Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sørger selv om

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sørger selv om

juli 31 2015 - 02:18
Hei. Jeg er en gutt på 27 år. For tre uker siden møtte jeg ei nydelig jente på byen. Hun tok initiativet og snakket til meg. Etter det snakket vi sammen hver dag via snapchat, siden jeg dro til syden bare noen dager etter vi møttes. Hun sa hun hadde sett meg flere ganger uten å snakke til meg, men at hun endelig "mannet" seg opp og gjorde det. Da jeg kom hjem fra syden møtte jeg ho og det var veldig god stemning. Etter noen uker med flørting og roting fikk jeg melding av ho der det stod at ho ikke er klar for noe seriøst akkurat nå. Jeg var egentlig forberedt på dette. Hun er 21 år, så jeg merket at hun er mer vill ute på byen osv med en gang. Jeg trodde dette skulle gå bra, siden jeg har vært gjennom to tøffe brudd tidligere. Men jeg reagerer veldig på dette, jeg er en følsom person så det er mye tårer for tiden. skjønner ikke hvorfor! Jeg tåler tydeligvis ikke å bli avvist.. Hun sa at hun fortsatt vil være venner og det er helt greit for meg, men jeg var dum da jeg traff henne på byen noen dager etter ho hadde gitt meg beskjeden. Hun var sammen med noen gutter og da ble jeg sjalu og irriterende mot henne. Jeg vet at alkohol og sorg ikke er en god kombinasjon, men jeg vil ikke skylde på det. Nå har hun kuttet all kontakt med meg og jeg er helt knust. Får jeg som fortjent?
Avatar

Re: Sørger selv om

juli 31 2015 - 06:35
Nei nei nei, du får ikke som fortjent. Det er helt normalt å bli fortvila, ja sterkt fortvila, når man blir avvist. Og nå som du ikke en gang fikk sjansen til å bli kjent med henne, kommer du aldri til å vite om hun egentlig var den rette heller. Men det er det ikke sikkert at hun var, vet du. (selv om det føles sånn nå) Hun var mest sannsynlig IKKE den rette for deg, i og med at følelsene ikke var gjensidige. Men det har ingenting med deg å gjøre, det må du ikke tro. No no.
Men å bli avvist er en forferdelig følelse, det er helt sikkert. :-( Det er sikkert alle enige om.
Slapp av.
Det går snart over.
Avatar

Takk for svar!

juli 31 2015 - 08:22
Jeg vet nok innerst inne at hun ikke er den rette for meg. Jeg ble nok bare veldig gira da hun tok initiativet og siden hun er så sinnsykt pen.. Bør jeg bare glemme jenta? for godt ? Jobber på sykehuset begge to, så kommer nok til å se ho innimellom :/
Avatar

Re: Sørger selv om

aug 1 2015 - 20:36
Siden dere jobber på samme sted kan du vel ikke bare glemme henne. Men det er kanskje en fin sjanse til å prøve å normalisere ditt forhold til henne. Jeg tror det kan være nesten terapeutisk for deg at du MÅ forholde deg til den som har skuffa deg. Altfor ofte i livet rømmer man fra alt som sårer. Nesten bra at du ikke kan gjøre det her. For alt går over. Yeah. (vel kanskje ikke absolutt alt.)

Avvisning er aldri godt. Men noe man må tåle, dessverre. :-/
Avatar

Tror ikke dette er beste alderen for deg.

aug 1 2015 - 21:22
Hun er vel mye paa utforskinings stadiet enda.
Saa du faar sørge og tørke dine taarer saa kommer nok den rette for deg en vakker dag.

Til forsiden