Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Snakke med eksen?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Snakke med eksen?

aug 26 2015 - 16:23
Det er omtrent et år siden det ble slutt, og begge er i et nytt forhold. Greia er at begge er i distanseforhold, og jeg har så mye jeg lurer på! Han dumpa meg nemlig for å være sammen med hun han er i langdistanseforhold med nå. Etter det har jeg følt meg grusom, og lurt på om jeg gjorde noe galt. Hvorfor valgte han noen andre fremfor meg, som han hadde vært sammen med i ett år? Ble jeg bare for kjedelig?

Han sa når han slo opp, at han ville vær mer fri og "rote mer rundt". Endte opp med at han ble sammen med hun andre etter tre-fire måneder. Tenker derfor at dette ikke kan stemme helt, noe som gjør at jeg stiller meg selv spørsmål om "hvorfor jeg ikke var bra nok".

Vil gjerne ha svar på hva jeg kan ha gjort galt, litt for å forsøke å legge ting bak meg (vanskelig når man ikke vet sannheten og lurer på ting), og litt for å ikke gjenta eventuelle feil i nåværende forhold.
Likevel litt redd for at en gammel flamme skal vokse igjen. Da vet jeg ikke hva jeg gjør.

Jeg sliter med å legge det bak meg, og vil gjerne ha svar av han. Føles litt dumt ut å kontakte han etter et helt år, selvom vi riktignok går på samme skole nå. Gjorde ikke det i fjor.

Tips? :)
Avatar

Svar!

sep 3 2015 - 17:51
Finnes jo aldri noe svar på livet og om hvordan det oppfører seg... mitt beste råd ville faktisk vært å prøve å ta kontakt med han igjen, er aldri for dumt å spørre om ting uansett hvor lang tid etter det er, kan faktisk være mye bedre. Er ikke sikkert du har gjort noe galt, kan være han som følte han gjorde noe feil..

men vi gutter er også kompliserte ( snakker nok for mesteparten nå). hvis vi mister interessen så mister vi den fort, og mange er rett å slett for redd til å ta det opp. å da kommer vi som regel med den unnskyldningen at vi vil rote rundt og være fri, men det er ikke sannheten nødvendigvis.

Bare prøv å ta kontakt =)
Avatar

min erfaring

okt 23 2015 - 22:22
min erfaring at har du noe usagt med din eks, så snakk med han. Du kommer alltid til å sitte med det spørsmålet å det kan ødelegge forholdet du er i nå mer enn om du snakker med eksen din å får svar. Men husk! si i fra til han du er sammen med nå. Alltid vær ærlig!

lykke til
Til forsiden