Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

betatt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

betatt

jan 25 2015 - 21:09
jeg møtte en fantastisk gutt mens jeg var innlagt på psykiatrin. han var spesiell og koslig gutt!! sånn gutt skal man lete lenge etter såfall.han er yngre enn meg!
ble litt betatt av han.. han var kjekk, og koslig og hyggelig!!. jeg vet at jeg aldri får han, og at det er ingen framtid med han, at han ikke føler de samme. han gjorde ett godt sterkt inntrykk på meg..alle likte han..umulig å ikke like..
kjenner jo han ikke igrunn. snakka få ord med han bare. klarte ikke kommunisere så godt med han..
han var politistudent, og hadde praksis der.. jeg sto opp tidlig for å se han om morgenen, og høre stemmen hans..han fikk meg til å bli i bedre humør, jeg strålte mere, og han lyste opp rommet bare han var der,
jeg tenkte på han hele tiden, jeg ble hekta på han..eh.. innrømmer at jeg begynte å se på han som potensiell kjæreste..fordi jeg er kanskje på leting etter en ..eller jeg bare er desperat....
jeg klarer ikke se på gutter som venner''
ja han er en fantastisk person!!.
han er vanskelig å få ut av hode.. jeg føler meg som den gamle røya.., stygge og gamle.. jeg er jo ikke i tenåra lengre..og jeg er jo 25 snart 26!
han bare 21!!

sykepleieren som jeg går til samtaler og hun kontakten der sier jeg blir skuffa og avvist bare hvis jeg hadde prøvd meg på han.. innrømmer at jeg fulgte med han hvor enn han gikk.. og hvor han var..

jeg forstår at jeg aldri vil bli bra for noen som han.. ingen vil ha noen som sliter psykisk og har problemer og ikke har utdanning...
jeg ser jo ikke ut, har ikke bra kropp, eller personligheten ja..gal i hode..kan ikke væøre ilag noen som er gal, og rar og som tenker for mye.

jeg skulle ønske livet mitt var så mye annerledes enn dette her, livet mitt er ett stort mareritt!! blitt.. jeg forelsker meg bare kun i uoppnåelige gutter.
vil helst ikke leve, av forskjellige grunner. Og fordi at psykiatrien ha tatt over livet mitt og bestemmer over meg!!...de vil ikke gi slipp/lenka fast til dem. :,( tror ikke på sykepleieren når hun sier hun ønske rjeg skal finne meg kjæreste...for jeg vet at hun er falsk, og ikke vil jeg skal få noen..siden hun luker ut alle jeg har lyst på..og mener dem ikke er noe for meg..er vel heller de at jeg er rar...og hun sier at det er ikke store kjærligheten med meg og politigutten..og at jeg blir bare såra og skuffa og avvist totalt!!...... at jeg bør være forsiktig..

får ikke lov å stifte familie..jeg føler meg som i ett fengselliv.
når jeg våkner er de ikke en vond drøm..men de er marerittliv jeg lever.

såfall så kommer jeg aldri til å glemme denne politigutten som var så koslig..jeg har vært forelska i en før når jeg var 15..en som også var ganske kjekk og tøff.. og spilte fotball..en lignende fyr....

jeg orker ikke tenke på andre gutter igjen..forbereder meg ett liv alene..til jeg er ferdig på denne jord..fordi jeg tror ingen gutter takler noen som meg.

det er vel jeg bare som tolker feil signal..at han var høflig å tok bort stolen for meg? han var sjarmerende, og tøff.
hadde livet mitt vært perfekt hadde jeg vært gravid, hatt en kjekk kjæreste jeg hadde bodd med, og hadde hatt bachelorutdanning og bra jobb..fin leilighet... hadde vært mye penere med utseende
langt ifra de liv jeg har nå....................................
han flytter hørte jeg, han studerer i oslo..

Når jeg blir gammel skal jeg fortelle at jeg ble singel hele livet. men hadde vært forelska/betatt 2 ganger.. og at livet ble slik.
han kommer til å finne seg noen..hvis han ike har noen allerede da..
så årene går..tida går..,får seg familie, gifter seg..osv.. mens jeg sittende alene for meg selv..

jeg håper gud bare ordner opp når jeg engang kommer til himmelen.Avatar

Empati

jan 25 2015 - 21:51
Jag känner dock empati med dig och förstår att det är jobbigt för dig!

Jag kan inte få dig att ändra tanke om den gutten som befann sig på plats och du fick en sån stark känsla för honom!

Men jag tror att det finns en bättre man åt dig som är värd dina känslor och som förstår dig bättre. Allt det här med den gutten hände medans du var inlagd på psykiatrin, du kände dig ensam och var sårbar!

Fundera på vad du vill ha ut av livet, vem du vill vara, vart du är på väg, vad du vill lägga din tid på. Ju mer du definierar dessa saker, desto säkrare kommer du bli i dig själv.

Ta hand om dig nu och va stark!
Avatar

re

jan 25 2015 - 22:09
jojo..med tida vil det går bedre..jo jeg var ensom............veldig ensom.... ganske mye ensom.. hadde ikke noe livslyst..

jeg var ensom i jula..og ensom alle helgene.........er ensom hele året..............................livet hadde vært bare bedre om jeg hadde en type som var koslig og kjekk..jeg hadde strålt mere og vært mere glad..blir glad av kjekke gutter..

det var sykepleierstudent der også..ei mye penere og vakrere og selvsagt moderne kledd...
og selvsagt yngre enn meg!!!
alt det jeg aldri fikkk....utdanning....eller lykke i noe.. har aldri følt meg som en av de heldige .. han begynte å sette seg ved siden av henne og så ut som de var ett par....

slik er livet..det er og blir urettferdig.. jeg føler jeg egentlig aldri vil finne noen fantastisk gutt igjen....
livet er ikke ment for meg å lykkes...eller få meg kjæreste eller familie..

jeg venter bare på døden.
Avatar

hvorfor spørr du om det?

jan 25 2015 - 22:22
hvorfor spørr du om det?
Avatar

ENSOM!

jan 25 2015 - 22:31
jeg er bare så ENSOM HVER ETTERMIDDAG OG HELGER, helgene er verst å komme seg igjennom.....
det bare fortsetter ensomheten... virker som det ikke er noe løsning å komme seg ut av..............andre har bare venner og slikt som de kan besøke......................
og slipper å være ensom....................................................

derfor ønsker jeg meg en kjæreste..en som tar vare på meg, som kan hjelpe meg. og man er i hverandres selskap, noen å snakke til.noen å reise hit og dit med..

sykepleieren vet ikke hvordan det vil si å være ensom..fordi hun er sterk og stabil, og det virker for meg som om noen mennesker bare har den evnen hvor alt ordner seg for dem.
slik er det med støttekontakten også.....hun har venniner å besøke.................... de har ikke kjent på ensomheten før..........
jeg har ikke ei vennine................


jeg dør av ensomheten..ha vært ensom i alle åra siden jeg var i i tenårene..uten venniner på skolen.....osv...
jeg drømte om å kunne ha bursdagsparty med mange jenter på min alder..der en gjeng var samlet..med partykjoler.... slik sm maange legger ut på bilde... slik vil jeg aldri få oppleve.......


Avatar

re

jan 25 2015 - 22:33
Du är inte ensam om att känna dig ensam och bortglömd..

Jag kan säga så här, jag hade kjäreste för inte så länge sen, jag kände att hon ville krypa in i mig mer och mer för varje dag som gick. Jag tyckte otroligt mycket om henne men fick inte anderum. Så jag avslutade relationen med henne för att jag ville ha tid för mig själv. Till en viss grad så väljer vi ensamheten själva, ibland är det svårt att få en balans i det hela..

Att du inte har nån utdaning är ju det minsta problemet, för det är aldrig försent och du är inte ensam om det!

Det är inte alltid de kjekka killarna/tjejerna som får en att utstråla, det är ju trotts allt det inre som kan få en att må bättre :)

Du kommer att träffa den rätta, ha rätt inställning och jobba mera med dig själv..

Önskar dig en fin kväll vidare.
Avatar

kassem890

jan 25 2015 - 22:46
ok nei jeg bare lurte på hvorfor du spurte hvor jeg holdt til..jeg kan ikke fortelle det her..om du forstår?
Avatar

Linnj1234 !!!!!

jan 26 2015 - 02:42
Det du føler det føler jeg ogsaa eller har følt.
Jeg har vært j.........uheldig i livet om jeg saa maa si det selv.Til og med venner skjønner ikke at jeg lever, blitt junkie, kriminell e.l

Men det handler ikke om meg dette.......derfor snakker jeg ikke mer om meg naa i denne kommentaren.Gi en god f........i hva andre mener der kan du begynne.Saa maa du tenke at du faar ikke gjort noe med fortiden saann er det jo bare.
Du kan gjøre noe med fremtiden.Du er ikke udugelig, stygg, feit, lat eller noe som helst.

Gutter/menn vil ikke uannsett ha glansbilder, bimboer eller primadonnaer, blir tomt i dialoger og personligheten teller mest i lengden.Jeg har ikke utdanning, hatt ett helvettes liv gange tusen, jeg er 37 aar og er blitt tilbakedatert ung ufør.Men til h.........heller tenk som meg og mange andre at du har hatt et tragisk liv til naa, men INGEN skal faa ta fra deg haapet om ett bedre liv....nei ikke engang deg selv.

Trust me det er haap for deg for jeg vet om mange mennesker som har tapt alt som har faatt seg kjæreste.De har vært gjeldslaver pga sykdom, de har vært tannløse/ hatt stygge tenner, lite haar, overvektig, syke baade kroppslig og mentalt......MEN disse har klart aa faatt seg kjæreste for de har ikke gitt opp seg selv og fikset paa det som trengtes.

Du finner nok en kjæreste det vet og jeg vet godt hvordan du har det.80% av det du skrev kunne vært skrevet av meg.Det finnes mange der ute for deg og du er sterk som ikke har gitt opp.Det liker vi gutter/menn og at du ikke har utdanning skal du ikke ta innover deg.Vet om flere med høy utdannelse som er baann ulykkelige, hørt gjennom tidligere kolegaer osv.

Og saa har du damen i kassen paa kiwi paa 30 som ikke har utdannelse, men jobb og er super søt og grei.....jobber paa min nærbutikk.Hun har hvertfall utseende med seg, er trivelig og har en kjæreste som ikke har vært saa heldig.Men sjarmen hans ser jeg absolutt selv som mann og hun valgte han.Han jobber i Posten ikke spessielt bra jobb heller vil sikkert mange mene.Men de er lykkelig sammen.....

Det er ikke sikkert du maa ta til takke med noen du ikke egentlig liker.Du kan finne en fin og god mann.Har tro paa deg selv og f... the haters.

Selv faar jeg høre at jeg har faatt utseende med meg, det har ikke hjulpet meg ett sekund da jeg alltid har vært herjet av sykdom.Saa utseende betyr ikke saa mye, den ekte og langvarige sjarmen kommer innenifra og ut gjennom personligheten.
Er du blid er det ett stort pluss.......eller det er essensiellt.

IKKE VÆR SLEM MED DEG SELV MER.
Vet det er lettere sagt enn gjort og det har jeg sagt til deg mange ganger.Du er du og er unik paa din maate.Alle har noe vakkert ved seg;-)
Avatar

Regnbaage utrolig flott kommentar.

jan 26 2015 - 03:35
Haaper hun leser den:-)
TAKK!
Avatar

re:Regnbaage utrolig flott kommentar.

jan 26 2015 - 14:30
Tack Wethepeople!

Jag hoppas verkligen för hennes bästa att allt ska gå bra och att hon ska ta emot svaret även om det kan vara smärtsamt till en början.
Avatar

er ikke såra eller sånt

jan 26 2015 - 16:05
jeg har ikke kjærlighetssorg eller er såra... egentlig.... og jeg tror jeg fungerer best alene, til jeg finner en som passer for meg..

- akkurat nå lever jeg bare for å leve..selv om jeg er misfornøyd med psykiatrien og hele hjernen min som ikke fungere som den skal... klarer ikke slutte å tenke hele tida...
vil slutte å tenke hele tiden,..............
Jeg prøver bare ta en dag om gangen kanskje?
best det såfall.................................

jeg er ikke lei meg om han finner seg en dame..fordi jeg vil ikke at han skal rote seg borti noen som meg :S
jeg bare syntes han var grei og hyggelig...

jeg vet ikke om jeg orker å tenke på noe mere menn i livet mitt...........

Til forsiden