Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

kjærlighetssorg trenger hjelp!!!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

kjærlighetssorg trenger hjelp!!!

des 5 2014 - 10:16
Hei
Jeg og kjæresten har vert sammen i 1,5år og i begynnelsen var de ganske bra. Jeg flyttet til en ny plass helt alene og jeg kjente ingen. Jeg var glad jeg hadde flyttet, der jeg bodde før hadde jeg 10år med mobbing og nå kunne kanskje livet mitt starte på nytt. Jeg møtte en gutt, han ble akkurat 19år og han begynte å vise interesse for meg. Jeg var dødsforelsket. Aldri har jeg kunne støtte meg til en person som han og etter hvert vart vi sammen. Han fikk meg til å tro på meg selv og jeg ble mye modigere. Han kontaktet meg hver dag og vi fant på mye. Etter noen månder vart ikke de så mye kontakt. Alle som bodde på denne plassen fortalte meg at han er den største playeren, men de ville ikke jeg tro på før jeg så de selv.

Nå hadde han ikke så mye tid til meg, siden han jobbet og jobbet hele tiden og lite søvn! Jeg så han nesten ikke lenger og han vart bare mer sur og ustabil. Han la skylden på meg for ting jeg ikke hadde gjort og skriver bare stygge meldinger til meg i sinne. Hor er den gutten? Jeg elsker han like mye fortsatt. Nå den siste tida har jeg prøvd å hjelpe han, jeg har snakket med vennene hans jeg kan stole på. Jeg sa at han trenger hjelp og de er de han har dere til og forklarte alt. En kompis av han var med meg 2 dager i strekk fordi han var redd jeg skulle gjøre meg selv noe dumt og jeg var glad han var og er der for meg. Jeg begynte å få meldinger som du fortjener ikke å ha de bra og ødlegge er de eneste du kan. han sier han har følelser for meg men han kan ikke stole på meg siden jeg bare ødlegger. Jeg har ikke gjort noe som helst! Hva skal jeg gjøre? Nå får jeg bare sove der borte men vi finner aldri på noe og de e altid jeg som må ta innsjativet til å møtes. Jeg fant også ut at han hadde hatt andre jenter på besøk når vi kranglet.... er så deprimert og jeg vet ikke hva som hjelper lenger. Ikke fortell meg at jeg skal kutte han ut for jeg elsker han! Hvordan vinner jeg han tilbake?
Avatar

Re: kjærlighetssorg trenger hjelp!!!

des 6 2014 - 21:26
Det første du må gjøre er å ta noen dype pust og prøve å ikke bekymre deg for mye. Kom deg litt på normale tanker igjen selv hvor vanskelig det er.


Slik jeg leser det så er det deg han elsker hvis han blir fort sur og anklager deg for mye rart og kaller deg ting. Han er nok bare innerst inne usikker innerst inne på seg selv. Det pleier ofte å reflekter ut igjen på han. For ingen er vell så perfekte, han leter etter feil ved deg som er feil ved han og lar det går utover deg.

Prøv å snakk med han og prøv virkelig virkelig å berolige han at du er bare hannes og at du elsker han selv om han gjør og sier noen dumme ting. Hvis han er en tidligere person som er vant til å knulle mye rundt og ligge med mange er det igjen usikkerheten som kommer inn å spiller. Du kjenner han best og du vet best innerst inne også hva du bør gjøre, tenk deg godt om og ta inisjiativ til en god prat og snakk ut. Vær litt voksen og spør han om å være det samme.

Selvsagt kan også hende jeg tar helt feil her, jeg kjenner ikke han men er ofte ganske god å lese personer og utfra hvordan de oppfører seg.
Til forsiden