Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Trenger DESPERAT hjelp (han vil ha sex med andre og omgås sexpartnere)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Trenger DESPERAT hjelp (han vil ha sex med andre og omgås sexpartnere)

okt 27 2015 - 19:11
Hei. Dette er en lang historie og håper ingen av dere dømmer meg. Jeg trenger virkelig å få ting ut og råd for hva jeg skal gjøre videre. Jeg skal være helt ærlig slik at dere kan prøve å forstå meg på best mulig måte. Vær så snill og hjelp meg.. Jeg faller helt ut av skolen og alt annet jeg burde fokusere på.

For tre år siden traff jeg verdens herligste gutt. Litt barnslig og tullete slik som meg. Det bare passet perfekt ved første møte og siden da har vi ikke tilbrakt mer en tre uker ifra hverandre på det meste. For et halvt år siden var jeg dum og var utro mot ham. Dette er en veldig lang historie i seg selv men i ettertid føler jeg meg veldig voldtatt av personen (selv om det ikke har noe med saken å gjøre). Kjæresten min ble knust og vi strevde med dette i lange vonde perioder og strever selvfølgelig med det enda. Jeg har løyet mulig men har endelig renset meg og bare lagt alle korta på bordet. Jeg angrer på sexen mellom meg og han andre. Det var ubehagelig og jeg ville ikke ett eneste sekund av det. Føler så avsky når jeg tenker på at han bare fortsatte når jeg sa nei eller trakk meg unna.

Kjæresten min ble som sagt knust men det har også kommet frem i ettertid at han har et ønske om å ha sex med andre jenter. Han føler han går glipp av ungdomstiden sin når han er låst til meg og sier at han bare vil ha det litt gøy. Han har alltid sagt før og sier fortsatt at han vil at jeg skal være hans første og siste jente men at han ikke er klar for et forhold der han ikke kan leke seg på byen og ha one night stands. Han vil ha en pause. Men på den andre siden betyr jeg så mye for ham at han ikke vil gi meg opp. Han vil ikke slå opp og han vil ihvertfall ikke at jeg skal ha sex med noen andre. For da kommer han til å slå opp. Han sier at det er meg han vil gifte seg med men at akkurat nå må ha leke seg og så kan han slå seg ned. Han er kåt, og sier hele tiden unnskyld for det han gjør men likevel klarer han ikke å velge bort det å kunne pule hvem han vil.

jeg sa ja, uvitende om hvor vondt det kom til å være, og lot ham pule en jente forrige helg. Jeg strever med det og får bilder og små videoer i hodet hvis jeg tenker på det. fokuserer ikke på skole og det går veldig ut over min mentale helse. er ikke en glad person lenger. han sier at han forstår men det føles ikke sånn når han vet at jeg lider men fortsatt vil ligge med andre. han vet og sier at han aldri vil såre meg igjen men at han er nødt til å gjøre dette for å bli lykkelig. dette har jeg gått med på, tro det eller ei. jeg klarer ikke å la han gå. han betyr så ufattelig mye for meg. men så har vi problemer med dette også. han pulte tidligere nevnte jente uten kondom og kom inni henne. idiot. og jeg hater å tenke på det. i tilleg trener de på samme treningssenter så de må se hverandre hver dag men det må jeg bare tåle. jeg går på samme skole som han jeg var utro med.. men han skal være venn med henne. han planlegger nye ting med henne og har tenkt til å pule henne mer hvis han får sjangsen. han vil også være venn med henne og henge med henne på fritiden og sier at det er fordi han er for mye med meg og trenger å være med venner og sånt også. og å være "fri"..

på fredag skal han til henne og hun skal sminke han som en zombie eller noe sånn for halloween og sp skal han gå ut å feste med henne og så komme hjem til meg og så sier han at jeg ikke må reagere med gråt for det blir han sliten av og det takler han ikke han takler ikke å se meg være lei meg. Men han planlegger med henne for det.. så jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. jeg har prøvd å snakke vett til gutten og forklare hva jeg føler og sånn men han er fast satt på at han MÅ dette før han kan gi hele seg sel til meg. kommer denne smerten til å gå vekk? klarer jeg å ikke gråte hver gang? klarer jeg å holde tilbake alt jeg vil si alt jeg vil klage over? han sier bare at det er best at vi ikke ses på noen uker hvis jeg sier at han sårer meg og at jeg også vil være med på halloweenfest. han har tatt meg med på fest en gang det siste året.. 1 gang. og dette er andre gangen han går ut med henne... de skal sikkert pule. han skal sikkert sove der som sist. jeg klarer ikke å se han etterpå jeg tror jeg kommer til å bli gal.. hjelp??!

sorry for at det ble rotete på slutten jeg begynte å grine og da kommer alt ut i ett. håper noen forstår og jeg ber på mine knær om råd og svar! vær så snill!

(jeg er 18 han er 19)
Avatar

OMG

okt 27 2015 - 19:31
For en historie du har :/ stakkar! Send meg en melding, vil gjerne hjelpe deg kjære.
- Jente 19
Avatar

Mangler ord

okt 28 2015 - 12:32
Beklager å måtte si det, men jeg ble helt ærlig rasende av å lese dette innlegget.
Jeg forstår jo du at du må være så utrolig glad i den gutten og helt sikkert har sterke følelser for han. At det er derfor du ser alt det der gjennom fingrene. At du kanskje også føler at fordi du tabbet deg ut en gang med en an gutt så føler du at da må du tåle alt det han vil. Men herlighet du har da angret deg bittert rett etter det skjedde, og sagt unnskyld, at du er lei for det! Han går jo og planlegger at han skal ligge med andre, og flere ganger. Og hvem person som virkelig elsker en annen vil ligge med noen andre enn den personen. Han ser jo i tillegg hva det gjør med deg og gjør det forde. Jeg må bare spørre hvorfor du vil være sammen med en som har så lite respekt for både deg og seg selv. Hvem syns det er greit å behandle et annet menneske på den måten, og spesielt henne som liksom skal bety mest. Jeg hadde kommet meg langt unna den gutten der. Kanskje han faktisk da innser hva han har tapt og får mer respekt for deg. Men huff, at sånne gutter finnes. Grusomt. Nå var det ikke mening å være hard, men fikk så utrolig vondt av måten han behandler deg på, og det der er ikke normalt eller greit på noen måte. Hilsen jente 21.
Avatar

Sendt deg melding

nov 1 2015 - 22:46
Jeg så at du hadde lest innlegget mitt her, og nå som jeg har lest ditt så forstår jeg at vi (dessverre) har noe felles.
Hvis du fortsatt trenger å prate, så har jeg sendt deg en melding.
Forstår veldig godt at det er vanskelig, selv om fornuften sier at det burde være lett.
Derfor det gjør det enda vondere når man vet at utenifra så virker det helt sinnsykt, men det er ikke så lett når man står oppi det selv med alle følelser man har i kroppen.
Igjen, det er bare å ta kontakt med meg.
Til forsiden