Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trenger råd ! litt spesiel sak

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trenger råd ! litt spesiel sak

okt 6 2018 - 13:03
Jeg og min ja jeg kaller henne fremdeles for min samboer.

Vi traff hverandre for 5 år siden og har bodd sammen helt fra dag 1 av. Vi har en datter sammen og eiger en leilighet. Hun har slitt med mye depresjon pga foreldrene hennes som er skilte og ting moren har gjort både mot faren og henne og søskene, jobben, og mye andre ting.

Jeg har alltid fått skylden for det meste. Men uansett en lang historie kort.

For 10 dager siden kom hun hjem, jeg spurte hva hun var så sur for, hun pakket tingene og flyttet til moren og sa det var slutt. Men bare 2 uker før ville hun vil skulle få barn nr 2 og gifte oss. Det som er casen her er at moren hennes har manipulert henne i flere år. Til og med faren sier det. Moren har en vanvittig makt og som samboeren min sa her i går kveld på telefon så sa hun at Hvis jeg kommer tilbake mister jeg familien min (altså kun moren), og hadde du valgt vekk din familie for meg ?

Så sier jeg at Jeg er 30 år gammel, hvem jeg deler seng med eller hvordan jeg styrer mitt liv er det jeg og kun jeg som bestemmer. Ville mine foreldre kuttet meg ut, okei kjør på.

Moren hennes vil ha min samboer for seg selv. 12 timer etter hun flyttet hadde hun satt i gang himmel og helvete og jeg fikk tlf fra familievernkontoret med innkalling til mekling for hvordan vi skal fordele ansvaret for barnet som er under 3 år. Det viste seg senere at det var moren og stefaren som hadde tvunget henne til å starte hele prosessen. Enkelt og greit moren er ikke helt god.

Jeg tenker på min 13 mnd gammle datter opp i alt dette. Jeg får så vondt av henne at hun aldri kommer til å få helsøsken og får status skillsmissebarn. Jeg vet at det er moren som står bak hele dette greiene og hun har prøvd de siste 3-4 årene å få min samboer til å gå. Min samboer er sta som et esel nå og er helt hjernevasket på at det er best for henne å gå fra meg.

Jeg har prøvd å bombardere med meldinger hvor jeg trygler, jeg har prøvd å gi henne et par dager til å tenke, jeg har prøvd det meste uten hell. Jeg kan ikke sitte å se på at moren ødelegger fremtiden til min samboer.

Min samboer har de siste 10 dagene siden hun flyttet ut sakt så mye som ikke henger på greip. 1 - At hun bare sa det var slutt for jeg ga henne ikke tid til å tenke, 2- Hun ville det skulle være slutt da hun ikke elsket meg lenger (hu tror elske handler om å ha sommerfugler i magen 24/7),og mange felre forskjellige ting sier hun.

Jeg blir forvirret av å ikke vite noe. Jeg har ikke spist på 10 dager nå, alt har låst seg, alt er deprimerende, ligge i sengen, dusje, gå ut, kjøre tur, gå på besøk osv. Når jeg ser på min datter tenker jeg FAEN at du må oppleve å bli skillsmissebarn og ikke få flere helsøsken, og at mor og far ikke bor sammen pga din mamma ikke tørr si i mot din bestemor

Historien er lenger enn dette men velger å stoppe her da jeg er så dårlig. Om hun kommer tilbake eller ikke så etter dette er jeg sikker på at jeg må begynne i terapi for nå er jeg så psykisk dårlig at jeg ikke vet hva jeg skal gjør. Hadde det ikke vært for min datter så hadde jeg svingt av veien og rett i en fjellvegg.

Jeg er en familiemann som er slånn at har jeg valgt å dele livet med en person så er det i gode og onde dager, og ikke bare i de gode.

Jeg trenger seriøst tips til hva jeg bør gjør videre.
Til forsiden