Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

hun betydde alt.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

hun betydde alt.

mai 28 2016 - 05:06
Jeg mistet min aller beste venn. Det tryggeste jeg noen gang hadde, og det gjør så vondt. Det føles ut som om hjertet mitt er på tur ut av brystet mitt. Men hun var ikke en kjæreste, hun var min bedre halvdel igjennom 7 år. Jeg føler ikke jeg kan fortelle noen om det, spesielt ikke forloveden min. Hun forstår ikke hvordan det føles, å miste noe så kjært. Her i huset går hun som "she who shall not be named", for hver gang jeg hører navnet hennes knuses jeg på nytt, og jeg får lyst til å spy. Tanken på at hun går videre uten meg, jeg blir dårlig.

Er det noen andre som har opplevd dette? Og har du eventuelt noen tips til hvordan å bearbeide det? Jeg får ikke til å fungere ordentlig lenger. Det begynner å gå for langt.
Avatar

hei hei

juni 3 2016 - 06:46
Det er ikke gøy å miste noen man har hatt en nær forhold til, har selv mistet mange jeg har vært glad i men måtte lære å gi slipp på det for å ligge i igjen med mye vondt, er ikke sunt og å bruke så mye krefter på det også med å se synd på seg selv hele tiden for man blir syk til slutt med alle de negative tankene.
, også synes jeg du skulle være åpen det mot de næremeste som bryr seg om deg så de ikke blir skeptisk å hva du tenker på man pleier å gi god støtte gjennom sånt men de er min mening, :) jeg hoper du kommer deg gjennom det. å innser du har andre ting å se fram til som er positivt.
Til forsiden