Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sorg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sorg

april 16 2015 - 20:51
Hei. Er det noen der ute som har hatt en så intens kjærlighetssorg at det har gått over til depresjon?
Det har gått mange mnd siden han slo opp med meg og sa han ikke hadde følelser lenger.
Dette var helt uvirkelig for meg da det skjedde. Selv om dert har gått lang tid, jeg har fulgt alle punktene i hvordan man skal komme over en person så blir det bare verre og verre.
Jeg gråter mer, føler meg mer ensom, tom, sviktet, selvfølelsen min har sunket og alt går bare nedover.
Er det noen som har samme erfaringer som har lyst til å dele noe råd så hadde jeg satt veldig pris på det.
Avatar

Re: Sorg

april 16 2015 - 21:42
Alle har ulik erfaring når de går igjennom en sorg, men alltid vanskelig å miste noen man elsker. Jeg tror når man først innser at personen ikke kommer til å være i livet lenger møter man et veiskille. Enten går man opp trappen eller ned. Det mest vanlige er å ta det "enkleste" veien og gå ned. misforstå meg rett, det er ikke lett å være i sorg. Men hvis man velger å befinne i sorgen over lang tid, holder man igjen på det som engang var. Man kan nesten si at en holder sorgen som en form for trøst. Det høres kanskje rart ut, men hvis man ikke har sorgen, hva har man igjen av det da? Det som definitivt var tyngst for meg var å slippe taket. Se på meg selv som et menneske med nye muligheter i kjærlighet og med en stor dose erfaring. Jeg er sikker på om du velger å gå den andre veien å gi slipp på det som engang var, vil du møte mye styrke i deg selv. Det hjalp meg å skrive. Jeg startet med "ikveld tar jeg farvel med sorgen". Dette er kun min erfaring, men hjalp. Håper det order seg for deg.

Dry your eyes mate. There's plenty more fish in the sea
Avatar

Re: Sorg

april 16 2015 - 23:22
Ja, det er utrolig tung. Men det er vel fordi jeg aldri har opplevd noe lignende før. Han er den første gutten jeg virkelig har hatt følelser for, og den første gutten som har vist noe tilbake til meg.
Jeg var like forelsket i han etter 2 år, da han slo opp. Det tyngste er at han ikke er en del av livet mitt lenger. Vi som også var bestevenner før vi ble sammen.(men det anser vel alle jenter kjæresten sin som)
Har snakket med han hver dag i flere år. Det at vi nå plutselig er fremmede for hverandre går hardt inn på meg.
Det er flere mnd siden han slo opp og vi har ikke snakket sammen siden selv om vi bor 15 min unna hverandre.
Det å vite at du ikke er bra nok for han. ''Jeg har ikke følelser for deg lenger'' det er jo det det betyr dessverre.
Den eneste personen jeg vil være bra nok for, det er tøft. Det er godt å vite at man ikke er alene om å føle slikt.

Men det er sant som du sier. Sorgen er vel det eneste jeg holder igjen på siden han er borte. Det er vel det at jeg begynner å innse at han ikke kommer tilbake som jeg håpet på.
Avatar

Re: Sorg

april 16 2015 - 23:53
Så veldig vanskelig, ikke minst når han bor så nært. Men vær sterk! I bunn og grunn vil du ikke ha en som ikke vil ha deg. Så hardt, men så sant.

Det er da du innser at du tar valget. Sier du farvel til sorgen eller beholder du den. Kjærlighetssorg er som en skole, beseirer du sorgen har du bestått. Du velger å se ting på en annen måte. Det kan bli helt fantastisk, tro meg!! Starte som deg selv(igjen). Det er ikke snakk om drastiske endringer, men å gi selv mulighet til noe man liker, kanskje noe man har savnet.

Man må løse det puslespillet med seg selv. Kanskje det mangler en brikke, men man får orden. Etter litt tid faller alle brikkene på plass. Sånn var det iallfall for meg. Man må lære å bli glad i seg selv på nytt.
Til forsiden