Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

alenemor søker en kjæreste

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

alenemor søker en kjæreste

mars 28 2012 - 19:35
Hei,

Jeg er alenemor til en gutt på 7år. Jeg bor i Oslo og er 33 år. Har vært singel en stund og er lei singellivet...jeg ønsker meg en snill, kjekk og grei kjæreste. Er det noen der ute?? Håper på svar!. "C".
Avatar

Re: alenemor søker en kjæreste

april 18 2012 - 14:31
Hei

Jeg er selv interessert. Legg meg til som venn så kan vi snakke mer:)
Avatar

Re: alenemor søker en kjæreste

juni 30 2012 - 02:41
vi kan sjekke mannfolk sammen.. er 27 og har barn også:)
Avatar

Re: alenemor søker en kjæreste

juni 30 2012 - 13:57
Hei!,

Takk for meldingen!..som du ser så har jeg fått lite svar...hehe..
men det er alltid hyggelig å bli kjent med en ny venninne. Hvis du vil kan du
sende meg en venneforespørsel, så kan vi prate der.
Hilsen, "Caroline33".
Avatar

Re: alenemor søker en kjæreste

juli 1 2012 - 06:29
Jeg synes det er upassende å bruke mentalhelse sitt forum for å søke kjæreste på denne måten. Hvis du vil finne noen via nett, så vil jeg anbefale deg å bruke nettdatingsidene som er ment for nettopp det, og ikke ta det her på sidetmedord.
Avatar

Re: alenemor søker en kjæreste

juli 1 2012 - 20:57
helt enig i at det er upassende. men en annen ting er jo også at det er jo en svært dårlig ide og finne seg kjæreste når man har kjærlighetsorg..halloo ??
Avatar

Re: alenemor søker en kjæreste

juli 1 2012 - 21:28
Hva er det som er så upassende med det? Er mye rare innlegg og ønsker her inne, om de ønsker sammen å gå inn for det og bli kjent på den måten og er ensomme fordi de er single skal vel ikke vi bry oss? Synes heller det er upassende at dere kritiserer innlegget, folk har forskjellige problemer og ønsker, det synes jeg vi alle skal respektere...kan jo i samme slengen nevne at det i det siste har blitt opprettet x antall "jeg ønsker venninne" tråder som jeg synes begynner å bli upassende uten at jeg har brydd meg om det
Avatar

Re: alenemor søker en kjæreste

juli 1 2012 - 23:02

Jeg synes det er upassende fordi dette gjerne er et forum hvor folk snakker om usikkerheter, sårbarheter og psykiske problemer. Nettdatingsider finnes det flust av fra før, og jeg synes at man burde skille mellom mentalhelsenorge og nettdating.


Avatar

Re: alenemor søker en kjæreste

juli 1 2012 - 23:05
Hvis du leser innleggene deres om igjen ser du at de søker ikke etter kjæreste her inne, men er ensomme fordi de er single og kanskje vurderer og hjelpe hverandre for å finne noe,hva er forskjellen på det og søke venninner/venner?
Avatar

Re: alenemor søker en kjæreste

juli 1 2012 - 23:18
Eh, står alenemor søker kjæreste da ? Er uansett ikke smart å søke etter kjæreste under kjærlighetssorg, hvis man ikke har lyst til å bli en rebound da
Avatar

Re: alenemor søker en kjæreste

juli 2 2012 - 14:17
En kjæreste blir noe annet enn venninne/venner, en kjæreste har en helt annen rolle, og rammene rundt den typen relasjoner er også nokså ulike. Folk må gjerne søke kjærester på nett, men dette er et mentalhelseforum. Det handler om mental helse, ikke om sjekking.
Avatar

Re: alenemor søker en kjæreste

juli 2 2012 - 17:53
:) Jeg skjønner veldig godt at det kan føles naturlig å legge ut en "kjæreste-annonse" på dette forumet, siden det er så mange venne-annonser. Jeg føler likevel at det blir noe helt annet annet, ettersom at mennesker kommer hit på leting etter tips for psykiske helse problemer. Vi som kommer hit kommer for å dele erfaringer, gi råd og søke støtte og vi har derfor veldig behov for og veldig nytte av å stifte bekjentskaper med andre som har liknende erfaringer... Jeg føler at det å søke en kjæreste er noe helt annet.

Det gjør jo selvfølgelig ikke noe når det er en sånn annonse men når folk ser at det er noen som har skrevet en slik annonse så kommer det helt sikker til å strømme til med flere og det er jeg personlig veldig redd for, for da ødelegges jo hele forumet:( Så selv om jeg skjønner deg veldig godt Caroline så hadde det vært fint om du kunne opprette en kjæresteannonse på en av de mange dating-sidene som fins:) Masse lykke til med søket!
Avatar

Re: alenemor søker en kjæreste

juli 8 2012 - 18:42
Hei alle dere som har blitt skikkelig "brydd" med annonsen min;

For det første så var det ikke meningen at annonsen min skulle bli sett på "som upassende".
Skjønner godt at dette er en mentalhelse forum...men..nå er det slik at jeg sliter med sosial angst..i tillegg til at jeg føler meg ensom...er lei singellivet og tenkte "Helt spontant" hva om jeg treffer en grei gutt i samme situsjon?.
Det er jo ikke så farlig å prøve...jeg er klar over at det finnes andre nettdatingsteder for å søke kjæreste..MEN..på de nettstedene er det faktisk "ET TABU" hvis jeg skulle NEVNE på noen som helst måte at jeg sliter psykisk....og det er det ikke her inne. Derfor la jeg ut "søker kjæreste" annonsen min i håp om å bli kjent med noen som kjenner seg igjen.
Uansett, så handler alle temaene her inne om følelser...så hva er så galt med å ønske seg en kjæreste her inne? alt handler jo ( som adventure sa..) om å finne likesinnede og trøst i andre som er i samme situasjon. Jeg tror det er nok av folk der ute som trenger en god dose med kjærlighet...så skjønner ikke helt hvorfor enkelte reagerer så hardt på det jeg har skrevet. Det bare forteller meg at dere har et ganske snevert syn på hva mentalhelse egentlig går ut på.
Avatar

Re: alenemor søker en kjæreste

juli 12 2012 - 01:46
Kjærlighet lindrer smerte sier de! :) Det har jo absolutt noe med mental helse å gjøre da!^^
Avatar

Re: alenemor søker en kjæreste

juli 15 2012 - 22:27
Til "xbaremegx"; Godt Svar!, det synes jeg også.
Avatar

Re: alenemor søker en kjæreste

juli 15 2012 - 23:55
Hehe ja, men synes nå det er sant gitt:D
Avatar

Re: alenemor søker en kjæreste

sep 2 2012 - 11:45
Hei Caroline.

Jeg vet hvordan er din situasjon og ensomhet. Jeg har sendt deg en venneforespørsel.

:) V
Avatar

Re: alenemor søker en kjæreste

sep 3 2012 - 17:08
Du har rätt att söka vänner eller käraste där du vill!!, bryr inte om dig om andra !!,jag är också ny skild och ny flyttat från sverige till stavanger för jobb .men har inga barn,jag också försökte att använda deiting site ,men där folk är blandat,man tror att man har hittat den man önskar sig,,sen blir man skockad !!
,,man vet aldrig vart kan man träffa sin käraste här eller där!!??att försöka är redan ett första steg!!
Jag önskar dig lycka till syster
Avatar

Re: alenemor søker en kjæreste

sep 3 2012 - 20:02
Ærlig talt.Nå må folk se å skjerpe seg å skaffe seg et liv!

Hvis noen har lyst til å komme hit for å finne seg en kjæreste så må de for svarte få lov til det.

Så folk kan komme hit å snakke om selvmords tanker og andre deprimerende saker ja.Men at det faktisk er en person for en gangs skyld som vill bidra med noe posetivt og hyggelig så er jo det direkte ufint og hører ikke hjemme her!.Nei for gud skyld.Dette er et mental helse forum så her skal vi bare deppe og skrive om negative saker!!

er det mulig..

Ikke bry deg om disse negative pessemistiske menneskene Caroline:) Du gjør ingenting galt..

Stå på du!:-)

Avatar

Re: alenemor søker en kjæreste

sep 3 2012 - 21:24
Hei! :) legg meg til, så får du se om ej er kjekk å snill nokk! :)
Avatar

Re: alenemor søker en kjæreste

sep 3 2012 - 21:37
Å søke kjæreste her er jeg som flesteparten her enig i at det hører ikke hjemme på denne siden. Dette er ikke noe sjekkeforum, og skal en sjekke så får en holde seg til sjekkesider. Det er mange som sliter psykisk nettopp ang kjærlighet/sjekking/voldtekt osv. Sidetmedord er som navnet sier, sidetmedord. Og la det bli det! Ikke et desperat sjekkested.
Avatar

Re: alenemor søker en kjæreste

sep 3 2012 - 21:56
Skal vi lage en liste over hva som IKKE hører hjemme på "Sidetmedord"?????

Til dere oppmerksomsyke selvskadere: Vær forsiktig med hva dere sier av og til!

Det er mange grunner til at man søker kjæreste, så hvorfor ikke her? Kan det hende denne damen trenger fysisk nærhet? Kan det hende at det ikke er lett for henne å treffe noen når hun har barn? kan det hende at denne damen trenger hjelp igjennom dagen med praktiske ting? Hva vet dere om hva denne damen trenger?????

Hvis "Søker kjæreste" plager noen, så for svarte hold kjeft. Les andre tråder, bli der å sutre.

Stå på du damen! :-)
Avatar

Re: alenemor søker en kjæreste

sep 3 2012 - 21:57
Jeg tror ikke du kommer til å se en trend her at mange mennesker kommer hit for å søke kjærligheten.Tviler jeg veldig sterkt på..

denne er ment til stair.
Avatar

Re: alenemor søker en kjæreste

sep 3 2012 - 22:29
Alle dere kåte mannfolk har vel ikke noe imot det nei. Endelig ei dere kan kaste dere over. Ser ikke på denne siden som klage og sutreside. Det er en side folk som har det vondt og sliter psykisk kan snakke ut om hvordan de har det, og kanskje få råd og støtte eller en annen synsvinkel. Handler fint lite om å søke etter kjæreste.
Avatar

Re: alenemor søker en kjæreste

sep 3 2012 - 22:48
Kåte mannfolk? sier litt om dine intensjoner når du bruker slike patetiske argumentasjoner..vet ikke om du er mannehater eller om du bare ser deg blindt på hat. Uansett veldig vanskelig å ta deg seriøs når du kommer med slike kommentarer.

Avatar

Re: alenemor søker en kjæreste

sep 4 2012 - 08:16
Idiotisk å henge seg opp i hele greia.

Det ble ikke gjort noe galt her.

Dere er her pga egne problemer, fokuser på dem.
Ikke lag nye problemer for andre brukere, av typen som er totalt unødvendig.

Konsentrer heller din tid på en post til en som virkelig trenger hjelp, ikke på å rakke ned på andre.
Avatar

Re: alenemor søker en kjæreste

sep 4 2012 - 09:17
Å si de er kåte mannfolk bare fordi de er menn og ikke enig med deg blir for galt.
Man må kunne være uenig med deg uten å få til slengt slikt.
Jeg tenker dette ikke er beste stedet å lete etter kjæreste fordi de fleste her har en del problemer. Men det er ikke mot reglene derfor får folk gjøre som de selv vil.
Kan vi ikke legge tråden død i stedet for å dra den opp igjen for å krangle om det. kommer ihvertfall ikke noe godt ut av det for noen.

Så håper jeg HI av tråden finner det ho leter etter enten det er her eller et helt annet sted.
Avatar

Re: alenemor søker en kjæreste

sep 5 2012 - 02:49
Helt enig Cina. Dette er ingen datingside men la oss være ærlige å si at det har ikke vært noen stor trend med "dating" på denne nettsiden og det vill det aldri være heller..

men er ikke akkurat slik at brukeren bruker ufine ord og tramper ned på andre brukere på dette forumet heller.

Men er enig.La oss være ferdig med denne saken:)
Avatar

Re: alenemor søker en kjæreste

sep 5 2012 - 23:42
Oi...er det mulig?.
Det er lenge siden sist jeg var innom denne siden..
Egentlig så skrev jeg annonsen under feil tema..ettersom jeg det er skrevet under "kjærlighetssorg"..så akkurat det beklager jeg.
Ellers vil jeg takke til de som har sendt meg støttende ord og oppmuntring. Det hjelper masse og det setter jeg stor pris på!..bare så det er sagt.
For dere andre som er opphengt i om det er upassende eller galt å skrive en sånn annonse, så må dere bare vite at det ikke er vondt ment og jeg vil gjerne minne dere på at PSYKISK HELSE har med følelser å gjøre, og at det er rett og slett LATTERLIG å dømme, begrense og sensurere en bruker for hva man føler er VIKTIG å snakke om.
Ok Folkens!. Nok om meg..hehe..Ønsker dere ALLE en riktig god og bekymringsløs natt!. "Caroline33"
Avatar

Re: alenemor søker en kjæreste

nov 1 2020 - 10:23
Beste datingside - http://hespac.com/dateno.htm
Jeg fant mannen i mitt liv der! Vi har vært sammen i fire år, og jeg er gravid :) Har flere venner også som har møttes der og giftet seg og fått barn sammen (tre forskjellige par).
Avatar

hmmmmm

nov 11 2020 - 04:55
begge sider
har gode argumenter
men
summa sumarium
la nå
denne jenta få holde på
det finnes
mange måter å sjekke på
og hvem får vel bra
mental helse
av å være ensom da?
Til forsiden