Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trenger råd fort

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trenger råd fort

mars 17 2011 - 17:55
Jeg skjønner ikke hva som skjer lenger, kjærleik forvirrer meg så utrolig mye. Her er saken: Eksen min elsker meg over alt på jord, og vil ha meg tilbake. Jeg har også følelser for henne enda. MEN det er ei annen jente jeg er direkte gal etter, men som ikke gir noe klart svar om hva hu føler for meg. Er jeg helt gal om jeg vil velge ei jente som ikke er forelska i meg fremfor ei som elsker meg?
Avatar

Re: Trenger råd fort

mars 17 2011 - 18:42
Det er vel en fordel om det er gjensidig.
Du må følge ditt eget hjerte her. Ikke gå inn i nære relasjoner for noen andre enn deg selv.
Avatar

Re: Trenger råd fort

mars 24 2011 - 20:37
Det er viktig at du kanskje prater med den du er forelsket i. det er ofte slik i den første fasen i et forhold der man er nyforelsket og gal etter hverandre. Om dere er riktig for hverandre så går det ikke over. men er dere ikke det så går det over.. desverre.

Vi damer er noen kjipe dyr. vi vil spille kostbare, mens når kjæresten vår forlater oss gjør vi HVA som helst for å få han tilbake. Vi er kjepme snille å sier at vi elsker dere. og det gjør sikkert eksen din, helt sikkert, men husk vi damer kan det med å overdrive. og det med den nye forelskelesen din er jo bra. du har kommet videre, men det kan være at hun spiller kostbar.
Til forsiden