Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

jeg er dum og han drittsekk

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

jeg er dum og han drittsekk

mai 23 2015 - 12:36
Typen min gjennom snart 11 år har plutselig fått kontakt med en ex..
Bak min rygg alt sammen.
Jeg fant ut at de hadde fått kontakt med hverandre igjen og at de hadde hyppig kontakt via facebook privat chat, sms og ringer hverandre flere ganger i uka til alle døgnets tider.
De er svært så kosete måten de kommunisere på med kosenavn osv.
Jeg ble forbanna da jeg fant ut dette....
Sa tydelig ifra til begge to at dette ikke hører noe steder hjemme og ba de kutte ut.
Ting er veldig dårlig mellom meg og han fra før pga hans rusproblemer og manglende ansvar for sin oppførsel osv mot meg pga det.
Noe han prøver å jobbe med sånn at vi kan prøve å få det bra sammen igjen.
Men nå er dette kvinnemennesket kommet inn i bildet og de fortsatt har like hyppig kontakt og treffes bak min rygg... Vi bor ikke sammen pga situasjoner med hans rusproblemer og ikke jobb og jeg er ufør pga traumatisert barndom.
Hun kommer da på besøk om kvelden dager jeg ikke er der. De er alene sammen og drikker øl, sitter tett i sofaen sammen. Han rydder og styrer fælt før hun har kommet har jeg sett når jeg kommer tilbake etter noen dager hjemme. Tilogmed senga er redd opp. For ei stund siden hadde han skiftet på senga da hun skulle komme....
Han påstår at de bare er venner., øøøøhhh... Jeg har grenser og vil at de skal slutte med faenskapet det steller istand for meg og han.
Vi får det aldri til å bli bedre eller bra igjen hvis han skal drive på sånn. Det skjønner han. Men likevel fortsetter driten dems uansett hva jeg sier.
Grensene mine er trått over og jeg blir ikke respektert..
Voksne folk driver ikke sånn. Og han skal da tviholde på henne uansett mine grenser, mine følelser og at det bare blir bråk av det, og hindrer oss i å jobbe med å få det bra sammen. FAEN!!!
Skal nevnes at jeg har skrevet her før i en tråd om rrelasjonproblemer tråden "lite verdt ".. Huffameg jeg er håpløs og dette sliter meg ut........
Avatar

Re: jeg er dum og han drittsekk

mai 23 2015 - 16:43
Det høres ikke ut som om han jobber særlig for at dere to skal få det bedre. Du fortjener bedre, og jeg ville rådet deg til å kutte han ut før du blir skikkelig såret. Jeg har vært i en lignende situasjon som deg og jeg vet hvor vondt det føles, og jeg tror du vet selv at en slik person gjør ikke livet ditt noe bedre.
Avatar

Re: jeg er dum og han drittsekk

mai 23 2015 - 16:55
Enig i alt du sier, det er samme jeg ville sagt til noen andre.. Men jeg synes det er vanskelig etter så mange år sammen.
Tusen takk for ærlig tilbakemelding.
Avatar

Re: jeg er dum og han drittsekk

mai 23 2015 - 21:02
Leste et sted engang " det er ikke nødvendigvis et lykkelig ekteskap, bare fordi noen holder sammen i 40 år"...det fikk meg til å flire. Og føle alvoret. Fordi det er sant. Det er ikke nødvendigvis bra, fordi om det varer lenge. Møkkatilstander kan vare så lenge du bare vil, helt til du blir ordentlig glad i deg selv eller helt til du blir så låst fast at du glemmer hvor døra er.
Jeg har vært i et skikkelig dårlig forhold og jeg vet hvordan det er å ha tanker om å ikke ville gi opp, fordi man har hatt tid sammen...det viktigste, synes jeg, er: hva føler du om forholdet til kjæresten din i dag, hvordan har det vært de siste månedene, hvordan har han fått deg til å føle deg innvendig? Hvilken følelse gir han deg i hjertet ditt.
Jeg håper du finner ut av det.
Avatar

Re: jeg er dum og han drittsekk

mai 23 2015 - 21:16
Så sant som det er sagt. Jeg føler meg ikke elsket eller viktig/viktigste. Og jeg vet jeg fortjener så jævlig mye bedre.. En som elsker meg og vil gjøre alt for at ting skal være bra. En som respekterer meg... Tar vare på meg..
Huff..... Dette har jeg følt og tenkt lenge. Og han vet. Vanskelig....... Er jo fryktelig glad i han.... E -ordet finnes i dypet i hjertet mitt, men han fortjener ikke at jeg har det for han. Så jeg våger ikke å kjenne. Men sannheten er jo den at når jeg føler meg helt jævlig pga det så er jo det egentlig pga e-ordet..... Jeg vet jeg burde ta hatten å gå, og finne noen som faktisk elsker meg og er voksen.... Men det blir det vanskeligste jeg noen gang har gjort..... Tårene renner og sjelen blør.......
Avatar

Re: jeg er dum og han drittsekk

juni 3 2015 - 11:14
Du fortjener å ha det godt. Å leve i en sånn situasjon ødelegger deg og bryter ned alt du har igjen av selvtillit. Den trenger du for å komme videre i livet ditt. Hvor gamme er du, har dere barn?
Jeg levde i et lignende forhold i alt for mange år, angrer på at jeg ikke kom meg ut av det før. Partneren min hadde også store rusproblemer, og han var utro flere ganger.
Det har tatt meg mange mange år å bli bare litt bedre. Slutt med å nedvurdere deg selv og dine behov, det er mitt beste råd.
Jeg svarer gjerne mer på konkrete spørsmål.
Klem fra Silvia
Avatar

Faen ta....

juni 13 2015 - 11:44
De har fortsatt kontakt etter vi har blitt enige om at det skulle ta slutt....
FAEN ta
Avatar

Problemet

juni 17 2015 - 13:01
Det høres ut som om dere har en del utfordringer å ta tak i. Isolert sett burde ikke et vennskap være noe problem. Hvis dere stoler på hverandre og det kun faktisk er et vennskap, så burde man kunne leve med det. Men fordi dere har så mange andre utfordringer, og kanskje han har vært uærlig og lite til å stole på før også, så er det ikke rart at dette legger stein til byrden din. Hvis han mener alvor med å redde forholdet deres, er han nødt til å møte deg og ta deg på alvor. Det høres ikke ut som han innser alvoret i det.

Jeg synes det er vanskelig å si noe bastant uten å kjenne forutsetningene skikkelig, men i min verden er man enten all in eller ikke noe. Enten så satser han fullt og helt på deg og forholdet, og det innebærer at man kanskje må svelge noen kameler og gjøre ting som han kanskje ikke selv vil, av respekt og kjærlighet for deg, eller så er det nok kanskje best å ta en pause, eller takke for seg.
Avatar

Problemet

juni 17 2015 - 17:08
Hei! Tusen takk for tilbakemelding.
Er enig med deg i siste du sier.
Hadde det vært et vennskap fra da vi ble sammen hadde jeg ikke brydd meg, men det har plutselig blitt kontakt må 11 år etter vi ble sammen.
Han skjulte det.. Og må si at han ikke er av typen som har no særlig venninner. Og de er isåfall mest bekjente osv. Han er heller ikke en type som er kosete i væremåte med venner. Det er sånn han er når han er interessert i noen, har følelser.
Meg var han sånn med da vi ble sammen. Og det ligner veldig på forelskelse fra hans side.
Jeg ser når og merker hva som er hva.
Hadde det faktisk vært bare vennskap uten så mye kontakt hele uka, til alle døgnets tider, og kun normal oppførsel og prat mellom de som andre høflige folk hadde jeg vært mer rolig, men synes at ekser ikke har noe rett til kontakt med mindre det er barn i bildet.....
Han har innrømmet å ha sterke følelser... For henne. Det bekrefter det jeg har merket meg.
Jeg gidder uansett ikke bli påminnet hans tidligere erobringer. Det er vi som er sammen nå, og jeg har Grenser......!
Skulle ønske det kun var en sjelden gang de prates, og at det hadde kun vært normal prat som med andre bekjente og venner som jeg hadde visst om, og uten tull.
Men de oppfører seg som de er forelsket, hvertfall han... De andre venninnene hans er han ikke sånn med bare så det er sagt...
Ikke meg heller. Tar ikke på meg, prøver seg ikke på meg, er ikke kjærlig eller har kjærlig navn på meg eller sier ting som at han tenker på meg.... Til henne er det: hei vennen <3
Tenker på deg. digger deg masse :-* håper du kommer hit ikveld. Gleder meg til å se deg godjenta <3 <3 kos og klem......
Sånn prater ikke en venn til en venn......(ei heller noen som er i et forhold)... Ikke han.. Ikke til meg en gang. Det var for mange år siden jeg kanskje fikk :-* på melding eller kos..
Venner pleier han sjelden å skrive klem engang.....
Samme faen så er hensynet og respekten for meg og forholdet det som burde komme først. Hun må kuttes ut eller så vil ikke dette fungere uansett...
Jeg vet jeg burde gå fra han, men det er ikke bare bare.. Har funnet meg i mye drit gjennom årene, uten å egentlig funnet meg i det.. Vi har mer enn nok problemer fra før og trenger ikke mer eller ekstra belastning etter alt som har vært...
Folk som juger, går bak ryggen, er respektløs og driter i grensene og er så jævla egoistisk eier ikke kjærlighet til partneren sin. Han vil ha i pose og sekk, det får han ikke.
For noen år siden var det noe lignende tull. Og da hadde han tatt bilder av ei venninne naken og gjemt dem på en annen mobil.
Dette var ei han var interessert i før han møtte meg. Jeg fant ut av driten dems og det opphørte. Det var både sexuelt og følelsesmessig. Men eksen hans virker han veldig glødende forelsket i...
Har lyst til å takke for meg det må jeg si.. Men det er vanskelig... Såpass mange år sammen og alt vi har vært gjennom..
Jeg er lost.. Svak, dum som et brød..... Prøver å la være å gråte. Biter tennene sammen 24/7... :'(

Avatar

Dritt...

juni 29 2015 - 17:27
Dummeste meg har ikke gått fra han enda.. Vi har diskutert dette opp og ned mange ganger. Vi blir enige hver gang at hun skal kuttes ut.
Men det skjer jo faen ikke. Han bare skjuler det mer. Jeg så i tillegg at han hadde skrevet til henne at han var nervøs og redd for at hun ikke ville ha kontakt med han da han ikke hadde hørt fra henne på noen dager.. Det var etter vi ble enige om at han ikke skulle ha kontakt med henne.. For han ikke ville miste meg pga henne..
Dette ligger over oss som en svart sky som ikke vil forsvinne. Jeg er 32 og vil ikke leve i et 14is forhold. Jeg ville leve med en som setter meg først, respekterer meg, grensene mine og er seriøs og voksen,og ikke driver sånn. Jeg synes jeg fortjener å ha dette ordentlig avklart angående henne. At hvis han mener å kutte henne ut måtte han si fra til henne eller så fortsetter driten bak ryggen min.. Det vil han ikke. Og HAN truer faenmeg med å gjøre det slutt hvis han måte gjøre det eller om jeg gjør det.. Herregud for en dritt!! Er utslitt og nervevrak og lei av å bli behandlet som dritt......
Avatar

Dritt

juni 29 2015 - 17:44
Er det du beskriver noe å bygge et forhold på ...sier det egentlig selv lei av å bli behandlet som en dritt. Vært der selv så vet hvor vanskelig det er å kutte ut. En utnytta meg flere ganger gjennom mange år med d samme nesten. Jeg var kun bra nok da d passa han. Trodde han var så snill men jeg tok han tilbake etter at han drev med andre å smiska og jeg stod på pinne for han. Det gjorde like vondt hver gang han ble borte uten et ord men sa det motsatte. Utrolig hvor mange ganger vi kan såre oss selv med å ville tro at det den andre sier er sant .ikke helt det samme som det du opplever men tillit er viktig skal man ha det bra sammen. Jeg ble ikke bra av å måtte bygge oppat tillit til en som svek så mange ganger...håper det ordner seg men tillit er alt skal det fungere. Lykke til :) klem
Avatar

Etnyttliv

juni 29 2015 - 17:49
Er så enig med deg... tusen takk for tilbakemelding. Setter pris på alt andre måtte si. Tusen takk :-) klem til deg
Avatar

Du er ikke alene.

juni 29 2015 - 18:00
Hei :) Ville bare si at det høres ut som du har hatt det ganske tøft før du ble sammen med han. Siden du skiver at du har hatt en traumatisk barndom. Det i seg selv er vansklig nok. Men det hjelper nok ikke å være i et forhold der du blir behandla som dritt. Du føler deg lite verdt og trampa på. Jeg skjønner godt hvordan du har det, for jeg har det sånn selv. En ting er sikkert og det er at DU fortjener bedre. Alt er ikke svart hvitt, du har helt sikkert både gode og dårlig sider. Men du behandler han ikke på samme måte selvom du skulle hatt en dårlig dag. Jeg tenker han har gått alt for langt. Rart hvor lett det er å gi andre råd, men når det gjelder seg sjøl så føles alt så umulig. Ut i fra egen erfaring så tror jeg mye av at man havner i et sånt forhold over lengre tid, er pågrunn av sin egen usikkerhet. At man rett og slett ikke er klar over sine egne verdier i et forhold, man mister seg selv. Ja, så klart er man glad i partneren sin. Det var vel en grunn til at man ble sammen. Hvis han hadde kutta henne ut, så ville du fortsatt sitti med de samme ubehagelig følelsene. Og minnene. Tror du det vil bli bra en dag, eller tror du det er din egen frykt for å forlate han? Jeg har trua på deg :) Stå på.
Avatar

Lifesupport

juni 29 2015 - 18:26
Jeg har hvertfall blitt veldig klar over egne verdier for hver ting han har såret meg med.
Jeg tror ting hadde blitt veldig mye bedre om han hadde kuttet henne ut. Da hadde vi kunne fungert som kjærester. For nå klarer ikke jeg å se på han annet enn som en drittsekk som ikke bryr seg uansett om han sier det. Orker ikke å slippe han inn på meg fordi jeg føler ikke at han er bare min.. Før henne handlet det mer om å ha mer tid sammen, finne på ting, oppleve ting, bygge opp forholdet. Så kom hun inn i bildet pga jævla facebook....
Det er alltid lett å gi andre råd enn å gjøre det selv det man råder andre til. For hver dårlige ting analyserer jeg litt og tenker på hvordan jeg ville ment ting som en utenforstående ville ment for derretter å ha en mer ordentlig mening om saken.
Jeg har selvfølgelig mine dårlige sider som alle andre, men jeg behandler ikke kjæresten min sånn uansett om ting er dårlig, eller om jeg har en dårlig dag. Jeg er veldig opptatt av rettferdighet. Tusen takk for at du har troen på meg. Det varmer et stakkars slitent hjerte. :-)
Avatar

Re: jeg er dum og han drittsekk

aug 18 2015 - 00:40
Dette vil gjøre deg mer traumatisert.. Mitt råd er.. LØP så langt du klarer fra han. Hvert eneste øyeblikk du bruker, er et øyeblikk mindre fra å finne den mannen som kunne faktisk gjort deg lykkelig. Livet er kort. Ta vare på deg selv.
Avatar

Jeg altså.....

sep 14 2015 - 13:52
Ja da... Jeg vet.... Dumme meg.....
Jeg klarte å være småsterk og la mobilen min ligge etter siste gangen jeg har var hos han for 3 uker siden... Han var også på en tur i tillegg i noen dager så det er også litt grunn til at det er så lenge siden.
Meeen..... Selvfølgelig har han hatt kontakt med henne.. Og tror de har møtt hverandre også ifølge meldinger. Han har lovet meg mange ganger når vi har diskutert dette at han ikke skal ta kontakt med henne. Men det slutter jo ikke......
De ringes så fort jeg er dratt eller ikke er i nærheten. Og meldinger blir slettet osv. Men har rukket å se noe av det. Det er en gutt som viser hvor interessert han er det jeg har sett. Han er ikke sånn mot noen andre jenter eller meg. Han var sånn da vi ble sammen.. Søte bilder med fine vennskapsbånds greier med hjerter, kyss og komplimenter. At hvor snill og god jente hun er, kaller henne godjenta med hjerter.. Og kos og kyss... Han er ikke sånn til vanlig.. Dette sårer dypt... Og at han tviholder på henne bak min rygg enda han vet det ødelegger for oss og sårer meg. Hun har type, en mye eldre voksen mann. Hun er 27 og typen er i 40 årene tror jeg. Han vet ikke noe om dette.
Jeg har igjen sagt klart ifra at hvis han vil ha meg i livet sitt må han respektere mine grenser og det betyr kutte henne ut.
Men da roper han nesten og sint at han "har ikke kontakt med hu, og skal slutte å kontakte henne "... Men siden han har sagt det så mange ganger krever jeg nå at det blir gjort på en ordentlig og rydde måte, ved å ringe henne eller sende melding til henne at de må avslutte kontakten.
Men da setter han seg på bakbeina og sier at det er barnslig??? ..... For da driter han seg ut for henne osv???... Og mener i tillegg at jeg må unne han å ha kontakt med henne??? ... Jeg har ikke noe problem med gutter og jenter som bare er venner, men det er forskjell på venner og vennskap også.
Og dette minner mer om en gutt jeg kjenner meget godt er betatt og har kjærlige nære følelser for. Og det ligner veldig på forelskelse enn vennskapelig når det gjelder han..
Dette sliter meg og tærer på meg og lager bare helvete i tillegg til at dem går bevisst bak min rygg og tråkker over grensene mine... Hadde de ikke hatt den typen kontakt og ringt og møttes heletiden , men bare vært normal prat som folk flest gjør og en sjelden gang, da hadde jeg ikke brydd meg like mye. Men ville ikke at de skulle ha noe kontakt fordet siden hun er en ex, av prinsipp og respekt for meg og nåtiden + fremtiden. Jeg har ikke kontakt med noen exer eller noe sånt selv av samme grunn.
Hver gang han forsvarer henne eller argumenterer for kontakt med henne så knuser han hjertet mitt... Hadde han vært seriøs med meg og ville at vi skal få det bra hadde vel han selvfølgelig kuttet henne ut og kjempet for forholdet...etter min mening...
Og nåde meg som kaller henne hore...... Altså hun er så frekk og fortsetter å ha masse kontakt og treffer han osv bak min rygg etter å ha fått klar beskjed...! Da kaller jeg henne hva f.. jeg vil når dem tråkker over grensene..! Og på toppen hinter han om at jeg er kravstor og skrullete... Vet ikke hva som er skrullete her jeg... Å være en fjott å tråkke over grensene mine og driter i meg og hinter om at jeg er ditt og datt.....?.....
Herregud at det går an...... Hva skjedde med å beskytte forholdet vårt, kjempe for oss, jobbe hardt for å få det bra sammen, ta vare på meg, bygge tillit og alt som hører med.... Uffameg jeg vet jeg burde gå fra han....

Avatar

Føler med deg

sep 14 2015 - 15:18
Ja, du oppsummerer det i grunnen i den siste setningen din her. Du burde gå fra ham. Det virker så logisk og rasjonellt å gjøre det. Ut i fra hvordan han behandler deg så burde det være et enkelt valg. Men gud som jeg føler med deg og vet hvordan du har det. For følelsene er det ikke bare å skru av akkurat. Jeg har også blitt behandlet dårlig av ham jeg elsket. Han løy for meg, holdt ting skjult, ble sint hvis jeg ymtet frampå om noe. Behandlet meg som om det ikke var oss lenger. Den ekle følelsen av ikke å være den viktigste i livet hans lenger. Og likevel klarte jeg ikke å stoppe å elske ham. Forstå det den som kan. Hvordan kan man fortsette å elske en person som sårer så innmari? Har ingen svar, vil bare si at jeg føler med deg.
Avatar

Silverlin

sep 14 2015 - 17:32
Tusen ❤lig takk for det..... Sant det du sier på slutten at hvordan kan man fortsette å elske en person som sårer meg sånn?.. Har ingen svar jeg heller.. Leit at du og andre også har opplevd det.... Unner ingen å ha det sånn... Skulle fantes en tidsmaskin så skulle jeg gjerne gjort det om igjen og aldri blitt sammen med han........ Klem til deg ❤
Avatar

Obs

sep 15 2015 - 16:15
Nå er det litt action......
Jeg har pratet med henne selv nå. Ikke vært kjeftete eller ufin ell usaklig.
Fikk forståelse for mine følelser og hadde en lang fin prat som var faktisk veldig hyggelig tross alt.. For er jo hovedsakelig han jeg er sint på og bekymret for. Ikke henne.
Men han satte ikke så veldig stor pris på det selvfølgelig da han hørte det...
Men jeg orket ikke vente på samme greia som gjentar seg.
Jeg sa at jeg ikke ønsker at de har kontakt, men vet at han ville gjort det uansett. Så sa at det kan heller være avstand og mer platonisk enn som det har vært til nå.
Sa dette også til han etterpå. Men han mener jeg har driti oss og han ut osv. (hun synes ikke at jeg har gjort det).. Og han sa han skulle gi faen i både meg og hu... Og siden det ting er dårlig så sku det bli slutt osv. Men han sier jo det nå bare fordi han ikke får holde på samme måte lenger tror jeg, og er sur fordi jeg har prøvd å løse situasjonen. Og skylder på at det er fordi det er dårlig mellom oss... Ja, det er dårlig og vært lenge. Men hvorfor skulle det vært tema å gjøre det slutt når man er enig om å jobbe med å få det bedre?.... Så er enig i at vi burde gå hvert til vårt når det er dårlig og har hatt en samtale om det ellers. Men nå skylder han på det og det synes jeg ikke er riktig eller rimelig når vi faktisk kan gjøre noe med det. Hvis han virkelig vil og ønsker det..... Men det er hva jeg mener og føler. Vet ikke hva jeg ville med dette, men takk for at den som tok seg tid og lese.. Uffameg nå blir det rart fremover timene og dagene... Håper han har forståelse og vil gjøre dette sammen med meg nå og vi komme oss videre. Selvom jeg ikke burde prøve noe mer med han.. Jeg veeet.....
Til forsiden