Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

han slo opp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

han slo opp

des 29 2016 - 16:41
Hei, jeg sliter med kjærlighetssorg og vet ikke hva jeg skal gjøre. jeg har vært sammen med han i to og et halvt år. I den perioden har han vært utro flere ganger, slått meg og snakker nedlatende så å si hele tiden. Jeg elsker han utrolig mye. Og det virker som han også elsker meg til tider. Men nå blokkerte han meg og sa han ikke ville mer, han har sagt det flere ganger, så jeg vet ikke om jeg tror han. Men jeg har fått nok, men jeg vet ikke hvordan jeg skal gå. Jeg er redd for at jeg kommer til å gå tilbake til han om han ringer.

Avatar

Re: han slo opp

jan 2 2017 - 23:45
Hvis han er voldelig med deg, både fysisk og psykisk, er han ikke en å ta vare på uansett hvor stor kjærligheten er og hvor vanskelig det er. Du fortjener bedre, vet det er en veldig typisk ting å si men det er bare sånn det er. Har ingen erfaring med å bli slått i forhold, men har opplevd utroskap så vet hvor j*vlig den delen kan være. Men du kan snakke med meg om det hvis du vil, bare å sende forespørsel (J19 btw)
Til forsiden