Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

eksen ut av hodet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

eksen ut av hodet

nov 22 2017 - 17:03
det er 5 med siden eksen min dumpet meg etter 5 år sammen. men fortsatt vær eneste dag tenker jeg på han. han har fått seg ny dame som bor i Ukrainia så de har et avstandsforhold. han begynte å date henne 4 uker etter han dumpet meg å de gjør akkurat forholdet offisielt på facebook:/ så hvorfor sitter jeg og fortsatt tenker på han og vill på en måte ha han tilbake. jeg har ikke snakket med han på 2 mnd nå vi bor for øvrig i 2 forsellige bye for tiden. men jeg vill egentlig bare komme meg over han å begynne å hate han eller noe
Avatar

Hei!

nov 23 2017 - 16:08
Det første du bør gjøre, er å blokkere ham på facebook og andre sosiale medier, slik at du slipper å bli stadig minnet på ham. Bilder og gaver du har fått fra ham, kan du legge vekk i en boks i boden for en stund. Kutt all kontakt.

Neste steg er å notere ned alle hans negative sider. Alt filleting til store ting. Les arket hver gang du kjenner på savn.

Jeg ville også ha funnet en ny hobby som kunne tatt oppmerksomheten bort fra sorg og savn. Det er viktig å fylle hverdagen med noe!

Til forsiden