Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tror kanskje han vil ha meg tilbake

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tror kanskje han vil ha meg tilbake

sep 4 2016 - 08:27
Jeg og eksen min gjorde det slutt på tirsdag, og jeg er i dyp sorg. Alt gjør så ubeskrivelig vondt. Det hele begynte med en unødvendig krangel og jeg klarte å si "jeg tror vi må gjøre det slutt" jeg angra rimelig kjapt og tok det tilbake, men da hadde han allerede bestemt seg for at det var slutt og sa vi bare ikke passa sammen. Ja, vi har krangla en del og vi kommer aldri fram til noe som helst under kranglene , men vi Har det så bra når vi har det bra. Dagene etter det ble slutt har han skrevet masse meldinger til meg, sagt han har det så vondt, at han ikke klarer mer osv. I går lurte han på om vi kunne møtes og han sendte en lang melding hvor han skrev han hadde det så vondt og at han ikke vet om det kommer av dårlig samvittighet, anger for at han dro eller om det er fordi han føler det hele er hans feil. Han har jo ikke direkte sagt han vil ha meg tilbake heller? Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg savner han og har det så vondt uten han. Problemet er også det at han er ekstremt sjalu og kontrollerende, dette har han også vært etter det ble slutt.. Spør hele tiden om jeg har møtt noen gutter eller om jeg prater med gutter.. Hva skal jeg gjøre? Vi varte bare i fire måneder, er det et tegn på at ting ikke var bra nok? Hjelp meg, hvem som helst :(
Avatar

Kotrollerende

sep 4 2016 - 18:02
er ikke bra. Om han er av den sjalu og kontrollerende typen og dere krangler og har det bra igjen. Han virker litt skummel spør du meg. Altså, æ kan også bli sjalu og sånn. Men æ må jo gi dama litt spillerom. Æ mener da innafor visse grenser. Klem og kaffe, fest og dans. E æ gla i dama gir æ ho "frihet med grenser". Æ må jo stole på ho slik ho stoler på meg. Gjensidig tillit. Det høres ikke ut som at x'en din gjøre det. Sorry men jeg ville passet meg litt fra han.

Det er mange fisk i havet, og du er sikkert ung og vakker. Finn en som elsker deg for den du e...
Til forsiden