Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vanskelig

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vanskelig

aug 19 2021 - 23:02
De siste 8 årene har jeg vært sammen med verdens mest fantastiske jente. Hun har virkelig vært lyset i enden av den mørke tunellen min.
Vi fikk kontakt, å ble fort veldig gode venner som kunne snakke om alt. Dette utviklet seg etterhvert, å vi ble et par.
Det som ble, og alltid har vært et problem er at vi er søskenbarn.
Vi var veldig redde for å være åpen om forholdet vårt, men de vi var åpen om det til aksepterte oss. Dette er mest nærmeste familie og venner.
Men, nå er det kommet dit at hun sier hun ikke greier å stå for å være sammen med meg, siden vi er dem vi er. Jeg forstår det, men samtidig ikke.
Jeg er rasende inni meg, men mest av alt knust og ødelagt. Hvorfor skal våre følelser og vår kjærlighet styres av meninger folk rundt omkring har.
Jeg vet jeg ikke greier livet uten henne, hun har allerede reddet meg to ganger.
Avatar

jævlig

aug 25 2021 - 01:28
jeg er helt enig med deg ja
kjærligheten dere imellom
bør være sterkere
enn at dere skal bry dere om
hva folk snakker om bak deres rygg
det får man aldri kontrollert allikevel
for alt hun vet er det snakket positivt
gabriel scott sa så riktig:
MAKTEN OVER ANDRE ER INTET
MAKTEN OVER SEG SELV ER ALT
fortelle henne det du ;)
Avatar

Huff=(

sep 7 2021 - 01:02
Skjønner det er tungt. Jeg har trua at du klarer deg selv uten henne. Sånn har jeg også tenkt med min x at jeg ikke klarer meg uten henne men,jeg lever her fortsatt over 2 år etter bruddet. Har du eller går til noe psykolog eller sosinom eller noe for å snakke ut? Det er bare å skrive pm til meg også. Jeg lytter og skal prøve å støtte deg så godt jeg kan.
Avatar

Re: Vanskelig

mars 23 2022 - 16:56
Det er ikke så mye mer å si til henne egentlig. Hun har kjøpt seg leilighet, å går hardt inn for å komme unna meg. Hun sier hun elsker meg, men kan ikke være med meg ettersom vi er søskenbarn. Hun får nesten panikk hvis jeg sier at om noen spør om oss så kommer jeg til å si det som det er. Jeg har hatt mine fineste og beste år sammen med henne, og er faktisk stolt over å ha vært sammen med henne. Så da ser det ut som lyset i tunellen slukkes for godt når hun drar.
Jeg har vært veldig destruktiv i tankene den siste tiden. Har prøvd å se for meg framtiden. Tankene mine har egentlig låst seg på det at jeg ikke vil mer, orker ikke. Hadde vært godt å bare få hvile, slippe tankene, følelsene og kaoset. Ser for meg at det sikkert hadde blitt enklere for hun og resten av familien også om jeg var borte. Da hadde de jo sluppet at vårt forhold hadde vært et tema, og hun slapp å kanskje måtte stå for det...?
Til forsiden