Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

han var utro, og jeg ble offeret..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

han var utro, og jeg ble offeret..

nov 18 2010 - 10:42
Det har gått en uke siden jeg fant det ut. Det kom som et sjokk, og verden raste sammen forann øynene mine. Vi har lagt seks fantastiske måneder bak oss, jeg og min kjære. Vi har opplevde Afrika sammen, skiferie, og late dager. Men så kom beskjeden, han har hatt et forhold på si i fire mnd. Mitt værste mareritt ble virkelighet. Jeg kunne ikke forstå hva som hadde skjedd, og jeg har fortsatt vanskelig for og akseptere virkeligheten. Hvis han ikke elsket meg, kunne han ikke gjort det slutt? Jeg fant det selv ut, eller nesten. etter å ha gjort det slutt sendte han meg en melding hvor han forklarte situasjonen. Etter det har jeg møtt han en gang for å snakke ut om det som har skjedd. Han har ingen gode svar. Forklaringen hans er at han kom inn i en ond sirkel, og at han har hatt det utrolig tøft. Han har blitt presset av denne personen til å fortsette forholdet, og han gjorde dette i frykt for å miste meg. Men nå er det altså over, jeg kunne aldri gått tilbake. Selv om det innerst inne er det eneste jeg ønsker meg. har var min første store kjærlighet, og det gjør så utrolig vondt. Jeg klarer ikke tenke på noe annet. DEt værste er også hvordan han har oppført seg i ettertid. Han har fortalt felles venner om hvor bra han har det, hvor letta han er for at alt er over. Han drar til syden med guttene, og lever livet. Mens jeg sitter igjen med den tunge sorgen, hvorfor er det jeg som må svi? Det er virkelig vanskelig å takle. Felles venner av oss, sier at han angrer helt forferdelig, og at han har hatt det veldig vanskelig. Han har hatt flere sammenbrudd og vært hos psykolog mens vi var sammen.

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å komme meg videre. Føler meg så alene. Savner å ha min kjære ved siden av meg. Med han følte jeg at verden kunne rase sammen, og jeg ville allikevel føle meg som verdens lykkeligste. Jeg vil bare ha tilbake det forholdet jeg var i, med den personen jeg trodde han var. Er det noen der ute som har opplevde noe liknende? og har noen gode tips til meg. Jeg har gjort alt. Gråter hver dag, holder ingen følelser inne. prøver å tenke på andre ting, holder meg selv aktiv, fått meg ny jobb, trener, er med venner.. men ingenting hjelper. jeg vil at han skal kontakte meg, fortelle hvor vondt han har det, hvor mye han savner meg. men på andre siden, dette ville også gjort det vanskelig for meg.. med tanke på at jeg må videre. eller må jeg det? kan jeg ta han tilbake? nei .. jeg kan ikke det.

Han har fortsatt kontakt med jenta han var utro med. Noe jeg finner vanskelig å forstå, med tanke på at hun var den som "pressa" han. skulle bare ønske at jeg kunne få ærlige svar ..

burde jeg ta kontakt med han igjen? for å få svar på det jeg lurer på? selv om jeg aldri har fått opprikte svar tidligere..

takk for alle svar

Avatar

Re: han var utro, og jeg ble offeret..

nov 22 2010 - 19:56
Så trist å lese.. Men tror det er bra du klarte å gjøre det slutt, hvis han har hatt forholde i 4 mnd er det ganske lenge og når han fortsatt har kontakt med henne i stedet for deg så er han virkelig en tulling syns eg!
Han burde tigge og be deg om tilgivelse i stedet. Men om du burde ta han tilbake tror eg ikke er så lurt..
Du kan kanskje kontakte han om du føler deg sterk nok til å ikke bli "lurt" av han om han prøver seg, det er jo viktig for deg å få svar som du skriver.. Men kanskje er det lurt å vente litt eller la det ligge om du klarer?
Vet hvor vondt det er, går gjennom ett samlivsbrudd selv. Er helt forferdelig vondt =(
Håper vennene dine kan hjelpe deg gjennom dette.
Avatar

Re: han var utro, og jeg ble offeret..

jan 17 2011 - 21:48
For snart 3 år siden så gjorde jeg det slutt med min daværende kjæreste. Vi hadde vært sammen i 4 år og forlovet i 1 mnd da jeg fant ut at han hadde skrevet erotiske meldinger til 2 jenter. Han nektet for å ha skrevet de, men innrømmet senere at han hadde skrevet dem, men da sa han at han hadde skrevet de på kødd. Jeg mener at man ikke skal skrive slike meldinger til andre mens man er sammen med noen. Noen uker etter bruddet, så ble han sammen med hu ene han hadde skrevet mel med, men det varte ikke lenge. Så ble han sammen med ei annen jente. Etter bruddet anklaget han meg for at det var min skyld for at det ble slutt mellom meg og han. Han har oppført seg rett og slett uakseptabelt mot meg. Han har jo også mange ganger sagt at han angret på det han sa og slike ting, men like etterpå er det gang igjen. Jeg begynner å bli kjempefrustrert over dette ass. Det hjelper jo ikke at jeg prater med han heller. Så jeg har kuttet kontakten med han. Orker ikke mer krangel.

I dag har jeg det mye bedre som singel selv om jeg savner en å være sammen med og dele hverdagen min med.

Jeg råder deg til å lytte til hva hjertet ditt har og si. Kjenn etter hva du føler og synes. Er det virkelig verdt å ha kontakt med en som har bedratt deg i 4 mnd av det 6 mnd lange forholdet deres? Jeg synes du skal tenke deg nøye om og lytte til hva hjertet ditt sier.

Det finnes fler fisk i havet :)
Avatar

Re: han var utro, og jeg ble offeret..

jan 18 2011 - 19:55
Hei:)

Jeg skal love deg at det han sier der, om at hun har pressa han, det er bare bullshit. Det er rett og slett tull så det holder, det er jeg 99,5 prosent sikker på. Han sier det for å pynte litt på sannheten. Typisk menn. Hvis du hadde spurt hun dama han har vært sammen med, skal jeg vedde på at hun kommer med en helt annen versjon som han har fortalt henne. Mest sannsynlig hvor håpløs du er. Drit i han!
Til forsiden