Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

de er ikke lett

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

de er ikke lett

aug 1 2012 - 23:34
Jeg finner aldri noen jeg!!..,
jeg har blitt bettat 2 ganger inne på nettet......jeg er nok rar, fjern..ja..drømmer for mye.
alle/ingen liker meg..
ingen vil ha meg, ingen som liker meg fordi jeg sliter, ikke er god nok for andre. jeg er kanskje rar som sier jeg er betatt når jeg ikke har sett/møtt dem. men på personlighetn liker jeg dem.
og jeg trodde jeg hadde sett han på fb....engang..
jeg får aldri dem jeg vil ha. jeg kom i kontakt for lenge siden med en, på nette som viste seg bodde ike så langt unna...litt sykke, 2 t ca, han var eks-kjæresten til nabo-jenta som hadde flyttet sin vei...
jeg ble betatt.....men kanskje dumt å si da..men han greide sjarmere meg i senk..første chatten.
Jeg tenker på det idag,,og så på bilde av han..ganske pen/kjekk..
men virket som han ikke ville prate,...fordi han skjønte nok at jeg ikke var så sosial av meg...........

-vel hvorfor må det være slik?.. ønsker meg en kjæreste:(..men får det aldri.
Avatar

Re: de er ikke lett

aug 7 2012 - 00:52
Hei. Kjenner meg litt igjen i det du skriver, å vet at det sikkert ikke er noe hjelp i det hele tatt dette men du må ikke tenke sånn. Er det ikke bedre å heller vente på den rette?
Bedre å ha få gode, enn mange dårlige, hvis du skjønner. Jeg tror på sjebne, og jeg tror at alt skjer for en grunn, alt har en mening, og du kommer nok til å finne deg en kjæreste å få det veldig fint med den personen. Det kommer når du minst venter det.
Det er ikke noe gøy å føle seg ensom, eller savne å ha noen, det gjør jeg selv, men velger å tro at det kommer når det kommer.

Masse lykke til til deg : )
Avatar

Re: de er ikke lett

aug 7 2012 - 23:05
Prøver å fortelle meg selv at jeg ikke skal gi opp selv.. Så forteller deg nå.. Ikke gi opp! Det dukker nok opp en sjarmerende kar til deg også..

Ser fler her inne er på leting etter en eller ei til å bli no mer enn en venn.. Kanskje vi skulle fått vår egen avdeling på forumet :P Men da hadde vel dette kanskje blitt en dating side..

Håper du finner noen, hvis du noen gang vil prate så bare legg meg til :)
Avatar

Re: de er ikke lett

sep 19 2012 - 16:39
unner ingen godt, spesielt de som er kjærester, ja ser så lykkelige ut.., Ser på fb, og slikt...par som er unge, som har fått seg barn sammens, ser så lykkelige og glade ut, forelsket i hverandre, ja..., dem får seg en fin unge. Det er så urettferdig at andre finner lykken!!.
typisk den kjekke tøffe perfekte gutten og flinke søte jenta som lever ett fint liv sammens, og får en søt fin unge:))
ser for meg selv at jeg skal ende opp helt alene, verken uten familie, eller venner.. :(( vet mange, ja men du er da ung du..vettu. men årene går jo dritfort..og pllutselig er man 30 en dag.. bare ikke kan se for meg at jeg kan klare finne noen.
Bare ønsker andre vondt!.
Avatar

Re: de er ikke lett

okt 1 2012 - 20:07
huff meg!, jeg er desperat!! virkelig.
har vansker med å omgås mannfolk..., og det plager meg, når jeg er på kveldsskole!. alt jeg går og tenker på er mannfolk/gutten i klassen.
jeg er jo virkelig rar!. klarer ikke ha kontroll på meg selv!!.
dette går utover miljøet og læringa..! :((
hater meg selv. jeg savner en kjæreste slik. samme hvor man er, er alt om mannfolk i bakhodet.
Avatar

Re: de er ikke lett

okt 1 2012 - 21:49
Du skal ikke føle deg deppa fordi alle ser så glade og fornøyde ut på Facebook - det er mye polish og fasadepynting ute og går der :) Hadde folk flest skrevet hvordan de *faktisk* hadde det med seg selv og andre så hadde det sett ganske annerledes ut.

Sigrid Bonde fra Torsdags Kveld fra Nydalen treffer jo spikeren på hodet når hun forteller hvorfor hun laget karakteren "Facebook-eksperten Ninette":
"Det er mye lyving og staffasje. Du skal pakke inn livet ditt inn i veldig mange store ord. Perfekt barn, perfekt hus og perfekt middag. Også blir man veldig irritert over det etter hvert. [..] Jeg tror det er veldig mye jentekonkurranse. At man sitter og surner på hverandre".

Du har ennå mange muligheter foran deg, fortiden har vært og fremtiden skal komme. Går du rundt og stresser og misunner andre hele tiden så lager du motbakken enda brattere. Lykken kommer til deg når du minst aner det.
Avatar

Re: de er ikke lett

okt 2 2012 - 19:57
ja, mye jentekonkurranse..det tror jeg er over alle steder....
mange drømmer om å få ''en datter'', som dem kan pynte opp', vise frem.
ser på fb, at noen har gutter fra før, så vil dem og den siste jenta..skryte og legge ut bilder av nydlige jenta si...såklart..og de får oppmerksomhet fra andre mennesker som Liker-knappen... og får masse oppmerksomhet. masse kommentarer.. osv.
og skrive at: livet er ikke det verste man har'', bra for hun da (ei dame i lokalsamfunnet, som er kjent for å være vakker!!...som er vakker og er både populær!!..
livet er herlig for dem...snill,grei, og alt perfek og lett..JO jeg tror på de fleste som skriver det.. alt går som en lett sky...noen skal slite...
som skal mislykkes i alt!!.....

jeg tror at det ligger en ganning på meg!, sikker på det.


hørte bare hun støttekontakten jeg hadde...hun ønsket seg jente, hadde kjøpt hus..fint,..og en god utdanning, som sykepleier.
hun sa hun visste det ble jente..og at hun hadde rett.
så ble det en gutt.., og hun snakket bare om ungen sin., søyt fordi hun ikke hadde jente..og at hun ikke la på skjul at hun ønsket seg jente i framtida.
det er teit!!!
Avatar

Re: de er ikke lett

okt 2 2012 - 20:19
vel ja...jeg vet det ødelegger mye den sjalusien!!!! misunnelsen ødelegger meg.det plager meg..men klarer ikke ha taket på misunnelsen..:(( den har makt over meg!!.

-finner ikke noe positivt i livet mitt nei, alt er tragiskt..har ikke fått til noe. Har ingenting skryte av, ingenting være stolt over.
alle har noen..alle leve rlivet glamorøst.. jeg er bare sjuk!!!
Avatar

Re: de er ikke lett

okt 21 2012 - 22:09
tenker heler om jeg skulle flytta hjem istede, funnet meg en mann..har lyst på en kjæreste. istede for å studere...her og være dårlg form,. og stressa.......vet ikke om dette er tiktig for meg helt å gå skole.
Avatar

Re: de er ikke lett

okt 21 2012 - 22:22
er sant som blir sagt her, ikke gi opp! :)
kjærligheten kommer ikke hver time.. kan ta tid..
men sikker på at du finner en som tar deg for den du er:)

Hold your head up high!

vil du snakke mer, så er det bare og sende en meld vetdu... :)

Ha en fin kveld alle sammen
Avatar

Re: de er ikke lett

okt 22 2012 - 07:41
jeg er så ensom hele tiden. og at jeg lengter etter noen være glad i, og noen man kan dele hverdagen me og støtte seg til. vet jeg er ung enda.., men at jeg enda ikke har opplevd noe forhold od sånt gjør en deppa, og bitter..føler jeg ikke kan være mg selv her..og har aldri ro..der jeg er.. ,men hadde jeg bare hatt non som brydde seg om meg også.
Avatar

Re: de er ikke lett

okt 22 2012 - 08:51
Kjenner meg igjen her
Til forsiden