Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vold i kjræligheten hva skal jeg gjøre?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vold i kjræligheten hva skal jeg gjøre?

okt 16 2020 - 23:19
Jeg har en gutt som jeg var forlovet med, men som jeg ikke vet om jeg skal slå opp med eller ikke for vi har hatt pauser opp til flere ganger men hver gang ender det opp med at jeg tilgir han, fordi han sier han skal skjerpe seg og endre seg og bli snillere, men det skjer jo ikke vi endre opp med stadig nye kranglinger.

Han fikk flytte inn på prøve nå for noen måneder siden for å se om vi kunne bo sammen for 2 gang for første gang gikk han til min søster og hadde sex med henne, når jeg havna på sykehuset til operasjon for første gang. Det er en annen sak, men da slo jeg og opp men nok en gang tilga jeg han og han fikk et nytt forsøk på ¨å endre seg.

Så nå når han fikk flytte inn for andre gang gikk det bedre over lang tid, men så endte med at vi bare krangla og ikke var enige og flykta fra hverandre og jeg var ikke trygg i mitt eget hjem og han bare var sur og sa det gikk fint og var normalt å være sur innimellom.

så flykta jeg bort til noen venner for å få litt ro og da fant jeg ut at her må det skje noe...

Hva bør jeg gjøre jeg har fått han ut av leiligheten min og sagt at vi bør ha en pause for å finne ut av dette forholdet for slik at vi ikke ha det. For når han fiikk vite at jeg hadde epilepsi så stilte han ikke opp når jeg hadde anfall hvert anfall gikk han bort og når jeg sa jeg var dårlig fikk jeg til svar er det anfall på veg nå for da stikker jeg for jeg vil ikke være her viss du får anfall nå.

SÅ mine venner hjalp meg til å få han ut av leiligheten og fikk sagt til han at det var pause for at jeg skulle få slappe av og få ro for slik han har oppført seg og slikt har vært veldig skremmende værfal når det utarta seg til slag mot meg når han ble så sint.

SÅ spørsmålet mitt er jo hva bør jeg gjøre videre med han her for han sender jo meldinger enda om at han ikke vil miste meg og vil ha barn og alt med meg og den fremtiden med meg og slikt?
Avatar

Re: Vold i kjræligheten hva skal jeg gjøre?

okt 17 2020 - 00:20
Min første tanke er at du burde droppe han. Både utroskap med din søster og vold. Vil du ha barn med han? Stoler du på han til å ikke være voldelig mot barna deres i fremtiden?
Hvis du absolutt vil være med han, så bør du forlange at han går i terapi for volden. Og si at du har nulltoleranse for mer utroskap.
Avatar

Hei@polly1996!

okt 17 2020 - 09:03
Her er det ingenting å tenke over. Kom deg videre i livet. Ingen fortjener å bli behandlet så dårlig som det du blir og har blitt.
Lurer også hva som rører seg oppi topplokket på din søster? Merkerlig at hun går på typen din - det er faktisk mer enn merkelig. Uansett så virker det på meg som om du trenger å ''rydde'' opp i de personene som ikke er snille med deg.

Når det gjelder typen din, så vil utroskapen og volden bare eskalere med tiden. Be careful.

Lykke til videre i livet, du fortjener kun det beste:)
Avatar

Takk for svar

okt 19 2020 - 21:55
takk for fine svar jeg er veldig usikker hvor jeg står for jeg tror jeg leker med mine følelser og spiller et lite puss med meg selv. Så dette er liksom veldig vanskelig for meg selv, men jeg ser alikevell ingen fremtid med han og forsåt derfor ikke hvorfor jeg skal dra det så langt ut. Hvorfor jeg ikke klarer å si det rett ut at jeg ikke klarer å ha noe med å gjøre.
Til forsiden