Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

håpløs romantiker </3

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

håpløs romantiker </3

april 25 2016 - 20:54
hei jeg er en gutt på snart 18 år
takk for at du tar deg tiden til å lese dette og muligens svarer eller kommenterer på noe.

jeg ble slått opp med for ca 2 og en halv måned siden nå og sliter fortsatt veldig med sorgen. verdsetter alle råd som noen vil komme med. men vil ikke høre at det blir bedre med tiden. det hører jeg for ofte.

vi hadde vært i et forhold i ca et og et halvt år og så valgte hun å gjør det slutt med meg fordi hun følte at vi vokste fra hverandre og hun så plutselig på meg mer som en venn enn kjæreste. men jeg elsker henne fortsatt så jævlig høyt og jeg vil ikke ha noen andre og jeg vil ikke engang se på noen andre.

problemet med livet nå er at jeg ser henne hver dag på skolen siden hun gå et trinn over meg og vi har også timer sammen. og jeg kan bryte sammen bare hun ser på meg feil. jeg ligger ofte våken og kan ikke tenke på noe annet en hvordan jeg klarte å fucke opp forholdet mitt med verdens vakreste og snilleste jente. jeg vil så gjerne ha henne tilbake og jeg ville gitt verden for å få henne tilbake. men hun vil ikke ha verden.

jeg er også veldig redd for dagen jeg ser henne gå videre. den dagen kan ta livet av meg. fordi hun er nå min beste venn og vi snakker ofte. men hun skjermer meg fra meg selv og fra hva hun gjør i sitt liv. jeg vet at hun ikke vil ha noen andre med det første men fortsatt klarer jeg ikke å legge fra meg tanken. jeg vil gjærene at hun skal være lykkelig, men jeg vil være den som gjør henne lykkelig. ikke noen andre gutter/jenter

jeg har også innsett at jeg ikke har så mange venner ettersom hun var verden for meg og var alt jeg noen gang kunne ønsket meg og jeg trengte ingen andre. så ville gjerne hat noen nye venner å snakke med.

tusen takk for at leste så lang. det er fortsatt veldig mye jeg ikke har sagt og ville verdsatt hvis noen tok kontakt med meg og kanskje kunne hjulpet meg litt. eller hvis du bare vil snakke litt. det i seg selv hjelper mye for med
Avatar

hei

april 25 2016 - 21:12
skjønner hva du mener og det er ikke lett å gleme en du elsker.
jeg vil snakke med deg om du vil.
Til forsiden