Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trist

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trist

aug 1 2012 - 17:47
Jeg vet ikke helt hva som går av meg for tiden, jeg er så sliten, trøtt, sur, lei meg, gråtete å ganske så følsom ! alt dette startet da jeg ble dødforelska i en gutt, som hadde dame, vi rotet å alt kom ut, jeg fikk all skylda først, jeg ble mobbet.. dette gjor meg sterkete( en stund) men nå, så går de ikke lenger...noen gang hatt de sånn?
Avatar

Re: Trist

aug 2 2012 - 02:58
Ikke helt på samme måte. Har dog hatt en del drama som tar litt gnisten fra en. Det avhenger mye hvordan en takler slike ting og hvor mye stress det er generelt i hverdagen.
Dersom en er flink til å lade opp går det lettere. Da har en andre ting å forholde seg til slik at en ikke får negativt fokus hele tida. Det kan fort bli litt mye og en er jo nødt til å reagere på et vis.

Følelser kan jo virke overvelmende på mange måter når en først er midt oppi det. Det er dog veldig bra å ha dem der fordi de kommer ikke uten grunn. For min egen del har en jo vært igjennom hele registeret en del ganger og det var ille i begynnelsen da en prøvde å holde igjen og ikke slippe alt til. Ting gikk mye lettere når en unnlot å prøve å være noen en ikke er og bare la alt komme som det kommer. Er man et menneske så er det lettest å kjøre den rollen. Og det innebærer å slippe helheten til.

Det er jo tross alt ikke noen følelser som er "dårlige". Alt kommer av en grunn og viser oss hva vi trenger å gjøre for å gi oss selv en bedre hverdag. Det er mye visdom i ekte følelser. For det er noe som kommer langt innenfra og noe en absolutt bør lytte til.
Til forsiden