Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tinderen...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tinderen...

nov 17 2015 - 15:31
Var på tinder date md en som jeg hadde snakka md i en uke i går... Vi hadde ofte vært oppe til tre og fire på natta og bare skrevet, også bestemte jeg meg for å bare hoppe ut i det og treffe ham..
Alt gikk ganske fint for seg, vi tok noen øl og det var ingen pinlige pauser eller noe
Han skrev masse pent til meg etterpå på kvelden, at jeg var penere i virkeligheten, at han skulle ønske at daten var lengre, at han koste seg osv...
Men idag, i dag hører jeg Nesten Ingenting fra ham! Jeg var dessverre ærlig om min psykiske sykdom og lurer på om jeg skremte ham vekk(selv om han sa at han setter pris på min ærlighet..)
Jeg burde ha løyet og ikke lagt ut om mine problemer på første møte! Men det er veldig vanskelig å juge til andre og ikke minst seg selv!
Kjenner at jeg liker denne mannen veldig godt og kommer til å bli helt knust hvis kontakten opphører.. Da kommer jeg sikkert aldri til å tørre å møte noen fordi jeg er den jeg er..
Har dere andre erfaringer med det å være sammen md en som er veldig oppegående når man sliter selv? Burde vi bare konsentrere oss om de som er mest mulig lik oss på markedet eller er det faktisk slik at motsetninger tiltrekker hverandre??
Det sies jo at like barn leker best... Så kjipt å kanskje innse at jeg rett og slett ikke bra nok for denne fyren, kjenner at selvtilliten svikter... Hvordan skal jeg overleve dette her??!
Avatar

Ikke ta sorgen på forskudd

nov 17 2015 - 17:39
Selv om han ikke har gitt noe særlig lyd fra seg idag betyr det ikke at du har skremt han vekk. :-) Kan hende han trenger tid eller kanskje han er opptatt med noe annet.

Jeg synes det er veldig positiv at du fortalte om din psykiske sykdom før forholde utviklet seg noe videre!
Jeg gjorde det samme som deg med min kjæreste. Vi snakket en del på nett, og møttes 1 gang før jeg fortalte han at jeg var et voldtektoffer. Jeg var redd for at jeg kom til å skremme han bort, men innså selv at jeg ikke kunne føre forholdet mitt med han videre før jeg hadde sagt sannheten om meg. Vi har idag vært sammen snart 8 måneder.
Jeg har en del senvirkninger som det heter, blant annet angst, økt kontrollbehov, dårlig selvtillit og redusert tillit til andre, som går utover forholdet vårt.

Du er definitivt bra nok! Hvis han vil avslutte forholdet deres for at du har en psykisk sykdom er det hans tap og ikke ditt.
Til forsiden