Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Utroskap

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Utroskap

sep 20 2012 - 22:11
Jeg er 23 år har samboer. Vi har vært sammen i snart fem år og har en gutt på 2,5 år sammen.
Vi har hatt en god del oppturer og nedturer i løpet av forholdet. Jeg flyttet til nord-norge der han bodde hvor jeg ikke kjente noen andre for å være med han. Mistrivdes stort sett fra dag èn, men ville prøve for forholdet. Jeg ble i 3 år, og fikk sønnen min der. Men han visste at jeg ønsket å flytte nedover (er fra østlandet), så til slutt i fjor sommer flyttet jeg og sønnen min for å finne leilighet og vente på at han kunne komme ned. Det tok et halvt år med minimalt med kontakt fra han før han endelig kom etter. Noe han sa var etter eget ønske.
For bare et par uker siden fant jeg meldinger på telefonen hans fra ei annen jente, og det viste seg at to måneder etter han kom ned hadde han planlagt møte med ei han hadde hilst på èn gang, og de hadde sex i bilen hans.
Jeg var og er fortsatt fullstendig knust, og det har fått meg til å tenke over om han noen gang egentlig har vært interessert i være med meg. Jeg trodde ting endelig var blitt bra. Jeg har endelig fått jobb, sønnen min stortrives i barnehagen og vi har fått flott ny leilighet. Så faller verden sammen..
Han har grått flere ganger over dette og innsett at han ikke har behandlet meg særlig godt og tatt meg forgitt. Men jeg sliter med bilder i hodet av hva han har gjort og at han har latt som ingenting siden. Det var i tillegg ikke han jeg fikk vite det av, det var henne.. Jeg er helt blank og veldig forvirra. En del av meg har mest lyst å glemme det for det gjør vondt å tenke på det, men jeg er redd for at han kommer til å gjøre dette så fort ting blir litt kjipt igjen..
Hva bør jeg gjøre?? Har noen opplevd det samme? Skulle ønske det fantes et fasitsvar..
Avatar

Re: Utroskap

sep 21 2012 - 09:44
tror dere bør gå til terapi slik at dere kan finne ut hvordan dere skal sortere hendelsene og tankene og finne ut om du faktisk klarer å leve med det og stole på han igjen.
Forholdet vil aldri funke om du ikke stoler på han, det vil til slutt bli en slik byrde både for deg og han at det ryker. Men samtidig må du jo finne ut om han faktisk er verdt å stole på også. Om han virkelig angrer og virkelig vil være med deg. Så det lureste er nok å få hjelp til det hele av noen utenforstående rett og slett. Slik at dere kan snakke åpent om det som har hendt, hvorfor det skjedde, hvordan dette påvirket både deg og han og hva som må skje videre.
Avatar

Re: Utroskap

sep 21 2012 - 22:20
Han har faktisk sagt seg villig til å få hjelp for å redde forholdet. Men jeg er vel kanskje redd for å få beskjed om at det ikke fins noen løsning. Eller at han plutselig skal si at han ikke klarer eller vil være med meg. Vet ikke.. Det hele bunner vel i det at jeg ikke vil være alene.
Avatar

Re: Utroskap

sep 22 2012 - 13:06
Jeg velger å bruke dette forumet litt som en åpen dagbok bare for å få spyttet ut alle tankene som dukker opp i hodet mitt rundt det som har skjedd..
Jeg merker mer og mer at jeg er tydeligvis den type menneske som mener at har man barn sammen, så skal man holde sammen. Og jeg kjenner jeg blir irritert på meg selv for at jeg tenker sånn..
Sånn har ikke faren til sønnen min tenkt. At han kunne få seg til å være nesten et halvt år borte fra sønnen sin uten å bli gal, skjønner jeg ikke. Det virker for meg som at han har tenkt at sønnen vår er hovedsaklig mitt ansvar, at han kan styre som han vil.
Samtidig tenker den selvsentrerte delen av meg at vil bli i forholdet nå pga av meg eller sønnen sin? Hadde han prøvd å gjøre opp for det han har gjort om vi ikke hadde den lille gutten sammen?
At han så lett kunne sitte foran et vilt fremmed kvinnemenneske og si at han var singel.. Men han fortalte om sønnen VÅR før de dro avgårde i bilen og hadde sex?? Jeg klarer ikke bestemme meg for om jeg vil hylgrine eller slå vilt rundt meg av sinne...
Avatar

Re: Utroskap

sep 22 2012 - 13:35
Han er nok interessert i deg, hvis ikke hadde han vel ikke kommet etter dere, og sagt seg villig til å få hjelp osv?
Men, du må nok bare innse at du har funnet deg en fyr som ikke er villig til å være like 100% hengiven i forholdet som det du tydligvis er, den konklusjonen virker det jo som at du har kommet til selv også?

Og, det er dessverre mange av oss (Jeg sier oss, fordi jeg er av den typen selv), gutter/menn som aldri vokser helt opp, og aldri blir heeelt fornøyd med det vi får/har, med mindre vi finner den perfekte drømmedama. (Det vil si ei jente/dame som vi er så fornøyde med og stolte av på alle mulige måter, at alt begjær for andre kvinner forsvinner totalt). En umulighet, med andre ord, med unntak av en liten promille av de heldigste av oss! :)

Så blir det jo opp til deg, om du kan leve med en sånn fyr.. eller om han klarer/er villig til å legge lokk på seg selv.. Men, han vil jo være den personen han er innerst inne uansett..

Jaja, var for øvrig ikke meningen å innvadere dagboken din på denne måten ..
Avatar

Re: Utroskap

sep 24 2012 - 14:39
Du har nok rett i det sier, men det er sårt å tenke på at man ikke er viktig nok til at han ønsker å bruke litt energi på det. Jeg har vel kanskje innbilt meg at jeg endelig hadde funnet noen som ikke var utkikk etter en som er perfekt på alle områder, for det er så absolutt ikke han heller.. men han sier at han var frustrert over bosituasjonen vår, og hvis det er sånn det fungerer skulle jeg vært utro opp til flere ganger..
Det som plager meg mest er at han kunne snakket med meg eller gjort det slutt lenge før han knuste det jeg trodde vi hadde..
Avatar

Re: Utroskap

sep 27 2012 - 14:37
Er ikke livet herlig!
Som om det ikke er nok at han jeg har (dum som jeg er) elsket de siste snart fem årene fant det for godt å ha sex med en vilt fremmed, har jeg nå også mistet jobben, og skal betale
25 000,- i depositum av penger vi ikke har.
Jeg tror jeg skal ta rennafart og løpe imot den neste bilen som kommer kjørende..
Til forsiden