Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vet ikke hva jeg skal gjøre..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vet ikke hva jeg skal gjøre..

feb 1 2016 - 22:44
Jeg har holdt på frem og tilbake med en jente i nogenlunde lenger tid nå, og syntes fortsatt hun er kjempesøt og helt herlig. Men ting eskalerte for noen dager siden da kjæreste temaet ble tatt opp. Long story short så har hun veldig lyst og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg hadde et langt og veldig bindene forhold til en jente for 3 år siden, og lovte meg selv at jeg ikke skulle gå inn i noe sånt igjen før videregående er ferdig. Jeg er i tillegg russ til våren, som jeg har gledet meg til lenge (selvfølgelig) og vil ikke sitte igjen med en tanke om 10 år hvor jeg tenkte "herregud jeg hadde kjæreste i russetiden hvor teit er ikke det" og jeg føler jeg kanskje bare skuffer meg selv veldig hvis jeg velger å gå inn i et forhold nå som bare er hvilket som helst ungdomsforhold. Det vanskelige ligger vell egt i at jeg ikke kan tenke meg noen andre å være med akuratt nå enn henne, og hun ble helt knust av at jeg ikke var sikker akuratt nå, samtidig som jeg ikke vil skuffe meg selv eller binde meg.
Vet dette var langt, men håper en herlig sjel der ute vil dele noen tanker med en forvirra kar...
Avatar

Re: Vet ikke hva jeg skal gjøre..

feb 2 2016 - 00:30
Du sier du er redd for å gå inn i et hvilket som helst ungdomsforhold, men du kan jo ikke vite om det er det det kommer til å være før du har vært i det. Hvis du liker henne godt på flere måter så er det større sjanse at du vil angre det senere at du ikke prøvde. Det virker som om hun er spesiell for deg på måten du skriver, men det er det du som vet best.

Må si når du skriver om russetiden der så virker det litt som et luksusproblem, du kan ha moro med en kjæreste i russetiden også. Du risikerer både anger og mye glede uansett hva du velger, er bare personlig tror jeg å prøve med noen som du virkelig liker er mer verdt enn du tror. Men, jeg er også en person som ikke putter stor verdi på å være russ så for all del det er ditt valg!

Håper du finner ut av det til slutt og slipper anger, prøv å hold på gledene du får av ditt valg istedet.
Avatar

Re: Vet ikke hva jeg skal gjøre..

feb 17 2016 - 11:12
Hvorfor vil du ikke ha kjæreste i russetiden? Er du redd for å gå glipp av en hel haug med one night stands med folk du aldri kommer til å treffe mer? Beklager hvis det var over streken, men det høres litt sånn ut.

Jeg hadde ikke kjæreste i russetiden, men min bestevenninne hadde. Hun feiret på akkurat samme måte som oss, men heldige henne hadde noen å krype inntil når hun kom hjem fra fest, det hadde ikke vi ;)
Til forsiden