Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Uendelig vondt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Uendelig vondt

mai 3 2016 - 10:39
Vet ikke helt hvor jeg skal begynne... For ca 3 år siden opplevde jeg den berømte veggen, begynte å slite med angst som igjen utviklet seg til depresjon og "utveien" min ble online dataspill, samt overdreven bruk av øl.
Jeg og min daværende samboer hadde også nylig fått barn nummer to. Jeg distanserte meg dessverre mer og mer, forsvant dypere inn i denne online fantasi verdenen hvor jeg slapp å bli konfrontert med følelsene mine.
Jeg ble permittert fra jobben min i oljebransjen og problemene fortsatte. Hun er fra et lite sted i Norge og jeg fra Oslo, men etter ca. 6 år sammen i Oslo valgte jeg og ta med hun tilbake til hjemstedet sitt. Dette var starten på slutten, jeg ble sittende hjemme med mine følelses problemer, dataspill og til tider ganske overdreven øl drikking, slet med å ordne meg et sosialt nettverk der oppe, og kjente behovet for å flytte på meg igjen da det var vanskelig å finne seg jobb.

Dette var ikke noe hun ønsket da det var gått så langt at hun var begynt å tvile på sine følelser for meg, og var redd for at jeg skulle havne i samme bane igjen.

Enden på visa ble at jeg flyttet fra to barn og en samboer gjennom 10 år, november 2015.. Alt har egentlig frem til nå vært greit, da vi har hatt en veldig god tone oss imellom.

Fant ut på lørdag at hun treffer en ny mann, og nå har jeg vel mer eller mindre gråtet non-stop siden da. Var som om alle kjærlighetssorg følelsene kom på en gang.

Nå aner jeg ikke hva jeg skal gjøre, hvor jeg skal gjøre av meg eller hvordan jeg skal klare å forholde meg til hun fremover, noe jeg må da vi har to barn sammen, minste på 3 år.. Er bare så uendelig trist....... Hadde det ikke vært for dårlig kommunikasjon og at jeg dykket inn i den virtuelle virkeligheten......... Klarer ikke slutte tenke at alt er min feil..
Avatar

Re: Uendelig vondt

mai 10 2016 - 23:19
Hei Gråtass!

Så innmari strevsomt det hørtes ut - depresjon, angst, samboer og barn... flytting, separasjon og nye veier. Når jeg leser det du skriver, oppfatter jeg det som en mann som har forsøkt å finne løsninger i en kjempevanskelig situasjon! Alkohol og gaming har vel aldri gjort noe lettere i det lange løp, men du må jo nesten ha forsøkt å holde ut på en måte? Hvem ønsker vel ikke et realt liv der det bare funker? Skjønner så inderlig godt at det raste sammen når hun fant seg en ny partner. Det høres da veldig normalt ut og reagere... bli fortvilet og kjenne usikkerhet rundt det meste... hvordan alt skal bli. Kjærlighetssorg er f... mer brutalt enn døden og livet til sammen. Det verste er at vi stort sett overlever det :) Syns du tenker ufortjent harde tanker om deg selv. Det er ikke rettferdig å dytte deg selv ned fordi du har forsøkt å finne ro i tilværelsen ved å spille. Det er heller ikke bare den ene personen sin skyld i at forholdet ikke fungerer. Uansett. Jeg håper du finner ro, mer selvaksept som du fortjener å ha. Smerten forandrer seg og du vil kjenne deg bedre. Av og til tror jeg vi må gå litt saktere med oss selv. Vær god og tålmodig med deg, noe vil forandre seg. Du fortjener det beste, trygghet og et godt liv. Det vil gå bra til slutt og er det ikke bra - er det ikke slutt ;)
Til forsiden