Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ting gikk sikkelig på trynet for meg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ting gikk sikkelig på trynet for meg

des 8 2015 - 21:49
Hei!
aner ikke hvorfor jeg gjør dette men antar jeg trenger noen å fortelle alt til.
jeg og min samboer holdt sammen i 10år alt var bra helt til hun begynte å være litt for mye med en kammerat av meg. når jeg konfererte henne med dette fikk jeg kjeft å endte opp på sofaen. tiden gikk og til slutt fikk jeg beskjed om att nå var det slutt, jeg tok av meg forlovelses ringen å la den på hylla, ga henne nøkkelen til min leilighet og sa her kan du bo til du finner ditt egent. starta opp bilen og reiste min vei.
midt på natta ble jeg vekt av 5 politi menn som la meg i håndjern og skrek att jeg hadde voldtatt min samboer. jeg var sjokkert å skjønte ingen ting da jeg ble kastet inn på en glattcelle. har aldri lagt en hånd på henne men ingen tror meg vennene mine bare stikker å sier jeg skal holde avstand. så nå står jeg her alene annklaget for voldtekt og er tungt medisinert for sover nesten ikke om natta og er preget av uro og angst.. klarer ikke komme meg videre alt jeg ser når jeg lukker øya er henne. kan ikke forstå att hun svikta meg sånn.

aner ikke hvorfor jeg deler dette men
Avatar

oi

des 8 2015 - 23:27
Hvis dette er sant så må jeg si at kvinnfolket er gal. Kom deg langt unna henne, hun vil nok bare bety trøbbel for deg. Har en følelse her at hu prøvde å gi deg dårlig rykte før du rakk å gi henne det. Nå vil jo ingen tro på det du sier om henne...
Slike mennesker er rett og slett ondskapsfulle
Avatar

Re: Ting gikk sikkelig på trynet for meg

des 8 2015 - 23:39
jeg sitter godt i det for å så det slik..er ikke lett etter 10år og bare gå sin vei..verste er att jeg savner henne
Til forsiden