Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sorgen som aldri tar slutt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sorgen som aldri tar slutt

juni 1 2021 - 23:02
Hørte på en låt som følte omhandlet om meg. Den handlet om noe som det som en gang var Vi. Det føles ut som et sår som aldri gror..????Det føles konstant på etter bruddet med min ex i 2019. Jeg har prøvd å fått terapi for bruddet hos sosinom og dps men,føler det fortsatt gjør vondt og uholdbart????Folk jeg ser ute som ofte minner meg om hun/henne. Også er jeg veldig misunnelig på andre par som jeg ser ute. Det føles som tusen kniver i mitt hjerte ????Jeg har bare prøvd å gjøre det rette men,det har ikke gått veien og motet begynner å bli borte føler jeg..Har prøvd å gjøre det rette men,det har tydeligvis ikke vært bra nok..Jeg Jeg tok initiativ med å ta kontakt med parterapaut i det siste forholdet men,det lot seg ikke redde..Når jeg har gjort så mye for at forholdet skulle reddes føles det helt utholdig etterpå..Jeg har tenkt at har ikke vært lurt å gå tilbake til xen uansett når det som har skjedd er skjedd..Jeg har hørt hørt jeg er for god for henne men,det er bare veldig sårt å føle seg så søppel som jeg har gjort..Prøver å lege såret men,tar tydeligvis tid..Føles som et sår som aldri gror:(
Avatar

..

juni 2 2021 - 22:58
At missunlsen er nyttig for at man skal føle på at det er noe man trenger å savner? Det du mente?
Avatar

..

juni 4 2021 - 14:54
Jeg kan forstå deg. Det er ikke sikkert at alle er så bra som det ser ut som. Det ser ut som det er rosenrødt når man,,ser par ute men,det kan være at de egentlig har det helt jæveliig..Jeg har tenkt tanken når jeg har vært ute og spurt par har dere det bra men,det blir bare for dumt..De fleste ville nok spurt ja eller greit uansett..De hadde uansett ikke sagt at de har det dårlig...!
Til forsiden