Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

TRENGER HJELP hvordan slutte å være friends with benefits

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

TRENGER HJELP hvordan slutte å være friends with benefits

aug 1 2017 - 02:48
Hei.. jeg trenger råd om hva jeg burde gjøre så jeg prøver meg her

For ca 1,5 år siden ble jeg bestekompisen "friends with benefits", men for noen måneder siden begynte jeg å få følelser for han. Følelsene mine blir nå sterkere for hver gang vi ligger sammen, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Han snakker ofte om andre jenter han vil ligge med, inkludert venninnene mine og "eksen" hans, og jeg vet at vi ikke hadde fungert i et forhold og jeg tror ikke han har noen følelser for meg. For ca et år siden, lenge før jeg fikk følelser for han så sa han i fylla til et par folk at han likte meg, men jeg tror ikke han mente det og uansett om han mente det så sier han alltid at han ikke vil ha et forhold, at vi ikke passer sammen og at han ikke bryr seg om hva jeg gjør. Han er ikke en dårlig person og han vet jo ikke hva jeg føler for han(tror jeg), men det jeg lurer på er hvordan jeg kan si til han at jeg ikke vil ligge med han lenger, uten å fortelle han hva jeg føler? Jeg kan ikke si at jeg har følelser for han fordi jeg vet at vi aldri hadde fungert og at han ikke vil ha noe mer, pluss at vi er i samme vennegjeng og kjenner alle de samme folkene, og jeg vil ikke at det skal bli kleint eller at folk skal synes synd på meg fordi han ikke vil ha meg. I tillegg er han en av mine beste venner og jeg vil ikke miste han. Jeg klarer ikke å komme over han hvis vi fortsetter å ha sex, men jeg har ingen "unnskyldning" til å plutselig slutte å ligge med han, så enten må jeg finne meg en annen type eller så må jeg fortelle han hva jeg føler og ødelegge vennskapet vårt.
Jeg må virkelig gjøre noe med dette snart fordi jeg blir knust hver gang han forteller meg om andre jenter han ligger med.

Hva skal jeg gjøre? Hva kan jeg bruke som unnskyldning for å slutte å ligge med han, uten at han mistenker at jeg føler noe for han? Hjelp

Beklager for langt innlegg, setter stor pris på svar<3
Avatar

Dilemma

aug 1 2017 - 13:10
Hei,

Ser problemet dit.

Hva med bare å si det som det er?
Du ønsker ikke å være noe mer en venner. Om du føler du må forklare kan du si noe som at du syns det er vanskelig å finne noen (kjæreste) selv når dere driver på, som kanskje er litt sant også ?

Uansett så er det mange som kanskje stusser og krever masse svar. Men er han en god venn forstår han du ønsker å finne noen.

Vet ikke om dette hjalp deg noe. Men det var det første som falt meg inn. Nå vet ikke jeg hvem dere er men ting blir situasjonsbetinget. Uansett så håper jeg du kommer deg dit du vill. Sitte å høre på den du føler noe får snakker om andre på den måten er vondt. Det vet jeg hvertfall.

Lykke til :)
Avatar

:)

aug 2 2017 - 07:38
Hei. Syns du er veldig flink til å se at dette ikke vil fungere. Det er ikke så lett å ikke bli blind på grunn av følelser i en slik situasjon.
Jeg er også enig med Andreas88. Du kan si noe som faktisk er sant, at du føler du er klar for et forhold, og vil derfor være singel (og ikke forvirret) slik at du kan møte en ny person med åpent hjerte.
Avatar

Re: TRENGER HJELP hvordan slutte å være friends with benefits

aug 6 2017 - 23:42
Er i samme situasjon. Det beste er vel å få det ut å bare si det som det er. Du trenger ikke komme med teite unnskyldninger, bare sannheten.
Du må bare tenke om han faktisk hadde likt deg så hadde han gjort noe med det.
Litt ironisk at jeg gir dette tipset når jeg ikke klarer å følge det selv.
Til forsiden