Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

han hadde seg med en hore....

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

han hadde seg med en hore....

juli 25 2017 - 00:46
Hei.. Jeg trenger litt råd. I fjord slo jeg opp med samboeren min som jeg hadde vært sammen med i 3 år. Jeg har aldri elsket noen så høyt i hele mitt liv og jeg elsker han fortsatt. Han har heller ikke elsket noen andre høyere og elsker også meg fortsatt.
Jeg har aldri møtt noen jeg kommer så godt overens med og føler jeg kan ha det gøy med, være meg selv med og som imponerer meg like mye som han. Vi er begge veldig kreative og har lignende interesser men jobber i forskjellige områder som komplimenterer hverandre. Basically... Vi var/er the perfect match.

Dessverre fant jeg ut av at han hadde vært utro med en prostituert mens han hadde vært ute på turne. Vi har begge jobber hvor vi reiser mye rundt og kan være borte hjemmefra i flere måneder. Når jeg fant ut av dette kastet jeg han ut av leiligheten og sa til han at jeg aldri ville se han igjen (som man gjør...) Jeg var helt knust. kjente på angst og depresjoner for første gang i livet... Han var også helt knust og gjorde selvfølgelig alt for å få meg tilbake. men jeg var sta og bestemt på at jeg fortjener bedre så derfor blokkerte jeg har fra livet mitt. Flyttet ut av leiligheten til et nytt sted og prøvde å starte helt på nytt.

Nå har det gått 1 år og vi har funnet hverandre igjen. I løpet av året møttes vi 3 ganger med ca 3 mnd mellomrom hver gang og vi hadde sex. Det var alltid jeg som ville si at det var en feiltagelse og at de tikke måtte gjennta seg og forsvinne etterpå. Han ville alltid erklære sin kjærlighet til meg og si hvor mye han ønsket meg tilbake og hvor fælt han angret seg på hva som hadde skjedd. Og jeg tror på det. Jeg vet at han er ærlig om det. Men likevell så er jeg for stolt og endte opp med å forlate han. Siste gangen vi så hverandre var da han plutselig hadde flydd fra landet sitt (han er ikke norsk) og dukket opp på døra mi i Norge uten å si ifra. Tror han prøvde seg på et "Romantic movie moment". Han ringte på og jeg var helt overraska over å se han på døra også erklærte han igjen sin kjærlighet for meg. Likevell sendte jeg han hjem igjen dagen etter og snakket ikke med han. Det betyr ikke at jeg fulgte hjertet. Jeg elsket han fortsatt like mye. Jeg er en person som bryr meg veldig mye om hva andre rundt med sier. (sikkert derfor jeg skriver her også)

Hvertfall. I Mai møttes vi igjen, og kjærligheten mellom oss har ikke forsvunnet i det minste, men føles nesten som den har blitt sterkere. Han sier han vil gjøre alt for å få meg tilbake og nå har jeg gitt opp med å leke katt og mus. Jeg bestemte meg for å gi det en sjangs til. I løpet av året har jeg datet andre, til og med nesten vært i forhold med andre, men jeg har ikke vært i nærheten av å elske noen andre så høyt som jeg elsker han. Det bare føles HELT riktig når vi er sammen. Likevell klarer jeg nå ikke å bli kvitt knuten i magen.
Jeg merker at jeg er paranoid. Jeg har blitt en person jeg ikke vil være. Jeg er hele tiden sjalu, tenker på at han ser på andre, skjekker mobilen hans og leser alt som det er å finne. Han har slettet alle samtaler på sosiale medier med andre fordi han visste jeg kom til å prøve å lese dem. Det innrømte han også. Han ville ikke at jeg skulle lage meg scenarior i hodet etter å ha lest meldinger han har hatt med andre jenter han datet før meg igjen.
Noe som får meg til å tenke at han har noe å skjule.. Vi har snakket og snakket og snakket om hvordan vi kan bygge opp tilliten igjen. Jeg føler nesten at det er det eneste vi gjør. Jeg gråter fordi jeg er sjalu og han prøver hele tiden å bevise at jeg tar feil og prøver å roe meg ned.
Dette er slitsomt. Både for meg og for han.
Jeg bare klarer ikke la vær å tenke på det som skjedde i fjord. OG jeg lurer hele tiden på om det skjedde flere ganger. Det er ikke vanlig at man hører at kjæresten er utro med en hore... normalt er det med ei venninne eller en random på byen.. Men han påstår at han kun hadde seg med denne ene hora fordi han hadde et sterkt behov for å ha nærhet med en fremmed. Han benekter at han var utro flere ganger.
Jeg liker ikke den jeg har blitt til. Jeg har aldri vært sjalu eller paranoid. Jeg har alltid vært selvsikker og tenkt at han er heldig som har meg. Men nå har jeg mistet denne selvtillitten. Jeg har begynt å se feilene ved meg selv, jeg tror hele tiden jeg er tykk og rynkete når jeg bare er 25 år og veier 50kg. Selvtillitten min synker og synker og jeg føler meg som en fryktelig kjip kjæreste. Jeg trenger hele tiden bekreftelse fra han. Og andre egentlig. Vi krangler hele tiden fordi jeg er sjalu på ett eller annet. Og jeg har tenkt på å gi opp flere ganger fordi jeg orker ikke leve sånn.
Dette er ikke meg. Den selvsikre, glade og kule meg! Jeg vil ikke ha denne knuta i magen og brystet. Jeg vet at det å tilgi utroskap tar tid og styrke. Jeg elsker han så utrolig høyt og jeg vet at han elsker meg like høyt om ikke høyere. Det har han bevist. Men likevell er jeg redd for at det skal skje igjen. Jeg mener at folk kan elske hverandre men likevell være utro. Helt ærlig så tror jeg at monogami er oppfunnet av religion og kultur, men evolusjonen skapte mennesket anderledes. Vi vil spre frøa, vi vil rekreere oss selv så mye som mulig. Instinktmessig. Så hvorfor har jeg så vanskeligheter med å legge dette bak meg? Er jeg for stolt? Prøver jeg ubevisst å sabotere forholdet vårt? Isåfall hvorfor? Vennene mine og mamma sier at jeg er en idiot som tar han tilbake... Er jeg alt for påvirket av hva andre sier? Glemmer jeg å lytte til meg selv?

Det har slått meg at jeg er ung og ikke er klar for å slå meg ned og gifte meg og ha barn enda. Kanskje det er dette som ødelegger... JEG ANER IKKE! Lurer egentlig på om det en noen som har gått gjennom noe lignende? Hvilke tanker har folk ang dette? HVA SKAL JEG GJØRE!? Dette endte opp med å bli mye lengre enn jeg hadde tenkt.. Takk for at du leste.
Avatar

Re: han hadde seg med en hore....

juli 25 2017 - 12:37
Tusen takk for fint svar. Jeg er helt enig og kanskje det ikke er værdt det. Men så håper jeg også at dette bare er en fase jeg må kjempe meg gjennom. Jeg elsker han så utrolig høyt og vil at det skal gå bra til slutt. Har gitt meg selv 1 mnd til. Om jeg forstatt har denne knuta i magen kan jeg ikke fortsette. Jeg tror også på second chances. Jeg vet det kan være lett å ta feil avgjørelser. Det er ikke lett å være perfekt og desverre så elsker jeg han enda mer for den han er som er langt ifra perfekt... kanskje jeg skaper disse problemene for meg selv... self destructive..
Avatar

og så hore

juli 25 2017 - 23:33
Jeg forsvarer ikke at han var med en hore, men det går også an så se på det positive med at han var med en hore: Her var det ikke følelser med i spillet, kun behov som måtte dekkes. Verken han eller hora har følelser for hverandre, hun hadde bare følelser for pengene, han for å få dekket behovet...

Selv har jeg en bestevenninne som bestevenn (jeg er mann) og vi kan fortelle hverandre alt og stoler 100% på den andre at alt vi deler blir hos oss. Vi har aldri vært annet enn venner, men hun betrodde meg at hun hadde vært utro mot mannen sin flere ganger da hun var gift. Nå er hun ikke gift lenger. Jeg har tatt meg i å forelske meg i henne men har aldri latt henne få vite det, fordi om jeg forestiller meg i et forhold med henne, vil den gnagende tanken alltid være der: Er hun utro mot meg også? Så jeg styrer unna muligheten. Jeg kjenner også når hun er sammen med andre menn, så føler jeg et snev av sjalusi, og den følelsen liker jeg ikke, liker ikke den klumpen av usikkerhet, da jeg egentlig er en veldig åpen person som egentlig ikke dømmer andre for hva de gjør..

Jeg kan relatere meg til problemet ditt, og jeg vet at jeg ikke kunne gått inn i et forhold hvor jeg følte en gnagende uro og var i tvil om jeg kunne stole 100% på kjæresten min.

Den klumpen du snakker om blir dessverre ikke borte i løpet av en mnd. Enten må du akseptere at sånn er det og komme deg videre, ellers må du finne noen andre å stole på.

Sikkert ikke det du egentlig ønsket å høre, men det jeg tenkte da jeg leste hele det lange innlegget ditt.

Tvi tvi :)
Avatar

Re: han hadde seg med en hore....

juli 26 2017 - 13:55
Huff. ja. Nei takk for melding. Alt er hjelpsomt. Skal reise vekk til ingenmannsland i morgen så får tenkt mye neste uke.
Avatar

Re: han hadde seg med en hore....

aug 21 2017 - 18:18
Jeg har lest hele innlegge ditt, det jeg synes er at typen din virker veldig umoden
hvorfor vill du fortsatt ha en fyr som har vært utro mot deg ? men tanken på at han kunne komme til deg istedenfor, enn å søke et fremmed mennske får at han skulle dekke sinne behov, han hadde jo deg får dekke behovene sinne
også i driver dere at og fram tilbake til hverandre
vill du virkelig leve et liv med et slitsom psykisk hverdag med å tenke på han? etter de han har gjort mot deg, når han bare gir falske forhåpninger i tillegg
start å tenkt hva vill du de beste for deg selv som person, enn havne rundt grøten, beste er å komme seg videre
vis du virkelig ønsker å leve med en snill mann så finnes de noen der ute
Til forsiden