Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

kan man ha kjærlighetssorg når man har en mann?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

kan man ha kjærlighetssorg når man har en mann?

jan 1 2010 - 04:48
Hei! Kanskje er jeg litt hyklersk som skriver inn på et forum om kjærlighetssorg. Har lest mange av innleggene her inne, og får jo vont av å høre om alle som lider. Jeg føler kanskje at jeg ikke burde klage. Men jeg gjør det likevell, må bare få tømt hjertet mitt, og jeg har ingen å tømme det til, med tanke på at jeg jo er lykkelig forlovet...ja liksom!

Jeg bor sammens med en man jeg er ganske sikker på at jeg elsker mer en alt på jord. Vi har vært sammens i snart 5 år. Vi bor sammens og alt høres jo veldig fint ut. Det er egentlig det også, men inne i hjertet mitt føler jeg meg såååååå trist. Det er så komplisert å forklare. Mannen min var tidligere gift( i 13 år for å være eksakt), han har 2 barn. Jeg har også et barn fra før. Vi hadde en turbulent start, med at han var i skilsmisse fase med sin tidligere kone. Etter mye om og men kunne vi endelig være sammens. Og nå som vi faktisk kan det, føler jeg det som om han egentlig ikke bryr seg så mye om vi er det eller ikke. Jeg vet han elsker meg, og slt det der, men jeg føler ikke at jeg blir satt pris på, jeg føler meg litt lurt rett og slett. For som alle de fleste kvinner ønsker, så ser man for seg en framtid, med mannen vi elsker, det fine bryllyppet og et kjærlighetsbarn. Men nå viser det seg etter 4 år så kommer han med at jeg vil aldri gifte meg igjen, for jeg har jo vært gift, og det er noe man gjør bare en gang i livet, og ikke vil jeg ha barn, for jeg har jo 2 med min X kone, osv og osv.

Jeg føler at jeg sitter igjen med svarteper. Jeg gikk glipp av alt, bare på grunn av han ble giftet bort til henne først, så fikk hun alt,og jeg sitter igjen med han og bare han. Ikke at jeg klager på den måten for jeg elsker han, men jeg føler jeg har mistet framtiden min. Alt jeg ønsket meg liksom. Vi har hatt en god del diskusjoner om det også, og han står på sitt. Jeg lurer jo liksom på hvorfor han for ekslmpel ikke vil gifte seg med meg, og heller velger å leve i skam, hvis han liksom elsker meg så mye som han sier. Dette har fått meg til å tvile på hans følelser, og det gikk liksom opp for meg nå nettopp(etter en periode med litt depping) at jeg rett og slett har kjærlighetssorg. Jeg føler meg helt rådløs, og vet ikke hva jeg skal gjøre. Har lyst til å gråte hver kveld, for jeg vet at jeg må velge mellom mannen jeg elsker og det live jeg ønsket for meg selv. Jeg kan ikke se for meg selv med noen andre, og vill ikke ha noen andre heller, men jeg vil jo gjærne gifte meg å få barn, så nå befinner jeg meg med mannen jeg elsker, men har skikkelig kjærlighetssorg. Noen tips? Er jeg helt syk,eller er det noen andre med lignende erfaringer?

Fortvilet kone
Avatar

Re: kan man ha kjærlighetssorg når man har en mann?

jan 1 2010 - 15:09
Kjære deg,

du er IKKE hyklersk! Jeg leser din fortvilelse, skuffelse og sorg. Det er følelser du kjenner på, og du har lov til å klage og tømme hjertet ditt!

Det er ikke lett å gi gode råd og tips, som du spør om, men jeg ville bare fortelle deg at jeg forstår hvordan du har det, og at det er vondt. Tror du at du og mannen din kunne ha pratet med en familierådgiver sammen? Kanskje en slik hjelp vil kunne gjøre at mannen din forstår at dette er mer alvorlig og viktig for deg, enn kanskje han tror?

Det kan ofte være god hjelp å prate med noen "utenfor", når kommunikasjon i et forhold er "låst".

Du spør om du er syk - det tror jeg ikke at du er! På meg virker det som du er veldig klar over hva som gir deg triste tanker, og det er reelle årsaker til det!

Jeg tror også at du klarer å finne en bra løsning på problemene dine! Enten selv, eller sammen med din mann.

Ønsker deg alt godt i framtiden!Avatar

Re: kan man ha kjærlighetssorg når man har en mann?

jan 3 2010 - 02:11
takk for svaret. Er ikke blitt noe klokere, men jeg synes det er godt å få snakkett litt om hvordan jeg føler det:-)

Avatar

hei:)

nov 10 2016 - 00:57
veldig trist å høre at du har det slik.
skjønner at du kaller det for kjærlighetssorg... for de fleste er vel ekteskap og familie en av de største behovene vi trenger. og her har jeg inntrykk av at det stemmer hos deg også...
De Store tingene du ønsker blir avvist av mannen du elsker..

Anbefaler familierådgiver. jeg kan godt innrømme at jeg vet ikke om jeg har klart det, du elsker mannen din men de vesentlige tingene som har stor betydning i kjærligheten får du kanskje ikke.

Håper det ordner seg og lykke til!
Til forsiden