Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sviktet av sin nærmeste. Føler meg utbrent

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sviktet av sin nærmeste. Føler meg utbrent

okt 21 2015 - 15:04
På stående fot er jeg i eit avstansforhold, dette har jeg var i snart 1,5 år. Vi møttes for ca 2 år siden. Hun var på besøk hos en vennine av meg, det var slik vi ble kjent. Hun hadde akkurat gjort det slutt med sin tidligere partner så hun var klar til meg at hun ikkje ville innlede noko nytt forhold no, hun trengte tid for å komme seg over den forrige typen sin. Ok tenkte eg, det som skjedde har var at eg blei en støttespiller for henne gjennom heile bruddet hennes. Vi skrev og snakka masse til hverandre eg ville jo ikkje gi opp denne dama her. Så etter ca 2-3 nnd med masse trøst og prating, hadde hun begynt å fått følesler for meg. Og eg var i ekstase, eg var så glad yes nokon som liker meg og eg det er håp for meg også. Men eg var skeptisk til å inngå eit forhold med en person som bur så langt unna. Samtidig så viste eg ikkje kva hu dreiv på med under den tida hun hold på å gå fra eksen sin.

Så en dag bestemte eg meg for å reise ned å besøke henne,under besøket ringte eksen hennes flere gange hun la på, og skrev til han ikkje ring meg, Eg blei litt bekymra, har hun forstatt kontankt med han? Så eg spurte henne rett ut går du og møter og ligger med eksen din mens du holder på med meg,? Nei absolutt ikkje,det vil eg aldri gjøre oferfor deg. Så greit tenkte eg. tenkte ikkje meir på det. Så vi blei sammen, eg reiste masse ned til henne, hun reiste masse til meg. Var mange ganger på besøk hos familien til hverandre.

Vi har reist masse på ferie sammen. Opplevde mye sammen , hun har virkelig vært et menneske eg har hatt føleser for et menneske eg har elsket. hun har sagt det sammen til meg mange ganger, veit virkelig ikkje kva eg skulle gjort uten deg. Nok om dette.

Så var det en dag her uka hun skulle komme på besøk til meg, eg har så deppa og nedfor pga bosted og jobbsituasjon. Har vært en del styr på jobben. Så eg gleder meg virklig til hun skulle komme på besøk og bare være her med meg. Da hun kom såg hun at eg var nedfor og trist, hun trøstet meg og eg sa det var godt du kom no på besøk. Samme dag som hun kom på besøk skulle hun ut med vennina si. Så ja greit sa eg, kan ikkje nekte deg i det. Hun kom hjem på kvelden og la seg oppi senga mi. Dagen etterpå skulle hun det samme igjen, hun skulle ut med vennina si og drikke vin. Hun sa ingenting om at hun ikkje skulle kom hjem denne kvelden. Fikk bare en snapp der det stod sover hos min vennine i kveld, navn kan vi kkje gå inn på. Så eg blei litt bekymra og nervøs eg følte noko ikkje stemte. Låg mange timer og fikk ikkje sove. Så gjorde eg noko "dumt" eg åpna padden hennes og der fikk eg midt livs største sjokk. Fy faen hun hadde gått bak ryggen min og snakke med en annen person om sexlivet vårt. Der kom det fram for en dag, det var dei værste meldingen eg nokon gang har lest. Og ikkje nok med dei dei hadde snedt bilder av hverandre og blitt kåte på hverandre, Hun skrev blant anna skulle ønske du kunne komme opp i sengan minog knulle meg mens eg halvsov. Han hadde skrevet han hadde runka og hun hadde svart han håper du koser deg. Livet mitt gjekk i grus fy faen for en oppførse og svikte kjæresten sin sånn på denne måten, Korlleis går det ann????? Hun kom ikkje hjem denne natten hun ville ha en annen person opp i sengen hennes.

Eg konfronterte henne med dette og hun tilsto alt. Eg såg kor hun slit med det hun hadde gjiort overfor meg. Hun hadde begynte å tekste med han for 2 uker sia, dei hadde hatt en normal samtale som hadde gått veldig lant over styr. En liten trøst med dette er at dei to aldri møttes og har aldri hatt sex. Men på en måte har dei hatt websex, så egentlig har hun vært utro mot meg.
Per dags dato er vi sammen, eg har ikkje tilgitt henne for det hun har gjort, og eg vil heller ikkje miste henne og hun seier det samme. Og ikkje nok med det, her kom det fra og at hun hadde hatt sex med eksen sin mens vi holdt på å bli sammen, så i utgangspunktet har nu løyet for meg siden forholdet startet.


Men problemet her er vel kan eg egentlig nokon gang stole på henne igjen. Eg er veldig glad i kjæresten min og hun har hjelpt meg gjennom en heil del. Men føler meg totlat utbrent og svikta av min nærmeste som kunne gå bak ryggen min og ikkje sei noko i det heile tatt.

All sunn fornuft tilseier eg skulle ha kastet hun ut, og avsluttet forholdet, men det er vanskligere enn som så.
Avatar

Re: Sviktet av sin nærmeste. Føler meg utbrent

okt 21 2015 - 16:33
Dette var vondt å lese. Sånn oppførsel hører ikke hjemme i et forhold.. Hun oppfører seg som hun er singel.
Hun virker ikke til å stole på. Hvis du skal gi henne en sjanse og hun skal fortjene den må hun legge alle kortene på bordet. Avslutte kontakten med både ex og han nye gutten.
Og slutte å oppmuntre til slik oppførsel. Hun må gå i seg selv og spørre seg selv om hva hun føler for deg. Og heretter respektere deg og oppføre seg som at hun er i et forhold og være seriøs.
Ikke finn deg i noe som helst!
Masse lykke til! :-)
Avatar

Re: Sviktet av sin nærmeste. Føler meg utbrent

okt 21 2015 - 21:07
Takk for svar. det gleder meg bare å få svar at noen har lest. Det er det venner sier også eg fortjere noe bedre. Men det er enklere sagt en gjort. Det er en veldig vanskelig situasjon eg er oppi. Er jo veldig glad i jenta mi.
Avatar

Re: Sviktet av sin nærmeste. Føler meg utbrent

des 24 2015 - 22:11
Du fortjener en mye bedre dame enn dette. ikke la deg bli behandlet slik! Løp og ikke se deg tilbake!
Avatar

Ikke greit..

mars 7 2016 - 15:48
Det er en stund siden du la ut dette ser jeg, men jeg må bare kommentere dette. Fy faen så dårlig gjort av henne!! Dette er det ingen som fortjener og det er heller ikke noe du burde finne deg i. Du skal ikke ha dårlig samvittighet for at du gikk inn å sjekka.. Du hadde en magefølelse på at det var noe som ikke stemte, og da skal jeg ærlig innrømme at jeg hadde gjort det samme. Dessuten stemte jo magefølelsen din, dessverre.. Som du selv sier startet jo faktisk dette allerede før dere gikk inn i et seriøst forhold, og det er ikke greit. Har hun gjort det én gang kan hun fint gjøre det igjen, og den redselen skal du ikke måtte sitte med.. Nei vet du hva, jeg fikk vondt inni meg av å lese dette. Jeg kan også si at jeg var i et forhold med mye utroskap.. Jeg var så dum at jeg tilga de første gangene fordi jeg var så glad i han, men forandring? Nei. Utro var han uansett. Du føler deg ikke bra nok, du går rundt med en konstant redsel for at dette skal skje igjen, og sånn skal det ikke være. Kom deg ut av dette forholdet for din egen del! Du finner ei jente som vil ha DEG, og bare deg. Ei jente som faktisk setter pris på deg og det dere har sammen.. Det er det du fortjener.. Ikke dette
Avatar

Re: Sviktet av sin nærmeste. Føler meg utbrent

mars 15 2016 - 17:41
Men hva sier hun nå? Gir hun uttrykk for at hun angrer, eller synes hun det er bagatell?
Avatar

Re: Sviktet av sin nærmeste. Føler meg utbrent

aug 2 2016 - 20:54
Ser det er en stund siden eg har vært her inne. Joda eg tilgav henne for det hun hadde gjort, eg gjorde det mest for min egen del for å få ro med meg sjølv. Det gjekk dårlig med oss til slutt desverre, hun gjorde det slutt med meg. Hun ville ut av forholdet og hun hadde slutta å ha følelser for meg, hun hadde hvist følt det sånn en stund. Det er selfølgelig veldig trist og sårende å høre, men sånn er det bare. Det er en stund sia vi gjekk fra hverandre no. Tiden etter bruddet har vært veldig hard, grått nesten hver dag, tenkt en masse tanker hva en kunne gjord annsleis. Men eg har ikkje tatt kontakt med ho eg prøver å holde meg unna i håp om at hun skal ta kontakt med meg. Det merkligste av alt etter alt hun har gjort og sagt til meg er at eg vil egentlig ha henne tilbake i livet mitt. Er så glad i denne jenta, såg for meg hele livet med henne. Og det sliter på meg med tanken på at hun en dag skal gå videre med en annen. Hun hviste også sin intresse for forholdet før i år ved å kjøpe tur til oss til utlandet. Då blei eg veldig glad og tenkte yes, no har vi det bra. Så tenkte eg yes no kan vi satse videre i livet vårt. Så eg forslo å flytte til henne. Då blei hun veldig glad og sa ja men det kan vi prøve. Men når eg kom og besøkte henne og vi prata om korleis vi skulle gå videre fram så virka hun usikker igjen. Då var det som nei der her kom aldri til å gå, vi får heller vente litt til. Så eg tenkte med meg sjølv ok. Så eg satte dei planen på vent. Nei då skulle hun plutselig bu ålene hadde hun funnet ut. Eg blei så forvirra. At eg tok avstand fra alt det her med flyttingen. Først og fremst må hun finne ut hva hun vil. Så vi fortsatte forholdet på hver vårt sted. Helt til eg begynte å spørre henne om vi skulle møtes igjen snart. Då fikk eg nesten beskjeden eg hadde venta meg, hun ville ikkje meir. Men vi måtte møtes en siste gang. Det var en forferdelig beskjed å få.

Så vi møttes då og hun var med meg i 4 dager og alt virka veldig flott hun kom os sette seg intil meg i sofaen og vi såg romatiske filmer sammen og gråt sammen og trøsta hverandre under filmen. Så eg tenkte ja hu kan vel ikkje komme hit og være meg så bær og slå opp. Vi la oss i senga sammen og kosa lenge og hadde det bra,var ingen tegn til at hun var usikker. Dagene gjekk fort under oppholdet hun var her, helt til vi kom til den siste dagen. Då måtte eg bare spørre henne hva som skjer med oss? hvor står vi ? sia dette hadde plaget meg. Då sa hun det nei hun ville slå opp vi var ikkje bra for hverandre mente hun og eg prøvde alt eg kunne med å komme med gode råd og tips om at vi kunne sikkert ordne opp i dette. Men nei denne gangen har hun bestemt. No orka hun ikkje meir. Så vi begge gråt i senga den natta og trøsta hverandre, men dette var nok best mente hun så eg måtte no bare være enig. man må nesten være enige i eit forhold skal det fungere. Så kom dagen hun skulle reise hjem, det er den værste dagen eg har hatt i heile mitt liv nesten, Vi tok farvel og kyssa hverandre, og hun sa til meg "ta vare på deg selv da". Eg gråt og gråt sammanhengde i mange timer etterpå hun hadde dratt. Og når eg kom hjem fant eg en lapp der det stod. "takk for nå, glad for alt vi har opplevd sammen, elsker deg for alltid i hjærte mitt". Dette har eg stussa veldig på i ettertid, hva hun mener med dette, er det mer håp for oss? elsker hun meg ? hvorfor slå opp da? er hun ikkje ferdig hel med meg.? Vi har ikkje hatt noko kontakt med hverandre etter bruddet som sagt, eg bare lurer på om hun vil komme til å ta kontakt en dag? Vi gjekk no fra hverandre på en rolig måte og skildes som venner. Kjenner veldig på savnet etter henne i hverdagen når dagene ikkje er så bra. Eg er ofte innom FB og insta og ser om hun har slettet bildene av oss men dei ligger der enda. Er veldig forvirra og fortvila om dagene sjølv etter en stund sia bruddet. Blir glad for alt av svar.
Til forsiden