Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vondt..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vondt..

mai 31 2016 - 22:03
Ønsker sårt å komme i kontakt med noen andre som kanskje også sliter med kjærlighetssorg om dagen. Har nettopp mistet hva jeg følte, og fremdeles føler var den store kjærligheten, etter 4 år sammen.

Vi har hatt det vanskelig en stund, men ønsket om å holde sammen har vært så stort for oss begge, jeg tror jeg hadde kjempet til det siste selv om jeg også har hatt mange tanker om at det ikke har fungert.

Nå er uansett realiteten her, valget er tatt, og det var ikke mitt.
Sitter igjen med utrolig mange vonde følelser og tanker, det gjør fysisk vondt. Jeg klarer ikke spise og det er umulig å sove uten å våkne like brått og urolig igjen en kort stund senere. Hjertet banker.
Jeg vet nesten ikke hva jeg skal gjøre.
Forsøker snakke med familie og noen andre, men det føles tomt.
Å gjøre noe for å distrahere tankene er like vanskelig, føler jeg bare vil hjem og være alene.

Tanken på å ikke våkne sammen hver dag, holde hender, kysse, dele alt sammen lengre er ufattelig vond, sammen med alle drømmer og håp jeg hadde som forsvinner med.
Får også panikk av tanken på at noen andre en dag kommer få være nær denne personen som jeg elsker så høyt, mens jeg selv ikke orker tanken på noen andre. Jeg er 34, og har møtt og vært med "mange", og dette var første og eneste gangen jeg virkelig har elsket og følt som jeg alltid har ventet på og drømt om, så håpet om at det skal dukke opp noen andre som kan overta denne plassen er veldig liten.

Er det noen andre som har det sånn, eller har opplevd lignende?
Til forsiden