Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Syk, alene

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Syk, alene

aug 7 2019 - 08:48
Jeg er stormende forelsket, i en jevnaldrende som virker å se meg på samme måte. Jeg har aldri vært i et forhold før, og er stort sett alene utover. Jeg sliter med borderline personlighetsforstyrrelse og posttraumatisk stressyndrom, og tror han, om ikke vet om diagnosene, vet om episodene med ekstremt sinne og sorg. Det gjør det vanskeligere å tro på en fremtid mellom oss, mellom medmennesker generelt egentlig.

Så jeg distanserer meg fra han; jeg forteller meg selv at det aldri kommer til å bli noe. Han har så mange venner, og blant dem så mange som ikke skaper redsel for skading av seg selv eller andre.

Etter egen forståelse av manglende fremtid med vedkommende, er jeg blitt sykere. Jeg takler dårlig synet av han med andre, sitter stort sett selv bare i pysjen og gråter. Jeg har kuttet felles plattformer, går ikke til plassene vi kanskje kunne møtes, unngår han samtidig som jeg ser lengselsfullt på han hvis jeg ser han.

Jeg føler han er den eneste som tar seg tid til meg, men jeg får ikke frem et ord. Jeg forsvinner i gjengen hans, og blir sur fordi jeg ikke får vist han min friske side; at jeg er mer enn bare sykdom.

Det gjør meg mer alene. Jeg ødelegger den sjansen jeg har til samvær, og blir sykere som resultat.
Avatar

Samantha1996

feb 23 2020 - 02:57
Du er nå snill å søt hadde det vært meg så hadde jeg vært glad for å ha en søt snill jente som deg som min venn eller kjæreste ^^, du er nå fin som du er jeg sliter også med tanker og jeg har noen diagnoser også jeg har autisme å jeg er lei å sliten av å være singel har vært det i 3 år nå er bare helt grusomt, vi kan godt bli gode venner hvis du vil å jeg håper du har det bra å at du hadde en fin lørdag i går :) klem til deg håper du sover godt å har fine drømmer,
Avatar

Alene

des 20 2020 - 21:19
Er man alene OG ensom, det er ikke nødvendig vis det samme, så ta kontakt med noen. Noen ser framtiden og kan hjelpe deg med å ta de rette valgene. Prøv noen av de herlige menneskene på xxxxx
Til forsiden