 11.Heier på deg sterke,modige,sårbar jente.Det finnes noe bedre for deg der ute.:):)
Avatar

.

sep 16 2017 - 13:57
Tusen takk alle sammen. Kunne bare ønske jeg kunne stoppe å elske han å komme meg videre med en gang :/
Avatar

Re: klarer ikke å komme meg videre

sep 16 2017 - 14:54
@justsmile takk for den, håper det kan hjelpe andre og som leser denne tråden :)

@marie7890 det kommer til å ta lang tid, det kommer til å gjøre vondt. Men husk at det kun kan gå en vei når du er på bunnen og det er oppover!
Avatar

.

sep 16 2017 - 19:19
ja jeg håper virkelig det
Avatar

.

sep 17 2017 - 20:45
ja jeg skjønner. men jeg skjønner bare ikke hvordan han kan kaste vekk alt det vi hadde å være så sint å sur på meg som han er no. jeg har ikke gjort noe gale jeg prøvde bare å kjempe for oss 2 mens han var ute med en ny dame å gå rett F i det vi hadde. syns at situasjonen burde hvert omvendt der jeg hadde noen nye og han satt hjemme å angret som en hund på at han dumpet meg...
Avatar

.

sep 17 2017 - 23:42
ja, jeg har blokket han fra face å sakt til alle at jeg ikke vill prate om han noe mer. å jeg vet/håper at det ikke kommer til å vare med hun nye når de bor i 2 forsellige land. håper bare han egentlig vill føle seg like jævlig som jeg gjør nå egentlig. jeg skal hvertfall ikke ta kontakt med han noe mer. når han så lett kan kaste vekk alt vi hadde sammen å legge skylde på med på den måten han har gjort.
Avatar

Re: klarer ikke å komme meg videre

feb 3 2020 - 12:05
Hvordan gikk dette?
Avatar

Re

mars 24 2020 - 03:51
Hvordan gikk dette lurer eg og på
Til forsiden