Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

ang kjæresteannonser på forumet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

ang kjæresteannonser på forumet

okt 2 2012 - 02:12
Da har jeg truffet på en på dette forumet som KUN kom hit for å finne seg en enslig mor med psykiske problemer, altså så han en av disse annonsene som dere legger ut her, kom inn på denne siden og ble medlem for han tenkte han kunne gjøre et billig catch, så da vet dere ihvertfall det dere som legger ut annonser. Kjempekjekt å ha sånne folk her inne på forumet som bare leter etter ensomme mennesker med psykiske vansker som de kan forme til sine objekter!

Det finnes sikkert flere av dere og som finner denne siden v kjæresteannonsene og som KUN blir medlem for å kunne kontakte de ensomme sjelene som legger ut de annonsene. Jeg må bare si at dette er totalt uakseptabelt og dere er virkelig ikke velkomne her, dere kan dra et annet sted og være ekle.

Jeg hadde en anelse faktisk om at dette kom til å skje og nå har vi det bevist, kanskje dere som legger ut annonsene skjønner litt hva vi mener nå? Alt jeg kan si til dere er vær forsiktige.... tror ikke akkurat at de nappene dere får er bra folk.
Avatar

Re: ang kjæresteannonser på forumet

okt 2 2012 - 03:39
Så ekkelt og trist :(

Jeg blir skremt av sånt og paranoid. Som om ikke jeg var paranoid nok fra før. Jeg skal være ærlig og si at jeg har tenkt på at muligheten er tilstede for at det er folk her inne som leter etter folk de kan utnytte. Det er bra man får en påminnelse om dette innimellom.

Vet ikke hva jeg skal si, er litt paff nå. Håper folk som blir utnyttet av andre kommer seg opp og får det bra.

Avatar

Re: ang kjæresteannonser på forumet

okt 2 2012 - 07:20
Han sa bare rett ut at han kun var her for å se etter en enslig mor med psykiske problemer..?
Avatar

Re: ang kjæresteannonser på forumet

okt 2 2012 - 11:47
Det her er akkurat det jeg har prøvd å advare mot... Rovdyr...

Synd vi ikke kan oute dem med fullt navn.
Avatar

Re: ang kjæresteannonser på forumet

okt 2 2012 - 13:28
Det er helt sykt! folk som bare er på forum for å finne noen som allerede er langt nede, bare for å ''tråkke'' dem enda lengre ned... Blir så innmari oppgitt altså... Hva har skjedd med verden!!!
Avatar

Re: ang kjæresteannonser på forumet

okt 2 2012 - 15:59
Jeg la ikke ut noe kjærlighetsannonnse, men spurte etter venner. Og da kom jeg bort i en ung fyr som kun var ute etter dirty prat, bilder osv. Og fortalte at alle de andre jentene inne her , gjorde både det ene og det andre. Jeg ble så rasende over oppførselen og sletta hele fyren og skreiv det inn her etterpå. Han skreiv han sleit og var så ensom.
Avatar

Re: ang kjæresteannonser på forumet

okt 2 2012 - 18:53
ja vi har vel alle kommet over slike. Mailet en stund med en fyr og han også begynte å gå over visse grenser. Noen syns vist det er helt hysterisk morsomt å leke seg her inne.....
Avatar

Re: ang kjæresteannonser på forumet

okt 2 2012 - 19:14
ja han sa d faktisk ganske rett ut til meg dum som han var:P men da vet man ihvertfall hvor man har han!
Avatar

Re: ang kjæresteannonser på forumet

okt 2 2012 - 19:31
Hehe. Noen som faktisk går og sier noe sånt i fullt alvor må være litt spesielle i utgangspunktet :p
Avatar

Re: ang kjæresteannonser på forumet

okt 2 2012 - 23:14
Skjønner. bra at du forteller om det..

men hvem er HAN forresten?. Uansett, jeg er ikke så naiv som mange tror her inne. Jeg er veldig kresen og så gjennomskuer jeg raskt etter et par samtaler om han er seriøs eller bare en raring.

Men jo, jeg må innrømme at det ER kjempe dumt å legge ut en "søker kjæreste" her inne...folk som er her inne har seriøse problemer...og det blir rett og slett som å leke med ilden.

Skal fjerne min annonse så snart som mulig.
Avatar

Re: ang kjæresteannonser på forumet

okt 8 2012 - 10:46
EKKELT OG KVALMT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vi er folk som sliter litt, vi er da ikke født i går.
Avatar

Re: ang kjæresteannonser på forumet

okt 10 2012 - 20:24
"Never underestimate human stupidity!" R.A. Heinlein
Avatar

Re: ang kjæresteannonser på forumet

nov 1 2012 - 22:47
Når dette blir nevnt får det meg til å tenke på en hendelse som hendte i begynnelsen når jeg registrerte meg her for evigheter siden.
Der jeg ble beskyldt for å ta kontakt med ei bare for bilder av dem osv.

Syntes jeg var virkelig deprimerende å høre på den tiden, for jeg var langt nede, virkelig langt nede og jeg hadde da (har forsatt) kjæreste.
Så er nok mange ekle og dumme mennesker som kommer hit for å prøve å komme i kontakt med andre personer for å tilfredstille perversheten sin, men finnes også de som beskylder andre for det uten grunn :c
Til forsiden