Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trenger rådgivnings hjelp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trenger rådgivnings hjelp

sep 4 2019 - 15:46
Ok, så jeg og ex´n min var sammen i nesten 2år, ting skjedde men vi gikk samme vei, hun fikk seg ny kjæreste men sier hun fortsatt elsker meg, jeg elsker fortsatt henne men hun elsker også sin nye kjæreste. Vi var svært gode venner, hun blocker meg ofte fra alt av Sosiale Media, men kommer alltid tilbake. På grunn av dette ble jeg deprimert og selvmordsvillig. Jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre, for jeg gjør hva som helst for å få henne tilbake. Vi har også kysset flere ganger mens hun va sammen med han andre. Vi går i samme klasse på Videregående. Hun sa idag at hun trur det er best om jeg holder meg unna, men jeg trur ikke hun mener det. Hjelp meg, værsåsnill.
Avatar

Re: Trenger rådgivnings hjelp

sep 4 2019 - 16:58
Hei!

Så trist at du opplever dette. Jeg har aldri hatt kjæreste før, men jeg kan tenke meg at det er vanskelig å ha en kjæreste spesielt når du fortsatt elsker henne selv om dere har gått hver deres veier. Videre sier du at hun blokker deg ofte fra alt av sosiale media, vet du hvorfor hun gjør det? Når du har henne på sosiale medier kan du jo spørre det, eller du kan si det på skolen? Hvis du blir trist av det hun gjør så kan du jo si det til henne, på samme måte som du skrev her på forumet, at du blir deprimert og selvmordsvillig og at du vil gjøre alt for å få henne tilbake. Hva tenker du om det?
Selv om hun har kjæreste, så tror jeg hun blir glad for at du sa det til henne og forhåpentligvis går det bedre med dere. Jeg tror ikke at hun mente det personlig da hun sa at hun tror det er best om du holder deg unna, så ikke bli trist av det, men siden hun har kjæreste, kanskje hun mente det generelt sett?

Har du snakket med noen om dette? Å åpne seg til noen man stoler på, kan gjøre at man føler seg mye bedre og det er altfor tungt å bære sorgene alene. Finnes det en helsesykepleier på skolen din? Der kan du henvende deg til og snakke om hva som helst, du kan til og med snakke med jordmor, så henvender hun deg til psykisk helse. Du kan snakke med en venn du stoler mest på. Du kan snakke om det med kontaktlæreren din hvis det påvirker skolearbeidet ditt og skolen, men du kan også snakke med kontaktlæreren din om det hvis du bare vil snakke med noen, det er helt greit. Lærerne vil jo at du og alle skal ha det bra, de og! Hvis du ikke vet det, har lærerne og helsesykepleierne taushetsplikt, så de sier ikke det du sier til noen, med mindre de er nødt. De spør deg om tillatelse, hvis de tenker å si alt eller deler om det til noen.

Du får det bedre! Ha troa på deg selv så kommer du deg lengre enn du tror. Prøv å gjøre det beste ut av det og prøv å få helsesykepleier og/eller kontaktlærer til å hjelpe deg, for det kan hende rådene mine er annerledes enn dems råd. Kanskje de rådene ihvertfall helsesykepleier har er mer profesjonelle. Prøv mine råd også så godt du kan, men hvis det ikke går, kan du snakke med helsesykepleier på skolen din.
Du kommer deg igjennom det! Dette kommer til å gå bra!

Ønsker deg masse lykke til! Jeg heier på deg!
Avatar

Hei suvkaj12

sep 4 2019 - 19:47
Vi har vært veldig mye av og på, og hun har sagt flere ganger at jeg burde holde meg unna, men hun kommer alltid til meg. Jeg prøver så godt jeg kan å respektere henne, men hun sier én ting og gjør en annen. Jeg har også snakket med henne og hun vet at jeg ville gjort hva som helst for å få henne tilbake. Jeg tror hun har bestemt seg, men hun sier hun hadde vært sammen med begge hvis hun kunne. Og som sagt, jeg elsker henne mer enn noe annet, hun har alltid vært den eneste som var dær for meg og hun reddet meg fra selvmord når vi var yngre. Hun sier også at jeg har reddet henne flere ganger fra det samme, og jeg gjorde så godt jeg kunne for å ta vare på hun. Jeg tror jeg ga mere av meg selv enn jeg kunne, for når hun ble glad igjen var jeg helt ødelagt mentalt. Så jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre lengre. Hun har også sagt at jeg tok bedre vare på henne enn den ny kjæresten hennes, så jeg er generelt forvirra om hvorfor hun går til han og ikke meg. Såvidt jeg har forstått det så var jeg bedre på alle måter. Men takk for at du tok deg tid, skal prøve å få snakket med noen, jeg nevnte det the helsesøster på skolen og hun ga meg nummeret til Rask Psykisk Helse Hjelp.
Avatar

Re: Trenger rådgivnings hjelp

sep 8 2019 - 18:55
Ta rådet hennes og hold deg langt unna.
Blokkér ho på alle sosiale medier, blokkér tlf nummeret hennes, ikke gi ho en sjanse til å kontakte deg.
Det høres kanskje tøft ut, men det er den mest effektive måten du kan komme deg videre på.

Innse at det aldri kan bli dere igjen. Hvis ho skulle komme løpende tilbake føles det bra en liten stund, før du begynner å gå på et minefelt, blir paranoid og bare venter på neste gang ho går fra deg. Ikke et særlig godt liv å leve.

Finn deg noen som setter pris på deg for den du er, og som ikke sjonglerer mellom flere.

Jeg vil tørre å påstå at ho bruker deg som et sikkerhetsnett hvis det ikke skulle fungere med han nye fyren, og det er derfor ho fortsatt holder kontakten med deg.

Få ho ut av livet ditt, og finn noen som passer deg bedre.
Til forsiden