Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Utroskap men sammen igjen, hjelp.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Utroskap men sammen igjen, hjelp.

nov 29 2015 - 14:32
Jeg er ilag med ei som eg har vore sammen i noken få år, eg gjor ein tabbe og var borti samme jenta nokre få ganger.. er ingen følelse eller noe i bildet.Etter kjæresten fant dette ut slo ho opp, men vi vart sammen igjen, men no er ho veldig deprimert enda men vil ikkje slå opp, ho sei ho ikkje vil leve lenger og det eg har gjort har ødelagt ho.. er det noe eg kan gjøre for å fikse dette?..
Avatar

Re: Utroskap men sammen igjen, hjelp.

nov 30 2015 - 03:59
Kjæresten min var utro mot meg for 5 år siden. Da slo jeg opp, men etter 1 år ble vi sammen igjen. Jeg har slitt med depresjon og angst etter dette, men ting er bedre nå, og vi er fortsatt sammen. Problemet i ett slikt forhold er nok tillit, og også det at om partneren din har vært utro mot deg, så føler veldig mange at de ikke er verdig/bra nok. Det som har vært det viktigste for meg og min partner er at vi er flinke til å snakke sammen. Vær veldig åpen og ærlig med henne om det meste, selv den miste ting teller! Vis henne hvor mye hun betyr for deg med handlinger, og ved å for eksempel fortelle henne hver dag hva hun betyr for deg. Det tar en del tid å bygge opp igjen ett forhold etter ett så stort brudd på tillit, men du må bare være tålmodig å la henne få bruke tiden hun trenger til å komme seg over det. Det beste du kan gjøre er å være der for henne, og gjøre det du kan for at hun skal føle seg verdifull igjen!
Avatar

Re: Utroskap men sammen igjen, hjelp.

des 1 2015 - 03:31
HMm ok, vi vart sammen igjen noken få veker etter bruddet, vi har vore sammen igjen i nestnen eit halvt år, men ho sier ofte at ho vet ikkje kva hun vil,og hva hun skal gjere, ho sier ho elsker meg enda overalt, men ofte kommer det opp at ho er usikker.. hva skal gjer gjøre, ser dette veldig negativt ut?..
Til forsiden