Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

kjærlighetssorg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

kjærlighetssorg

juni 23 2013 - 03:27
Hei, jeg vil snu litt paa begrepet kjærlighetssorg.Jeg ser paa meg selv som en oppegaaende person paa mange maater.Men i en alder av 35 har jeg aldri opplevd ekte kjærlighet dvs. jeg har ikke kunne tillate meg og treffe noen aa bli forelsket i.Det har vært ett luksus gode i hele mitt unge/voksne liv.Jeg har slitt med sykdom saa lenge jeg kan huske og saann er det bare.Jeg har ikke hatt tid til og føle meg ensom.....men har følt paa det og være enslig og hatt oppgaver i ung alder som ingen ungdommer burde ha.Mine beste aar som tenaaring og ungvoksen er nok gaatt tapt men jeg er evig optimistisk.Joda jeg har svarte dager jeg ogsaa, men naar jeg ser litt tilbake gjør det ikke saa mye om jeg ikke fikk oppleve ungdoms forrelskelse, men naa er jeg blitt saa pass stor gutt:-)) at jeg baade tenker og har lyst paa en relasjon.Jeg er paa ingen maate desperat men bare ærlig med meg selv.Og ja jeg har mine handikap og er ung (midlertidig faar vi haape) ufør.Saa jeg ser jeg ikke er kjempe attraktiv.Men jeg synes ikke jeg er uatrakktiv heller.Burde jeg finne meg en ufør kjæreste/livsledsager?

Ikke ligger jeg ligger ikke og later meg dagen lang for meg er hverdagen og sykdommen min ettprosjekt (evig hehe) som jeg maa kjempe for og komme ut av.Tro meg jeg har kjempet til siste tare mange ganger men jeg har alltid litt igjen hvis jeg faar ta meg inn igjen.For det er ikke noe alternativ for meh og gi opp.Jeg har ventet paa at livet skal begynne problemet er at livet ikke venter paa meg.Vil jeg faa oppleve ekte kjærlighet?
Vel kunne skrevet masse mer sikkert og kanskje det er feil forum jeg benytter.Men jeg ville snu litt paa begrepet kjærlighetssorg.Og avslutter med følgende sitat:

" Its better to have loved and lost, than to never have loved at all."
Avatar

Du er heldig

aug 11 2013 - 21:21
Freebird,
Nei, du er heldig. Bedre å ikke ha elsket enn å elsket og tapt. Jeg har vært håpløst forelsket i den samme jenta i 18år, men jeg eksisterte aldri for henne. Livet mitt er tomt, ensomt og bare trist. Tenker på henne hver dag og natt. Det er helt jævlig at ens liv blir så avhengig av en annens. Jeg ville gjerne ha byttet med deg, vil gjerne bli kvitt denne tapte kjærlighetsfølelsen som har knust meg i fillerbitter, ødelagt selvtillitten min og tatt mine gode år.
Til forsiden