Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

gammel flamme

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

gammel flamme

feb 15 2013 - 19:47
Jeg kjørte i dag forbi min eks kjæreste og samboer, det var hardt og se henne i gjenn, jeg så ei jente som var ulykkelig og det var vanskelig og ikke tenke på henne etterpå, det er 3 år siden hun flyttet ut og gjor det slutt med meg, jeg sitter og tenker på hvordan gun har det nå. Hun vil ikke ha noe kontakt med meg og jeg respekterer det, men jeg klarer ikke og la vær og tenke på henne, jeg vil bare hun skal være lykkelig og glad men det så jegbi dag at hun ikke hva, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for jeg er forsatt glad i henne. Noen som kan hjelpe meg? Jeg blir deprimert når jeg tenker på hvor ulykkelig hun er
Avatar

huff

feb 15 2013 - 20:07
Er du sikker på at det du ser er ei ulykkelig dame? Du har jo ikke hatt kontakt med henne på 3 år som du sier. Og det du ser på overflaten forteller ikke alt akkurat.
Du kan jo ta kontakt med henne og spørre hvordan det går osv over en kopp kaffe eller noe

Når det var sagt. Har selv ei 3 år gammel flamme som har plutselig tatt kontakt med meg. Hu har begynt å plutselig ringe til meg i fylla og spør hva jeg driver med og kaller meg kjekk osv.
Vet ikke hva hun egentlig vil men det jeg vet at jeg fortsatt har følelser for hu. Hvis hu bare er ute etter en flørt så går jeg bare videre.
Til forsiden